,

Ezt Te kérdezted?
Itt a válasz!

A Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam kb. 5 havonta indul útjára. 13 kérdést és választ hoztam el neked – csak, hogy stílusos legyek – azok közül, amik eddig érkeztek hozzám, mert talán épp azon gondolkodsz, érdemes-e részt venned. Megtalálod közte a tiéd?

1. Miért pont ezt a tanfolyamot válasszam, és ne valaki másét?

Ennek a tanfolyamnak a tematikája „mentorom” munkásságának köszönhetően kb. 20 év tapasztalat alapján lett kidolgozva, így tökéletesen megállja a helyét. Amit én hozzáteszek, az végtelenül egyszerű: többet, érthetőbben, emészthetőbben átadni, mint mások. Nem csak a technikákat, szertartásokat beszéljük meg, a hétköznapi gondolkodásodról, érzéseid teremtő erejéről is szó lesz, arról, hogyan is működik az Univerzum és benne mindenki. Már ezért megéri, nem? ? A választás a te kezedben van…
…. Ne maradj le >>>

2. Miért nem elérhető online ez a tanfolyam?

Olyan dolgokat gyakorolsz és tanulsz, amik több esetben ellenőrzésre szorulnak. Ha az éjszaka közepén ülsz a számítógéped előtt, vagy nyomkodod a telefonod, nem tudok a segítségedre lenni, hogy mit is kellene másképp végezned. Gondolom Te sem szeretnél akkora bakit elkövetni, amit utána hetekig, vagy akár hónapokig tart helyrehozni. Vannak feladatok, amihez szükséges egy partner, így ez sem megoldható online.

FRISSÍTÉS: A 2020-as év meghozta a kívánt változásokat és az újra értékelést. A tesztelések meghozták az eredményt. A facebook zárt csoport platformja bizonyított! A személyesen részt vevők között is előfordul lemorzsolódás, ám a 2 teszt csoport alkalmával a „mágia tanoncok” jóval aktívabban bizonyultak. Azok, akik kizárólag online felületen vettek részt az órákon, szintén befejezték a tanfolyamot.  Így nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy 2021-től Te is csatlakozhatsz a tanfolyamhoz, bárhol legyél és bármilyen időbeosztással dolgoz.

3. Nem rendelkezem semmilyen előképzettséggel. Ez hátrányt fog jelenteni?

Egyáltalán nem, sőt! Előnyös, mert nincsenek túl mélyre ivódott tévhiteid a mágiáról, varázslásról, spiritualitásról vagy ezotériáról, amiket nehéz átértelmezni, alakítani. Tiszta lappal indulhatsz. Én is a nulláról kezdve mutatok meg mindent, így nem lesz fennakadásod.

4. Nem vagyok benne biztos, hogy el merek menni. Tartok a mágiától, úgy hallottam, nagyon veszélyes.

Látod, pont erről beszéltem az előbb. Ahogy egy szikével egy orvos megmentheti a betegét, úgy ugyanazzal a szikével más ki is olthat egy életet. A technikák egyáltalán nem veszélyesek, de természetesen átbeszéljük a piros, nagy betűs figyelmeztetéseket is. Tudtad, hogy a mágiának egy szeletét már most is alkalmazod? Gyere és öntsünk tiszta vizet a pohárba! Ne hagyd, hogy a félelmeid uralják az életed, vedd át az irányítást!

5. Már voltam máshol, ahol tanultam varázslatokat, ez mivel lehet több?

Ha a jelentkezési űrlapon bejelölöd, hogy szeretnél egy konzultációt a tanfolyam előtt, részletekbe menően kiderítjük, van-e különbség. Az biztos, hogy vannak olyan technikák, amikkel máshol nem találkozol. A gyakorlásra is nagy hangsúlyt fektetünk, mert ezekből lesznek meg a saját tapasztalataid. Itt nincs titkolózás, misztikus és megfoghatatlan kifejezések tömkelege. Elmagyarázok mindent, mi, hogyan, miért működik.

6. Mi van pontosan a tanfolyam anyagában?

A teljes tematikát nagyon hosszú lenne felsorolni, itt megtalálod miről lesz szó, mit tanulsz és mire lesz jó. A lusták kedvéért következzenek a legfontosabb címszavak. A mágia alapjainak tisztázása. A fekete-fehér mágia. A mágus és a boszorkány közötti különbség. Holdfázisok. Eszközök és kellékek ismerete. A gyertyákkal való munka alapjai. A kívánságok pontos megfogalmazása. Kérés vagy beavatkozás. A szertartások összeállítása. Gyógyítás lehetőségei. A viaszbabával való munka. Szerelmi bevonzás/kötés/oldás. Siker és pénzmágia. Rontások és tisztítások összefüggései. (Igen, lesz ez is. Ha nem tudod, milyen rontás van rajtad, szeretteden, hogyan szüntetnéd meg? Kötél és csomómágiák. Koncentrációs és figyelem fenntartási, irányítási gyakorlatok, energia gyakorlatok… Ennyi elég lesz?

7. Mennyire tartós a változás, amit elérhetek?

Ha ismered, gyakorlod, alkalmazod a legjobb módszereket, a változás visszafordíthatatlan lesz.

8. Nem szeretnék csak ennyinél megállni! Van folytatása?

Igen, van lehetőséged folytatni a fejlődésed, bővíteni a tudásod. A legfontosabb alapokat ezen a tanfolyamon teheted magadévá, ezek nélkülözhetetlenek. A követő további tanfolyamok kb. 4 évet fednek le, tehát határ a csillagos ég. Most ne ijedj meg, ezzel a 4 alkalommal is hatalmas változásokat, előrelépéseket tudsz létrehozni! Van, akinek már ez is bőven jó.

9. Egy teljes napom „rámegy” a programra?

Igen, havonta egy teljes napot önmagadra fordítasz, hogy fejlődj és gyorsabban elérd a céljaid, jobban átlásd a rendszert, amiben élünk.

10. Miért van két lehetséges helyszín? Így elég nehéz döntenem.

Én is rajongok a kényelemért, hogy minél kevesebbet kelljen utaznom, de van más, fontosabb is! A jelentkezők számától függően változik a helyszín, mert az egyik kisebb, a másik nagyobb helyiség. A tudásért gyere, ne a távolság befolyásoljon. Volt aki Debrecenből, vagy épp Pécs mellől jár a képzésre. Nekik megérte. Nézd meg a két variációt!

11. Mi van, ha valamelyik alkalommal nem tudok részt venni?

Semmi gond. Ha tudod, jelezd előre, van pótlási lehetőség, ráadásul több variációban. Ezt is megbeszéljük részletesen.

12. Biztos jó drága. Nem tudok most tízezreket áldozni tanfolyamra.

Az ország legolcsóbb mágia tanfolyamáról beszélünk. A szolgáltatók a tanfolyam teljes költségének akár többszörösét is elkérik tőled, és még a tudást is megtartják maguknak. Rögtön két hasznod van, anyagilag és szellemileg is megéri. Nem kell egy összegben fizetned, rendezheted alkalmanként is.

13. Lesz még később is ez a tanfolyam?

Lesz, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudom megmondani. Ahogy az elején is írtam, általában 5 havonta nyílnak újra a kapuk. Jobban jársz tehát, ha most jelentkezel!

Szeretettel várlak!

Szuromi Éva

 

Ez is érdekelhet:

mese a varázslatokról
sikermágia