,

10milliószoros előnyök és
a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam

Ugye nem felejtetted el, hogy ma 10milliószoros nap van? Tegnap már szóltam. ? Ha lemaradtál róla, itt olvasd el, hogy mivel támogathatod meg még pluszban a vágyaid megvalósítását. Ahhoz, hogy álmaid beteljesülhessenek, folyamatosan kell velük foglalkoznod. A gyorsabb célba érés érdekében alkalmazhatsz különleges technikákat is a Mágia és Varázslatok Birodalmából. Ezeket nem olyan bonyolult elsajátítani, mint amennyire misztikusnak és megfoghatatlannak tűnnek.

Tegnap beszéltünk arról, hogy mi az a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam, mi mindent tudsz elsajátítani, melyek segítségével hatással lehetsz a különböző életterületeidre. A tanfolyam során nem csak a mágiával foglalkozunk, ötleteket, tanácsokat, szemfelnyitó helyzetelemzéseket is kapsz, amik a saját életed, elakadásaid más nézőpontból világítják meg. Ha figyelsz és jegyzetelsz  – na meg nem hanyagolod el az otthoni gyakorlásokat -, a jelenlegi problémáid átszíneződnek lehetőségekké. Megérted a Valódi Mágia alapjait és tökéletesen alkalmazni is tudod.

Nézzük is meg, milyen előnyökhöz juthatsz a tanfolyam elvégzésével, hogyan kamatoztathatod a tanultakat!

