5 elterjedt szerelmi mágia tévhit és magyarázat

szerelmi mágia tévhitek

Szerelmi mágia… tévhitek, lila köd, fekete üresség, rózsaszín lufik, sárga irigység… Milliónyi kérdéssel találkoztam már, amikor a szerelmi mágia került szóba. Lehet, hogy Te is próbáltál ebben a témakörben információkat beszerezni, olvasgattál a weben, vagy érdeklődtél mindenfelé, hátha hasznos tudáshoz jutsz. Rengeteg a katyvasz, nagy az össze-visszaság. Épp azért is kap szinte egy egész napot ez a témakör a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon, hogy ne félelemmel állj a varázslatok ezen részéhez sem, inkább az esélyeket lásd meg és felfedezd milyen akadályokat kell még legyőznöd, hogy megérkezhessen a Te életedbe is az igazi párkapcsolat.

Elgondolkodtató mondatokon vezetlek keresztül, 5 elterjedt szerelmi mágia tévhitet elővéve, hogy ezek után a saját meglátásaid alapján értékelhesd újra a szerelmi varázslatokat.

1. A szerelmi kötés fekete mágia.

A szerelmi mágia tévhitek közül ez hódítja a legnagyobb teret. Tényleg csak fekete és fehér lehet az a mágia? Ahogy Az a fránya fekete mágia! Tényleg ezt tanítod? című cikkekben már írtam, nem vehető ennyire sarkosan, így nem hiszek ezekben a kategorizálásokban. Az emberi agy a neveltetésünk során végtelenül racionálissá alakul. Mindenképp be akar sorolni mindent a „jó” és a „rossz” alá, hogy megfelelő döntéseket hozhassunk. Pedig a teljes képet kellene meglátni,  pár méterrel hátrébb lépni és onnan megfigyelni, ki mit nyerhet pl. egy szerelmi kötéssel, illetve mit veszíthet el. Azt sem ártana tisztázni, mikor meddig tart a szerelmi kötés hatása.

Egy parányi kis kölcsönös szikra, vonzalom nélkül ember legyen a talpán, aki hatást tud elérni a szerelmi kötéssel. Tehát úgy nem lehet még mágiával sem létrehozni egy párkapcsolatot, hogy a kiszemelt minden porcikájával tiltakozik, vagy akár közömbös. Előfordulhat, hogy akire hatni szeretnénk, még nem is igazán van tudatában annak, mit is érez a szerelmi mágiát kérő fél irányába. Be kell indítani, fel kell nyitni a szemét. Talán ettől lenne a kötés fekete? Vagy esetleg mert elveszem a szabad akaratát? Hogyan is tehetném? Bármilyen mágiát alkalmazzunk, mindig megmarad a döntés joga! Nincs olyan szerelmi varázslat, aminek a zombigyártás lenne a célja. ? Te szívesen élnél egy zombival?

Vizsgáljunk meg egy másik nézőpontot is. A szíved egy családos illetőé lett, akinek felesége/férje van és már közös gyermekeik is születtek. Ebben a helyzetben arra szokták a követ dobálni, aki belenyúl ebbe a kapcsolatba. Ám mondjuk ki nyíltan, ha én nem akarok menni sehová, akkor nem is megyek. Ha már csábítható vagyok, akkor a házasságom alapjaiban nem stimmel. Nem beszélve arról, mikor egy megromlott kapcsolat van a háttérben, mivel járnak jobban a gyerekek? Ha a szülők állandó veszekedésében nőnek fel, vagy azt látják, hogy nem a világ vége, egy válás, szétköltözés, mert a szülők, nevelők újra megtalálták a boldogságot. Én az utóbbira szavaznék, így már nem két fél, hanem legalább 4-6 ember öröméről beszélünk. Ha ez a fekete, akkor mi a fehér?

Jaaa! Képzeld el, hogy házassági évfordulód alkalmából pároddal úgy döntesz, megfűszerezitek az amúgy is kiváló kapcsolatotokat egy szerelmi kötéssel. Hmmm…!!!??? Ugye, hogy nem lehet egyértelműen rábökni a feketeséget?

2. A szerelmi kötés nagyon veszélyes és örök időkre összeláncolja a két embert.

Nálam a szerelmi mágia tévhitek közül ez nyerte meg a 2. helyet. Hogy veszélyes? Igen, nagy veszély rejlik benne, még a végén tényleg lesz egy jó kapcsolatod, ahol nem kell veszekedni, nincs tányértörés, csak apróbb problémák vannak, mellette sok udvarlás, szeretet, nyugalom és harmónia. Milyen unalmas is lesz az! ?

