,

7 tipp, amire alkalmazhatod a sikermágiát

sikermágia

Most a sikermágia témáját hoztam el neked. Elég keveset lehet hallani róluk, pedig rendkívül széles körben alkalmazhatóak.

A siker szó mindenkinek mást jelent. Elgondolkodtál már azon, számodra mit is takar, mit fejez ki pontosan a siker? Milyen az, amikor tényleg sikeresnek érzed magad? Milyen további fogalmakat tudsz még a sikerhez kapcsolni? Hogy érzed magad sikeres célbaérés esetén?

  • Jártál már úgy, hogy elromlott egy műszaki eszköz az otthonodban és sürgősen kellett volna pótolni, de fogalmad sem volt, hogyan oldódik meg a probléma?
  • Jelentettek már fel úgy, hogy még azt sem értetted, mi a gond és miért kerültél képbe?
  • Érezted már annyira nyomasztónak a munkahelyi légkört, hogy eltöprengtél a cégváltáson, mégsem lépted meg?

Bár teljesen különböző témáknak tűnnek, egy valami mégis közös bennük: a Te szemszögedből történő sikeres lezárás. Mindegyik fenti helyzetben elő lehet húzni a Sikermágiát és sikeresen alkalmazni. (Fúúú, mennyisszer le fogom még írni a „siker” szót. ? Milyen szinonímákat ismersz rá?)  Nem meglepő, hogy kevésbé ismert a létezése és Pénzmágiaként terjedt el a hétköznapi szóhasználatban. Akkor vagyunk a legjobban kétségbeesve, ha valami kínzó anyagi nehézséggel nézünk szembe. A legtöbb ember a sikert a „sok pénz”-hez társítja. Ettől várjuk a biztonságot, a nyugalmat, a kiegyensúlyozott életet. Azonban a pénz, az anyagi javak nem minden esetben egyenlőek a sikerrel. Te mitől éreznéd magad igazán sikeresnek? Ha már említettem a szinonímákat: eredményesség, győzelem, dicsőség, elismerés… Melyikre vágysz a legjobban?

Mit lehet elérni a Sikermágiával? Bármit, amit hozzá tudsz társítani. Ugye, milyen egyszerű. A legszélesebb körben kiaknázható technika.

Nézzük meg azt a 7 célt, amihez a legtöbbször alkalmazható a sikermágia.

1. Fizetésemelés, több bevétel elérése.

Mi máson lenne az elsődleges hangsúly? Ez a kérdés érinti a legtöbb embert. Be kell fizetni a számlákat, enni sem átana, ott van a ruházkodás kérdése, spórolni kellene a nyaralásra és amúgy láttam egy szuper cipőt, jaaaajjjj, egy új szerszámkészlet is milyen klassz lenne! ? Ezek csak alapvető hétköznapi kiadások, de sokszor eszünkbe juthantak olyan dolgok, ami egyeseknek a luxus kategóriájába esnek, másoknak pedig lazán megengedhetik maguknak. Mondjuk egy medence a kertbe? Öööö, hogy a 8. emeleten laksz? ? Normális, hogy többre vágyunk, így miért lenne szégyen kihasználni a Sikermágia adta lehetőséget és könnyedén kifizetni bármit?

2. Magasabb pozíció, vezető beosztás.

Túlhaladtuk azt a kort, amikor ez a kérdés csak a férfiakat érinti. Vannak nők, akiknek legnagyobb álmuk megmutatni a bennük rejlő képességeket. Iszonyúan vágynak rá, hogy előrébb juthassanak a ranglétrán. Mindkét nem törekszik az elismerésekre, ácsingóznak a hírnévre is, amit egy magasabb beosztással magukénak tudhatnak. Ebben is segítségedre van a Sikermágia. De ilyenkor mi is motivál valójában? Biztos vagy benne, hogy jól tudnál irányítani, vagy csak a kiemelkedő anyagi juttatások a vonzóak? Érdemes alaposan elgondolkodnod, mert ha a mágiához folyamodsz, pontosan kell tudnod, merre is akarsz haladni, mi a fontosabb.

3. Vállalkozás felfuttatása

Te is vállalkozó vagy? Egy nagy céget működtetsz, vagy egyedül harcolsz az elemekkel? ? Mindegy, hogy egy több 100 fős üzemért vagy a felelős, vagy egyéni vállakozó vagy, a lényeg megmarad. Nagyobb látogatottság, több érdeklődő, több vásárló, ami végeredményben nagyobb bevételt fog számodra hozni, persze, ha az illetők nem csak kíváncsiskodnak, hanem vásárolnak is, vagy igénybe veszik a szolgáltatásod. Itt is az juthat először eszedbe, hogy több pénz kell, a több bevétellel viszont több kiadás is járthat. Tudtad, hogy a Sikermágia segítségével stabilizálhatod az alapokat és folyamatosan növekvő nyereségre, egyre nagyobb ismertségre tehetsz szert? Sőt! Még a szükséges kapcsolati rendszert is felépítheted, de erről majd később.

4. Ingatlan adás-vétel, szerződések

Kinőtted a lakást? Láttál egy szép kertesházat? Beköltöznél végre álmaid otthonába, de…. Hihetetlen mértékben nőttek az ingatlanárak, ami még a nézelődéstől is elveheti a kedved. Azonban sose felejtsd el, hogy a célodon tartsd a szemedet! A weben kiírt árakból akár milliókat lehet alkudni. Amikor körvonalazni tudod az elképzelésed és ezt forintosítod, az Univerzum a segítségedre lesz, hogy megtaláld azt a hirdetést, belefuss egy olyan lehetőségbe, ami pontosan megfelel kívánságodnak.

