,

Tízmilliószoros nap!
Hogyan érj el még többet?

Holnap 2019. 02. 19. lesz. Öööö, talán ezzel nem mondtam újdonságot. ? De arra figyeltél-e, hogy ez az év első 10milliószoros napja. Vannak, akik nem igazán hisznek ezen alkalmak 10milliószoros teremtő erejében, mások azonban igen. Ezek a mások pedig bíznak benne annyira, hogy az életüket nagyon-nagy mértékben megváltoztassák, mert csak arra figyelnek, ami a céljuk, amit el szeretnének érni.

Egyetlen nap elég lehet az apró csodákra, arra, hogy visszaigazolást kapj, Te is képes vagy elérni, amit csak akarsz! Akár nagyobb lépéseket is tehetsz. Tudtad, hogy minden évben 4 ilyen alkalom van és pontosan ki lehet számolni, mikorra esik? A következő május 18-án lesz.

Biztos Te is úgy vagy vele, hogy nem csak erre a 4 napra szeretnéd időzíteni a vágyaid megvalósítását. Mi lenne, ha folyamatosan haladhatnál előre? Milyen érzés lenne, ha végre rájönnél, mi okozza az akadályaid és hogyan oldhatod meg? Ugye milyen felszabadító lenne, ha az álmaid végre kézzelfoghatóvá válnának?

Mi történt a múlt héten?

A múlt héten írt cikkeimből megtudhattad, hogy nincs szükség extra misztikus képességekre ahhoz, hogy egy varázslatot, egy mágikus technikát el tudj végezni. Az ún. „sziddhiket” le lehet fordítani olyan nyelvezetre, amiből rájössz, a képességek ott rejtőznek benned is, sőt, már most alkalmazod valamilyen szinten, csak nem biztos, hogy tudatában vagy.

Megbeszéltük azt is, hogy mi a különbség egy szertartás és egy kisebb technika között, valamint, ezek hogyan kapcsolódnak vissza a előbb említett képességekhez. Hidd el, bármelyik alkalmazásával Te is kimagasló eredményeket érhetsz el!

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogyan, mikor, mennyi idő alatt hat a mágia. Türelmesnek kell lenned, mert a sürgetéssel és a kétségek tömkelegével tönkreteszed azt, amit addig felépítettél.

De mit is kellene először tenni? A céljaid leírása és a velük való „elő” munka nagyon fontos! Bármire is szeretnél akár a holnapi nap folyamán ráerősíteni, bármilyen praktikát alkalmaznál, nem árt feltérképezned, hová is tartozik az életedben, tényleg annyira fontos-e,  mint gondolod, rendelkezésedre áll-e az összes információ, hogy elérd, és még azt is tudnod kell – legalább körülbelül re -, hogy mennyit nyom a mérlegen.

Visszatérve az elejére… Nem egyetlen 10milliószoros napon fog múlni, hogy odaérsz-e, ahová elindultál. A nagy álmaink célba juttatásához több időre és folyamatos energiabefektetésre van szükség. Ha nem szeretnél toporogni, gyorsabban haladnál, mint az átlag és nyitott vagy a különleges, régi, mégis új technikákra is, akkor

a február 24-én induló

Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam

pont neked szól!

Mire számíts, ha rászánod magad a részvételre. Milyen tananyagok lesznek?

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amiket meg szeretne valósítani. Van, akinek ez gyorsabban megy, és van, aki lassabban halad. Sőt, olyan is előfordul, hogy valaki feladja, mert úgy gondolja, sosem érheti el ezeket. Van az Univerzumban egy energetikai, információs rendszer, ami törvények alapján működik. A belőled kiáramló érzésekkel, gondolatokkal alakítod a valóságodat, magát az életedet. A tanfolyamon azt sajátíthatod el, ezeken hogyan lehetsz úrrá, hogy tényleg a vágyaid irányába hassanak és ne ellene. Vagyis azért „Sorsfordító”, mert az életed eddigi alakulásán tudsz változtatni. Miért van a nevében a „Varázslatok” szó? Mert az alap mágia technikákat tanulod meg, vagyis azt, hogyan kell alkalmazni a céljaidnak megfelelően a különböző színeket, gyertyákat és más kiegészítő eszközöket, illetve, hogyan kell felépíteni az egyes szertartásokat. Az ősi, sokáig titkos tanokba nyerhetsz bejárást. Mára mindenki számára nyitva van a kapu, így neked is lehetőséged van most arra, hogy mindenféle praktikát, technikát tanulj arra, hogyan valósíthatod meg a vágyaid könnyedebben és gyorsabban, mint eddig. Izgalmas, ugye?