Nem kell aggódnod. Az általánosságban alkalmazott szerelmi kötés módszerek, nem tartanak életed végéig. Fokozatosan csökken a szerelmi mágiák hatása, bármelyiket is alkalmazod. Nem maradnak meg örökre, hacsak nem tartod fenn újabb és újabb energia utánpótlással. Akad olyan helyzet, amikor a végletekig szerelmes vagy és mindent megtennél azért, hogy a másik melletted legyen. Miért ne használnád ki az adódó lehetőséget? Ám tudnod kell, hogy nem minden esetben ez a legcélravezetőbb technika. A feleket előzőleg sok-sok érzelmi törés érhette, így bátortalanokká, túlzottan óvatossá válhatnak. Van olyan is, amikor az önértékelés nincs a helyén. A jó párkapcsolat alapjaihoz az előbbieket is figyelembe kell venni.

Térjünk vissza a kötéshez. Egyre többször hallok a kék és fekete házasság szertartásról, meg hasonlókról, ahol a szolgáltató hajlandó akár a következő életre is összekötni két embert. Óva intenélek ezektől! Soha ne tegyél semmilyen fogadalmat, esküt úgy, hogy halvány lila gőzöd sincs, milyen lesz a jövőd. Beleegyezne a másik fél is, hogy melletted kösse le magát? Rendkívül sok tanulási, fejlődési lehetőséget vonhatsz meg mindkettőtöktől. SŐT! Az is előfordulhat, hogy Ő köszöni, ebből nem kér, Te pedig gyötrődni fogsz a jövőben, és nem érted, miért nincs párkapcsolatod, miért nem tudsz tovább lépni, előre haladni. Önös érdekből, egótól vezérelve, ne akarj senkit magad mellé láncolni! Vajon tényleg bele lehet nyúlni ilyen szinten bárkinek a jövőjébe? Létezik egyáltalán olyan szerelmi mágia, aminek a hatása ennyire átütő és hosszú lenne? Talán ez a fekete és kék házasság is egy szerelmi mágia tévhit és megérdemelne egy újabb pontot?

3. Azért nem tudok szakítani a párommal, mert biztos szerelmi kötést raktak ránk.

Szerencsére ez az elképzelés kezd kikopóban lenni, de még mindig besorolható a szerelmi mágia tévhitek közé. Van olyan helyzet, amikor a két fél tényleg azért nem tud egymástól elszakadni, mert a kettőjük között lévő energetikai szál nagyon erős, de ehhez a kötelékhez nincs szükség különleges varázslatokra, szerelmi mágiára, kialakulhat „magától” is. Amikor egy pár nem tud elszakadni egymástól, 90%-ban a felek a komfort zónájukat nem akarják elhagyni.

Valld be nekem őszintén! Ugye Te sem szívesen változtatsz? Ott vannak a megszokott körülmények, a kényelmes élet, a napi rutin, és persze másoknak is meg kellene felelni, mert mit fognak majd gondolni, ha felállsz és becsukod az ajtót magad mögött? Ezekről kellene lemondani. Ja! És a panaszkodásról. Mennyivel könnyebb sajnáltatni magad, mint tenni pár lépést az ismeretlenbe. Félünk az ismeretlentől, így nagyon nehezen vágunk bele új helyzetekbe. Neked is egyszerűbb az, ha ráfogod valamire, miért élsz még mindig egy nem kívánt, boldogtalan kapcsolatban. Hány év megy el így az emberek mellett. Tehát nagyon ritkán van szükség ténylegesen párkapcsolati oldásra, inkább egy kis önismeret a célra vezető és jól jön egy kis változtatási hajlandóság.

Hopp! Kértél egy kötést? Ne feledd! Maximum 9 hónap. Még nem telt le? Akkor kérj egy szerelmi oldást, vagy egyszerűen csak cselekedj, előbb-utóbb úgyis elmúlik a hatás, ha nem foglalkozol vele! Azt gyanítod, a párod szeretne maga mellett tartani és ő fordult ilyen eszközhöz? Hát ülj le végre vele szembe és kezdjetek el beszélgetni! Öntsetek tiszta vizet a pohárba!

Nem hagyhatom ki, hogy közbeszúrjam, a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam önismereti témákban is segítő kezet nyújt. Nem csak a mágia területén tudsz majd eligazodni és rendkívül hatásos technikákat, szertartásokat alkalmazni, felfedezheted a saját magad által felállított akadályaid és bőven tágíthatod, akár át is léphetsz a komfortzónád határain. Persze lesz szó bőven a szerelmi mágia tévhitekről, az erős szerelmi mágiáról és milliónyi kapcsolódó részről.