A másik oldalon állsz? Eladóként veszel részt az ingatlanügyletekben? Még akkor is legyél bátor, ha tisztában vagy vele, a Te kínálatod nem éri meg azt az összeget, amennyire szükséged lenne, amit el akarsz kérni vevődtől. Azért ne lődd túl a nyilaid! Higgy benne, hogy rád talál egy olyan ember, aki a Te lakásodban látja meg a fantáziát, már első ránézésre egy meghitt kuckót lát a szemei előtt.

A gyümölcsöző együttműködéshez, eredményes szerződés kötéshez persze, hogy mindkét esetben használhatod a Sikermágiát!

5. Tárgyalás, bírósági és pers ügyek.

Végtelen hosszan lehetne sorolni, hogy mik is lehetnek a korkrétumok, de megkíméllek a rizsától, amúgy is sokat szoktam írni. ? Válás? Üzleti tárgyalás? Pénzbehajtás? Naná, hogy a Sikermágia segítségével elérheted, hogy a Te malmodra hajtsd a vizet, az ügyek kimenetele úgy dőljön el, hogy az számodra előnyös legyen. Egyet viszont mindenképp ki kell emelnem! Ha vaj van a füled mögött, inkább arra kellene gyúrnod, hogy minél kisebb legyen a büntetés. Itt érdemes más technikákat is bevetni, de a Sikermágai sincs teljesen kizárva, az utolsó pontnál meglátod.

6. Vizsgán elért kiváló eredmény.

Ez megforult a fejedben? Az iskolapadokat elhagyva is többször találkozunk olyan helyzettel, ahol felmérik a tudásunkat. Egyenesen csúcs, hogy itt is alkalmazható a Sikermágia. Mielőtt karba tennéd a kezed és csak várnád a csodát, el kell mondjam, hogy legalább egy minimális energia befeketetésre szükség van. Gondolj csak vissza diákéveidre! Hiába súgtál feleletkor olyan kistársadnak, aki egyáltalán nem készült. Süket fülekre találtál, nem lehettél a segítségére. Ő továbbra is csak bámult rád, talán pár szavadat sikerült megfejtenie, de ez sem lehetett elég egy 2-hez. Így van ez az Univerzummal is. Nem tudja elvezetni a kezed a legkönnyebb tételig, ha nem tanultál semmit, mindegyik nehéz lesz. Hiába adja számdora a legkedvezőbb vizsgabizottságot, amikor még a feltett kérdéseket sem érted. Nem az Univerzum, nem a varázslat vizsgázik helyetted. Ha beveted a Sikermágiát, csak a lehető legjobb körülményeket alakítja ki számodra. Igen, a fizikai szinten is tenned kell a vágyiadért!

7. Jól működő párkapcsolat, családi, baráti, üzleti kapcsolatok.

El tudod képzelni az életed emberi kapcsolatok nélkül? A nyugodt, boldog, harmonikus élethez kiemelkedően fontos, hogy olyan személyek vegyenek körül, akikre számíthatsz, akik bátorítanak, vagy épp vígasztalnak, elismerik az érdemeidet. Olykor azonban pont az ellenkezőjét kapjuk. Jönnek a viták, veszekedések, hozzátok költözik az anyós, a legjobb barátod elérhetetlenné válik, az üzleti parneredről kiderül, hogy sikkaszt, az alkalmazottaid edig viszik, amit csak érnek, a főnök meg eredetileg is őrült volt…. Na jóóó, ezt nem mind egyszerre. ? Még végigolvasni is szörnyű igaz? A Sikermágia megoldást nyújthat ezekben a helyzetekben is. Helyére teheted a kommunikációs problémákat, elsimíthatod a nézeteltéréseket és hatékony csapatmunkát alakíthatsz ki. Mit szólsz?

Te mire alkalmaznád a Sikermágiát?

Ahogy látod, ez csak 7 tipp, de sok-sok variáció bújik meg benne. Biztosan fel tudsz sorolni Te is legalább 5 olyan szituációt, vágyat, álmot a saját életedből, amire a Sikermágiát bevethetnéd.A konkrét szertartást elsajátíthatod a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon. Ám nem csak ennyi az egész!Az anyagiak, siker témakörét aprólékosan kivesézzük, hogy felfedezhesd és megoldhasd az akadályaid, azokat is, amit a gondolataiddal teremtesz. A külső körülményeket a saját szád íze szerint alakíthatod, hogy neked a legkedvezőbbek legyenek. Nem csak egyetlen praktikát ismersz meg, átláthatod a rendszert, a nagy, fő célokat több oldalról is megtámogathatod, így még nagyobb sikereket érhetsz el!

Azonban ne feledd, az Univerzum, a mágia, a varázslatok nem helyetted, veled dolgoznak! Ha nem adod fel a lakáshirdetést, ha csak ülsz, de nem keresed az új munkahelyet, ha a bíróságtól érkező papírjaidat át sem veszed, még rosszabb körülményekkel számolhatsz, mint amiben vagy. Tedd meg a kezdő kis lépéseket és segítséget kapsz a gyorsabb, egyszerűbb haladáshoz.

Mélyebben beleltánál az Univerzum működésébe? Megismernéd a mágia, varázslás alapjait? Megvalósítanád végre a vágyaid? Nézd meg, milyen széleskörű tudást tehetsz magadévá mindössze 4 hónap alatt! >>>> Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam

Milyen érzés lenne ajándékba kapni egy új hűtőt; csodálkozva felbontani egy levelet, amiben tájékoztatnak, hogy eljárái hiba miatt megszűntetik peres ügyed; vagy megkapni álmaid állását, ami valójában haladás? ? Hogyan kamatoztatnád, mire vetnéd be a Sikermágiát? Örömmel várom válaszaid!

Varázslatos Sikereket Kívánok!

Szeretettel:

Szuromi Éva