Hogyan használd a mai 10milliószoros napot a fejlődésed érdekében?

Az év második 10milliószoros napján a tibeti hagyományok alapján a születés, megvilágosodás és a halál napját ünneplik. Ma van a Saga Dawa Düchen, vagyis megemlékeznek Buddha születésnapjáról, 35 évvel későbbi megvilágosodásáról, és egyben haláláról is, amikor a Nirvánába került.

Valóban 10milliószoros erővel hatnak ezek a napok?

A Buddhisták szerint igen! Ők a hitükkel teremtik meg azt, hogy ekkora ereje lesz ezeknek a dátumoknak. Az Univerzum működési alapja, hogy amikor minden kétséget megszüntetsz magadban és 100%-ig elhiszel valamit, tényleg azt fogod megtapasztalni, arra kapsz visszajelzéseket, hogy ez így is van! Tehát a hit ereje elengedhetetlen egy teremtési folyamatban. Ha valami mellett emberek tömegei teszik le a voksukat, az még nagyobb energiát, még erősebb lökést kap.

Abban az esetben, ha Te is elhiszed, hogy ezeken a napokon a kívánságaid kimagasló támogatást kaphatnak, még a végén igazad lesz!

Mire figyelj, hogy az álmod megvalósítása felé told ezeket az energiákat és ne az ellenkező irányba?

Manapság már tudósok kutatják, hogy hogyan működik az az energia, melyeket a gondolataink által hozunk létre. Tehát – talán már tényként is kijelenthetem – a gondolatoddal hozod létre az életedet, a kapcsolataid minőségét, a sikereidet és bukásaidat, a boldogságodat vagy épp az ellenkezőjét.

Ha nem figyelsz arra, mi forog a fejedben nap, mint nap, nem tudod, hogy minek adsz energiát, mit hozol létre. Csak a csodálkozás marad számodra, hogy neked miért nem sikerülnek úgy a dolgok, amire a szíved vágyik.

Nagyon fontos, hogy elkezdj tudatos figyelemmel fordulni magad felé! Próbáld nyakon csípni azokat a gondolataidat, amik lehúznak és az önbizalom hiányáról árulkodnak. Ilyenek lehetnek:

  • gyenge vagyok, nincs erőm semmihez;
  • nekem senki nem segít, mindent egyedül kell csinálnom;
  • nem vagyok rá képes, mert…. (nincs meg hozzá a pénzem, a végzettségem…)
  • úgysem fog sikerülni, mert…
  • tartok attól, hogy… de…

És még reggelig sorolhatnám. A fenti mondatok mindenkinél egyediek. A közös az bennük, hogy eltérítenek attól, ami megálmodtál magadnak. Hiába mondod, hogy „de jó lenne”, sajnos ez csak sóvárgás.

Tehát az első lépés, hogy figyeld a saját gondolati sémáid! Egyszerűen csak vedd észre: „Jé, már megint a nem kívánt dolgokon agyalok”! Ez a pozitív gondolkodás része.

Azonban van még valami más is. Én a pozitív hozzáállást szeretem hangsúlyozni! Országunkban kicsit félrecsúszott ez a „pozitív gondolkodás” dolog. Sokan erőltetik magukra, hogy csak a jóról beszélnek, próbálnak csak a jóra fókuszálni a kimondott szavaikkal, de arról megfeledkeznek, hogy menet közben milyen érzelmek merülnek fel belül.

Azzal nem teszel jót magadnak, ha elnyomod a fenti gondolatokat. Ilyenkor biztosan megjelenik valami testi reakció is, ami azt jelzi számodra, hogy nem a legjobb az, amit művelsz magaddal. Ezeknek a negatívumoknak is helye van az életedben. Miután rajtakaptad magad, hogy mit is csinálsz fejben, át kellene alakítanod ezeket úgy, hogy számodra is kellemesek legyenek.

Figyeld csak meg! Ha számodra a pozitív gondolkodás a „Rettegés foka”, annyira félsz attól, nehogy valamit elronts, akkor biztos nem túl kellemes érzésekkel térsz nyugovóra. Ez a szorongás nem fog előre vinni!

