Köszönöm a bizalmad!

Mi fog most történni?

Hamarosan kapsz tőlem egy e-mailt az ingyenes videós anyag elérhetőségi linkjével. Arra csak rá kell kattintanod, és már indul is a mozi!

Amíg várakozol, hogy biztosan megérkezzen hozzád az üzenetem, a következőket teheted:

  • Add a leveleződben a sz.eva@varazslatoselet.hu címet a címlistádhoz (levelezőtől függően Address Book, Contacts vagy Contact List) – erről írok neked, és ide is válaszolhatsz nekem. ?
  • Nem találod a levelemet? Nézd meg a Spam/Levélszemét mappákat, nem került-e oda véletlenül.
  • Ha Gmailt használsz, nézz be a Közösségi/Promóciók fül alá, ha ott találod, húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel tanítod meg a leveleződnek, hogy innentől minden küldeményem ide irányítsa, így nem fogsz lemaradni semmiről. (Már, ha el is olvasod ezeket… ? )

A citromail, a freemail és a vipmail hajlamos teljesen lenyelni a küldött üzeneteim. Ha semmit sem találsz tőlem, iratkozz fel újra egy megbízhatóbb e-mail címmel! (Pl. hozz létre egy Gmail-es fiókot). Sajnos ezek a szolgáltatók a kiemelkedően fontos leveleidet is eltűntethetik úgy, hogy halvány lila gőzöd sincs róla.

Ha egy órán belül nem kapsz tőlem egyetlen üzenetet sem, vagyis a fentieket mind megnézted, betartottad, írj egy e-mailt nekem a sz.eva@varazslatoselet.hu címre, és kitalálunk valamit.