 • Átlátod, a körülötted lévő világ, az Univerzum működését, mely törvények hatása alatt élsz most is. Olyan dolgokat is megértesz, aminek lehet, hogy még a létezéséről sem tudtál, vagy épp félrevezető cikkeket olvastál róluk. Mondhatjuk azt is, hogy tisztul a látásod, ezért könnyebben elfogadod a jelenlegi gondjaid, mert meglátod bennük a mondanivalót és a lehetőségeket.
 • Kialakíthatod a rendszerszemléleted, melyet a hétköznapokban is kamatoztatni tudsz. Ráébredsz az egymásra épülés fontosságára. Munkahelyi és otthoni teendőid végét gyorsabban érheted el. Klassz „házikódnak” kiváló alapokra van szüksége, ha nem akarod, hogy a fejedre omoljon a tető. ?
 • Párkapcsolati problémáid vannak? Úgy tudod alakítani a körülményeid, hogy számodra a legmegfelelőbben legyenek. Tökéletesen tudni fogod, hogy a rendezés mennyi időbe kerül és csökken benned a feszültség, türelmetlenség. Megtanulod az ideális partner bevonzásához szükséges összes háttér információt, többféle módszert is elsajátítasz. Ahhoz is kapsz tanácsokat, mit kell figyelned, hogy mesés párkapcsolatod fennmaradhasson.
 • Megtárgyaljuk, mi szükséges a tűz újra lobbantásához, mikor alkalmazz egy szerelmi kötést, mikor előnyösebb egy siker szertartás, és milyen esetekben kell teljesen más technikához fordulni, hogy ez a fellobbant, vagy akár már meglévő tűz elvezessen az összeköltözésig, tartós szerelemmé alakuljon, amiből még házasság is lesz. De elszaladtam, így ki ne felejtsem! Az ex visszahódítását is töviről-hegyire ? átrágjuk.
 • Téged inkább az anyagiak mozgatnak? Siker, bőség, fény, csillogás… Olyan sok dologra vágyunk, ami a pénzhez köthető. Képzeld! Még azt is feltérképezzük, hogy mit hoztál otthonról, milyen tanult mintáid vannak, amik akadályozzák a magasabb bevétel megszerzését. Csak azzal, hogy a gondolkodásmódodon, a szóhasználatodon változtatsz, végre érezni, látni fogod, hogy haladsz! Jövedelmezővé teheted vállalkozásod, megkaphatod a régóta vágyott előléptetést, vagy akár megtalálhatod a tökéletes munkahelyet, ahol kiváló emberekkel leszel körülvéve és ahová örömmel jársz dolgozni. Most hagyd egy kicsit beindulni a fantáziád! Mire költenéd a megszerzett vagyont?
 • Ha már az előbb a sikernél tartottunk… Mikor éreznéd magad igazán sikeresnek? Mit tennél meg azért, hogy ez legyen a valóságod? Folyamatban lévő bírósági, peres ügyeidet sikeresen megforgathatod úgy, hogy azok a javadra záruljanak le, de még egy vizsga kimenetelére is hatással tudsz lenni!
 • Szert tehetsz kicsattanó egészségre, ha épp az a célod. Van egy nyavalyád, amitől végre megszabadulnál? Nem kell tovább nyomnod az ágyat, vagy épp orvosról orvosra rohangálni. Természetesen az előírt bogyókat csak az ő utasítására hagyd el, de a gyógyulásod irányába is terelhetsz energiákat a megfelelő módszerekkel. Hogy másoknak is tudsz-e segíteni? NANÁ! Ennek még az etikai részleteit is megvitatjuk!
 • Tudtad, hogy az életterületek összefüggnek egymással? Ezeken is végigmegyünk, hogy meglásd, az egyik gondod hogyan hozza magával a másikat, pedig teljesen máshol és máshogyan jelentkezik. A felemelkedés érdekében megnézzük a fordítottját is: ha az egyik területen előre lépsz, nem maradhat el a másikon sem a fejlődés. Igen, jól látod, a növekedés exponenciális.  ?
 • Ezt az utolsó szót matekórán tanultad először. Igen, matekozni is fogunk, de ne ess kétségbe, a szónak átvitt érelmében. Ha hajlandó vagy megosztani leghőbb vágyad, kimatekozzuk, hogyan érhetsz oda a legegyszerűbben és leggyorsabban. ?
 • Ugye milyen jó lenne egy eddigi ellenfeleddel úgy beszélgetni, hogy már nem bosszant fel, átlátsz rajta és nem veszed magadra, amit veled művel? Mennyire lennél felszabadult, ha ezt elérhetnéd? A tanfolyamon ennek a működtetését is megtanulod. Kivitelezhetővé válik számodra is, hogy senki ne tudjon neked ártani.
 • A szertartások, technikák és koncentrációs gyakorlatok végzésével egyre több tapasztalat lesz a hátad mögött. Egyre ügyesebb leszel, egyre könnyebben fog menni minden, még a fizikai szinten is. Hát mi más lehetne ennek a következménye, ha nem az önbizalmad és a határozottságod növekedése?
 • A sok-sok koncentrációs gyakorlattal kiemelkedhetsz az átlagból és magasabb szinten használhatod az agyad képességeit, növelheted a figyelmed, csökkentheted a stresszt. Persze ehhez nap közben is időt kell szánnod a feladatokra, de remélem, hogy belefér a Te életedbe is 10-15 perc, mikor épp sorban állsz, kavargatod a reggeli kávéd, vagy épp ülsz a … fürdőkádban. ?
 • Szintén az említett gyakorlatoknak köszönhetően elkerülhetetlen a spirituális fejlődésed, felfedezed, mi mindenre vagy képes, mennyire gördülékenyen és könnyedén tudsz bármit működtetni. Átalakul az életszemléleted, jobban megérted önmagad, és a környezetedben lévő embereket. Felszabadultabb, és egyúttal nyugodtabb leszel. Minek az az idegeskedés, ha máshogy is lehet?
 • Elmondhatod magadról, hogy nem csak tudásra, bölcsességre is szert teszel, hiszen a gyakorlatokkal a saját bőrödön szerezel tapasztalatokat.
 • Harmóniát és Varázslatos Életet teremthetsz magadnak, egyúttal kivívod mások elismerését is.
 • Belépsz azok körébe, akik az Univerzum ősi tudását használják a saját céljaik megvalósítása érdekében,
 • És a végén a legfontosabb! Innentől nem értetlenül, tehetetlenül sodródsz, Te határozod meg, milyen irányba haladsz, nagyszerű vágymegvalósítóvá válsz!

Találkozzunk a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon! Ha a fentiek harmadát kipipálod, már minden reggel boldogan ébredsz! ?

Szeretettel:

Szuromi Éva