Engedd el a kényszeres ragaszkodásaidat! Vedd lazán! Tekintsd az egészet játéknak! Nem baj, ha ott vannak a „rossz” gondolatok! SŐT! Ezek arra hívják fel a figyelmed, hogy valami még nincs a helyén.

Használd ki a 10milliószoros nap energiáit máshogy, mint a többiek!

Sokan azzal vannak ma elfoglalva, hogy elképzelik, milyen kívánságaik vannak, mit szeretnének megkapni a fizikai síkon. Nincs is ezzel baj, ennek is megvan a helye. Azonban Te már tudsz a fentiekről, így sokkal jobban kihasználhatod ma a körülötted lévő teremtő energiákat!

Tartozz azok közé, akik az önismeretre, a fejlődésre fókuszálnak!

Ahogy a cikk elején írtam, a születés, a megvilágosodás és a halál napját ünneplik ma. Legyen ez a Te napod is! A saját újjászületésnapod, a megvilágosodásod kezdete és az életed nem kívánt helyzeteinek „halála”.

Tedd meg a következőket a nap során:

  • Mindegy milyen körülmények között, hol és hogyan telik a napod, csak figyeld, mire hogyan reagálsz! Minek örülsz, és mi bosszant? Ha tudsz, készíts róla rövid jegyzeteket, vagy nagyon vésd az agyadba!
  • Amikor akad egy kis időd, ülj le és írd le a tapasztalataidat! Mi járt a legtöbbször a fejedben? Melyek azok, amik előre visznek és örömet okoznak, illetve melyek, amik hátráltatnak, és kellemetlen érzésekkel töltenek el?
  • Az előbbieket kipipálhatod, az utóbbiakkal pedig foglalkozz tovább. A negatív mondatokat fordítsd pozitívba! (pl. Én erre nem vagyok képes – Előbb utóbb bármit meg tudok oldani. Nincs megfelelő végzettségem… – Nem a papír teszi az embert, a kellő tudásom megvan. Nincs rá időm… – Megtalálom a módját, hogy úgy szervezzem az életem, ez is beleférjen…) Addig változtass a megfogalmazásokon, amíg már úgy érzed, hogy „Na ez az! Ez így jó lesz!” Kiemelkedően fontos, hogy írd le!!!! Tudod! A szó elszáll, az írás megmarad!
  • Amint megvan a listád, válaszd ki a legfontosabbakat, és ha már a keleti hagyományokra építünk, kezdj el mantrázni, vagyis minden nap a lehető legtöbbször mondogasd magadnak a kívánt állapotot! Azért, hogy ne feledkezz meg pár napon belül a mantrázásról, a listádat tedd olyan helyre, ahol gyakran találkozol vele. Így elkerülhető a visszaesés. Nekem a hűtő be szokott válni, ha valamin változtatni szeretnék. (Ha most az jutott eszedbe, hogy „De mit fognak rólam gondolni….” gyorsan írd át ezt is! — > Mindenki örülni fog annak, hogy változtatni szeretnék, hiszen nekik is jobb, ha boldog és kiegyensúlyozott vagyok, elérem az álmaim… ÉS! Amúgy se érdekeljen, mit hisznek rólad mások! Keress olyan közösséget is, ahol hozzád hasonlóak vannak!

Ha betartod a fentieket, a következő 10milliószoros napon már – július 16. –, már olyan eredményeket tudhatsz magadénak, amiket mások nem. Sokkal tisztában látod addigra, mik voltak az akadályaid!

A teremtés, vágymegvalósítás folyamatát nem csak a hit, a gondolatok és az érzelmek határozzák meg! További tényezők is fontosak. Ha mélyre ható tudáshoz szeretnél jutni és egyben érdekel a spirituális fejlődés is, nézd meg, mit kínálok még számodra, hogy valóban elérd az álmaid: Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam!

Szeretettel:

Szuromi Éva