4. A szerelmi bevonzásnak egyáltalán nincs hatása az exemre, ha vissza akarom őt kapni.

Voltál már olyan szituációban, amikor azt hitted, a szíved meghasad, mert elvesztetted a társad? Pedig az eszeddel tudtad, Ő nem az igazi, nem olyan, mint amire vágysz, de valahogy mégsem tudsz nélküle enni és aludni?

Én ilyenkor mindig megpróbálom rábeszélni az érdeklődőt, hogy ne egy szerelmi kötést kérjen. Az eszed, az agyad pont azzal a céllal szól bele a dolgokba, hogy megvédjen valamitől. Automataként működik benned, ami azt jelzi, hogy lehetne ettől jobb is és legyél magadnak annyira fontos, hogy legalább egy esélyt adsz az új kapcsolatok mezejének. Mivel kénytelen vagy őszinte lenni önmagadhoz és összeszedni a „nagy könyvben” elképzelt szerelmed mindenféle külső-belső tulajdonságát, így rádöbbenhetsz, hogy tényleg nem az exed a legmegfelelőbb számodra. E szerelmi mágia hatása mindenkire kiterjed, aki hozzád illő, aki a megálmodott listádnak a lehető legnagyobb mértékben megfelel. Ebben rejlik a legnagyobb előnye. Tehát megvan annak is az esélye, hogy az exed észbe kap és visszasétál hozzád. Nagyszerű választás lehet volt társad érzelmeinek feltérképezéséhez és az új lehetőségek megnyitásához.

5. A szerelmi varázslatok csak párkapcsolatokra vonatkozhatnak.

Ez is besorolható a nagy szerelmi mágia tévhitek közé. Emlékszel még olyan kapcsolatodra, ahol megfagytak az érzelmek, és már csak kínlódtatok egymás mellett? Ugye milyen rossz, amikor elhidegül tőled a párod? Előfordul, hogy a családtagok távolodnak el egymástól. A szülők a gyerekektől, vagy épp a gyerekek a szülőktől. Ez talán még nyomasztóbb is lehet az „elhagyott” fél számára, mit, ha társát vesztené el, mert az előbb-utóbb pótolható. Egy gyermekkel vagy szülővel megromlott kapcsolat sokkal kimerítőbb, szomorúbb.

Mi a közös a kettőben? Az érzelmi szál. Alapvető, normális emberi tulajdonságunk, hogy vágyunk a szeretettel teli kapcsolatokra minden téren. Egy szerelmi szertartás minimális átalakításával hatással lehetünk bármilyen két ember között fennálló érzelmi kapcsolatra. Nem csak a családi viszályoknak tehetünk pontot a végére, de egy megromlott barátságot is helyreállíthatunk a segítségével. Sőt! Akár egy főnök-beosztott viszonyt is harmonizálhatunk. Pont ezért imádom a mágiát! Olyan, mint egy építőjáték, ahol a különböző részeket máshogy összepakolva más-más eredményre jutsz, pedig az alap ugyanaz.

Akár a megbántott, akár a megbántó fél legyél, olyan helyzetekben is lehet orvosolni a problémát, amikor már hosszú idő óta nem is beszéltetek.

Összegezve

A legkimerítőbb problémákkal a párkapcsolatok, az emberi kapcsolatok területén találkozunk. Sokszor észből, erőből próbáljuk megoldani, de sehogy sem jutunk előre. Belebotlunk pár nem szokványos technikába, mindenfélét hallunk és olvasgatunk róla, amitől még jobban összezavarodunk. Hol ezt olvassuk, hol azt, nagy kérdés, hogy mi tartozik a szerelmi mágia tévhitek közé és mi az igazság. Próbálunk tisztán látni, de csak a fekete és fehér, jó és rossz lebeg a szemünk előtt, rengeteg kérdőjel között.

Mi a megoldás? Szorítsd háttérbe az állandó agyalásod és engedj teret a szíved irányításának! Lásd meg az átfogó képet! Tedd le a kétségeidet a mágiával, varázslatokkal kapcsolatban! Erről szól a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam!

Ne halássz tovább a zavaros vízben! A tanfolyam során helyére tesszük a szerelmi mágia tévhiteket, a szerelmi mágiákról pedig közel 6 órát tanulsz, így nem csak önmagadnak, barátaidnak, szeretteidnek is a segítségére lehetsz! Rengeteg más technikát is elsajátíthatsz, melyekkel további problémákat rendezhetsz. Nem szaporítom tovább a szót, nézd meg, mit tartogat neked ez a képzés! Mit súg a szíved? ?

Aktuális problémádat minél gyorsabban szeretnéd megoldani? Egyénileg is szívesen látlak!

Varázslatos szerelmet kívánok!

Szeretettel:

Szuromi Éva