Köszönöm a bizalmad!

Fantasztikus döntést hoztál!

Minden bizonnyal nagy benned az érdeklődés és a kíváncsiság. Nagy öröm számomra, hogy érdekel a tanfolyam kiegészítő levélsorozata. Ezzel sokat teszel azért, hogy jobban megértsd az anyagokat. Szélesedik a látóköröd, mert tájékoztatást, hasznos információkat kapsz arról, hogyan is kapcsolódik a MÁGIA más területekhez.

Bízom benne, hogy leveleim segítségedre lesznek. Ha bármelyik kiküldött levéllel kapcsolatban kérdésed lenne, nyugodtan írj e-mailt, amint tudok, válaszolni fogok! Szívesen fogadom visszajelzéseid, meglátásaid is.

Mi fog most történni?

Hamarosan meg is kapod az első levelet, melyben először általános információkat találsz. 

Amíg várakozol, hogy biztosan megérkezzen hozzád az üzenetem, a következőket teheted:

  • Add a leveleződben a sz.eva@varazslatoselet.hu címet a címlistádhoz (levelezőtől függően Address Book, Contacts vagy Contact List) – erről írok neked, és ide is válaszolhatsz nekem. :)
  • Nem találod a levelemet? Nézd meg a Spam/Levélszemét mappákat, nem került-e oda véletlenül.
  • Ha Gmailt használsz, nézz be a Közösségi/Promóciók fül alá, ha ott találod, húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel tanítod meg a leveleződnek, hogy innentől minden küldeményem ide irányítsa, így nem fogsz lemaradni semmiről. (Már, ha el is olvasod ezeket… ;) )

A citromail, a freemail és a vipmail hajlamos teljesen lenyelni a küldött üzeneteim. Ha semmit sem találsz tőlem, iratkozz fel újra egy megbízhatóbb e-mail címmel! (Pl. hozz létre egy Gmail-es fiókot). Sajnos ezek a szolgáltatók a kiemelkedően fontos leveleidet is eltűntethetik úgy, hogy halvány lila gőzöd sincs róla.

Ha egy órán belül nem kapsz tőlem egyetlen üzenetet sem, vagyis a fentieket mind megnézted, betartottad, írj egy e-mailt nekem a sz.eva@varazslatoselet.hu címre, és kitalálunk valamit.