1. alkalom. A helyére tesszük azokat a tévhiteket, amik a mágia szó körül keringenek. Hallhatsz róla jót és rosszat. Itt kiderül, miért lehet hívni a „szürke ötven árnyalatának”, vagy akár „szivárványmágiának”. Ezzel kapásból megérted, hogy nem csak a fekete és fehér oldal létezik – bármire is gondoljuk -, különböző nézőpontok különböző „színeket” eredményeznek. Persze nem akarom rád kényszeríteni az én meglátásaimat, ez a tanfolyam az a hely, ahol helye van a saját gondolataidnak, eszméinek, nem fogom gyökerestől kitépni, csak arra kérlek, gondold végig a hallottakat. Megtanuljuk a mágiához szükséges eszközök szerepét, mikor, mit, meddig érdemes ezeket alkalmazni. Ugye hallottál már a varázspálcáról? Ez is szóba kerül, de az ajtófélfa és a szék sem maradhat ki. ? Rengeteget beszélgetünk az elméletről, de a kívánságok megfogalmazását már a gyakorlati szintre emeljük. Már az első alkalommal tanulsz egy kisebb technikát egy könnyebben elérhető vágyad megteremtéséhez. És mi a következő kiemelkedő pont? Elkezded elsajátítani gyakorlatokon keresztül, hogy hogyan tudsz úrrá lenni az állandóan pörgő egódon. Ennek rendkívül sok haszna van, például a nyugalom, vagy a hatékonyabb koncentráció – mely jól jöhet a munkában -, illetve az agyad is átformálhatod, mivel a sűrűségére lehetsz hatással a megtanult technikák segítségével. Ezt hívjuk neuroplasztikus képességnek. Hopp! És ki ne felejtsem! Több védekező technikát is elsajátítasz, aminek a segítségével ideiglenesen kizárhatod a nem kívánt hatásokat, befolyásokat az életedből. Valamint páros gyakorlatokon keresztül elkezdjük az energiák áramoltatásának tanulását is, hiszen ez a legfontosabb a továbbiakban.

2. alkalom. Már sokkal izgalmasabb vizekre evezünk. Tuti, hogy Te is voltál már rövidebb-hosszabb ideig beteg. Na meg hallottál már a viaszbabáról is. Az utóbbihoz általában mindenféle negatív elképzelést és rongyokba öltözött sámánokat, vudu mágust társítanak. Mit szólnál, ha a viaszbabát gyógyításhoz használhatnád? ? Nem rossz társítás, ugye? Hallottál már a kötélmágiákról? Csomómágiának is nevezik, tibetben elég elterjedt. Rendkívül gyors és nagyon hatékony módszer lehet. Ezen az alkalmon egy kisebb célodhoz készíthetsz magadnak egy csomózott kötelet. Na nem mindegy, hogy hogyan! Számos variációja létezik, melyre a későbbiek során is visszatérünk. Hogy má’ megint csak kisebb cél? Mikor jön a nagy? Mondjuk most! Ha érintett vagy bármilyen párkapcsolati problémában, ez a Te időd lesz! Ismét részletes elméleti fejtágítás következik, nem csak a mágia oldaláról – hogy mi is az a szerelmi bevonzás, kötés, oldás – a gondolkodásmód és hozzáállás oldaláról górcső alá vesszük a tudnivalókat. Olyan dolgokról és élethelyzetekről is beszélünk, melyek a hétköznapokban érintenek. Miért? Mert hiába várod a sült galambot nulla fizikai változtatással. Nem lehet megnyerni úgy egy csatát, hogy a hadsereg el sem indul. ;) Ha már szerelmi mágia, itt tudod meg pontosan, mi is az az oltár, hogyan építjük fel az alapjait, milyen kellékekre van szükség, milyen kiegészítőket alkalmazhatsz és milyen lépések sorozatából áll általában egy varászlás szertartással. Vannak ám kisebb technikák is, amikhez nem kell telepakolni egy egész asztalt. Ezekből is elsajátítasz jó párat.

3. alkalom. Belecsapunk a hátborzongatónak hitt történetekbe, vagyis az átkok és rontások témaköre következik. Rémisztő? Egyáltalán nem az, ha abba belegondolsz, hogy hogyan is sajátíthatnád el a tisztítások praktikáit, ha nem tudod, hogyan működnek az átkok. Hoppá! Azt tudtad, hogy saját magadat is megátkozhatod, vagy épp tetted azt 5 perccel ezelőtt? ? Nem lenne jó ezektől megszabadulni? Nem lenne felemelő érzés, ha esetleg másnak is tudnál ebben segíteni, mert megérted, mi is lapul meg a háttérben? Attól, mert tanulsz ezekről, nem vagy köteles alkalmazni! Sőt! Mindig van más út, azt is alaposan átrágjuk, mi is lehet az. Hogy ne menj haza rossz szájízzel, a sikermágiák témakörébe is belecsapunk. Ahogy a szerelem témájában, a pénz és siker kérdéskörében is rengeteg akadályozó tényezőt szedhettél magadra az évek során. Az elméleti résznél megtárgyaljuk, milyen szóhasználat és hiedelem hátráltathat, na de persze azt is, mi vihet előre. Természetesen a szertartás és a kisebb praktikák sem maradnak el. Neked a siker szóhoz mi társul? Mondjuk egy sikeres adás-vétel, vagy vizsga, tárgyalás, előléptetés, esetleg fizetésemelés? Vegyél elő gyorsan tollat és papírt, kezd el leírni, ami eszedbe jut! Biztos vagyok benne, hogy legalább a 75%-ra jó lesz a sikermágia! Ohh, mielőtt kifelejteném! Az energiád, a gondolataid uralásával minden alkalommal foglalkozunk, hogy egyre ügyesebb legyél és egyre gyorsabban tudd elérni a vágyaid!

4. alkalom. Fokozatosan sajátítasz el egyre bonyolultabb technikákat, így jöhetnek azok a kiegészítések, amivel egyre pontosabban be tudod határolni a kívánságaid. Tudod, amikor a kisgyermek enni tanul, először csak kanalat kap a kezébe, aztán jöhet a villa, majd a kés. Te is pont így fogsz haladni. Menne a szorzótábla, ha nem ismernéd a számokat? Mire idáig eljutsz, már kened-vágod az alapokat – persze, ha nem csak melegedni jársz ? -, tehát jöhetnek az újabb trükkök. Visszatérünk a szerelmi mágiákhoz és a kötélmágiákhoz is, hogy még precízebben, még gyorsabban haladhass előre. Hallottál már olyat, hogy figyelemfelkeltés, vagy figyelemelhárítás szertartás? Na itt megtudhatod, hogy mire alkalmazhatók és mennyi előnye van, ha ennek a tudásnak is birtokában vagy. Tudtad, hogy a mágiának különböző csoportjai is vannak? Az utolsó alkalommal ezt is alaposan kivesézzük, hogy mikor, melyiket alkalmazod. A dicséret és elismerés is fontos, így részvételed jutalma egy oklevél a végén, mert ki ne örülne ennek és amúgy is megdolgozol érte! 

Nem állítom, hogy minden alkalmat tökéletesen kiveséztem. A lényegét próbáltam megfogni, különben háromszor ennyit kellene olvasnod, vagy még az sem lenne elég. Hosszú-hosszú sorokat tudnék még írni, hogy mit érdemes tudnod erről a tanfolyamról, de most inkább a weboldalamra invitállak, hogy ott folytasd a leírás olvasását.

Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam

Emlékszel még a levelem elejére? A következő 10milliószoros nap május 18-ra esik. Bár a tanfolyamnak 26-án lesz vége, de addigra már annyi technikát, tippet és trükköt sajátíthatsz el, amivel bőven megsokszorozhatod a sikereid és látni fogod, épp merre haladsz. Lemondasz róla, hogy már most arra az útra lépj, ami elvezethet az Univerzum törvényeinek megértése irányába és aminek segítségével hamarabb tudod megvalósítani a vágyaid? Hogy döntesz?

Szeretettel:

Szuromi Éva

ui: Már észrevehetted, hogy írásaim kb. 19.30-20.00 között érkeznek. Holnap is jövök! ?