,

Párkapcsolat, pénz, egészség??? Melyik ujjamba harapjak?

Vigyázat! Hosszú sorok következnek. Csak kitartóak számára ajánlott! ?

Nagy kérdés és jó sok fejtörést okoz, hogy hogyan is lehetne megteremteni a különböző életterületek közötti egyensúlyt. Hogy lehetne minden harmonikus? Legyek jó a munkában, legyek jó a párkapcsolatban, a gyereknevelésben, legyek egészséges és sportoljak, de mindent egyszerre???? Hogyaaaan???

Rendkívül sokakat megvisel az állandó rohanó élet. Biztosan Te is érezted már úgy magad, hogy egyszerűen nincs időd semmire. Még az sem kell, hogy túl sok terved legyen, vagy túl sok álmod akard megvalósítani. A mai világban annyi inger ér bennünket, hogy egyszerűen kevés a nap 24 órája. El kell menni dolgozni, ahol általában kitapossák az emberből, amit csak lehet. Tartani kellene a kapcsolatot a barátokkal, de ott a család, velük is jó lenne több időt tölteni, óóó, és már hetek óta nem tettem be a lábam az edzésre. Mi lesz a saját magaddal töltött idővel? Ugye ismerős helyzetek?

És itt még nem beszéltem arról, hogy mi van, ha egy nagyobb célod valósítanád meg.

Hát akkor vágjunk is bele!

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi a legnagyobb, legfrusztrálóbb problémád MOST!?. Ezt gyorsan írd is le, mert még a végén kitalálsz valami mást. ? Ez az, amit legelőször a helyére kellene tenned, amivel leginkább foglalkoznod kellene. Ez a legnagyobb akadályod, ami visszatart a kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog élettől.

Tuti, hogy valami negatív megfogalmazást vetettél papírra. Leírtad??? Az első és legfontosabb lépésen akkor túl is vagy! Ha látod magad előtt, hogy mi az, ami zavar, amin változtatni szeretnél, már könnyebb a dolgod. 10 emberből kb. 7 be sem merik vallani magának, hogy mi zavarja az életében a legjobban. Elhessegeti a gondolatot és várja a csodát, hogy hátha megoldódik magától. Szerintem Te nem közéjük tartozol, hiszen olvasod a soraim és lehet, hogy épp keresed a megoldást. Nézd meg újra, amit leírtál és gondolkozz el azon, hogy mit szeretnél helyette?!. Változtasd meg a fókuszod – módosítsd a nézőpontod – azzal, hogy megkeresed azt a pozitív hozzáállású mondatot, amiben megtalálod a nyugalmat és valójában az ellenkezője az eredeti állításodnak.

Írok pár példát.

Nincs elég pénzem mindenre. – Ki tudom elégíteni az anyagi vágyaim.

Túlterhel a főnököm. – Annyi munkát kapok, amennyit kényelmesen elvégzek.

Kevés a fizetésem. – Tökéletes anyagi helyzetben élek.

Nem vagyok boldog a párkapcsolatomban. – Rendkívül jól érzem magam a bőrömben/a társammal.

Nincs párkapcsolatom. – Megtalálom a hozzám legjobban passzoló partnert.

Beteg vagyok. – Szándékomban áll egészségesnek lenni.

Keveset sportolok és egészségtelenül élek. – Minden héten van időm a testmozgásra és törekszem az egészséges életmódra.

Ugye nem is olyan nehéz? Milliónyi változat lehet, mert milliónyi félék vagyunk, így máshogy fogalmazzuk meg a kiinduló helyzetet, és más lesz a cél is. A fontos, amit már előző cikkemben is írtam, hogy figyelj a megfogalmazásra! Ha megvan az első mondat, kezdd el pontosítani olyan dolgokkal, amik még fontosak számodra.

Az anyagi helyzetnél írhatsz konkrét összegeket, vagy akár meghatározhatod, mennyi munkaórát dolgozol naponta/hetente. Alapvető lehet, hogy pontosítsd, milyen is az a munka, amit szívesen végzel és milyen körülmények között.

párkapcsolat esetén végignézheted, mi is az, amire leginkább vágysz. Milyen legyen partnered kívül/belül. Ne felejtsd el számba venni azt, hogy Te mit tudsz neki adni, hiszen ez is kiemelkedő!

Nézzük az egészség kérdését. Lehet, hogy azok közé tartozol, aki nem igazán sportol. De hogyan tehetnéd akkor jobbá a szervezeted működését? Hogyan gondoskodhatnál a testedről? Ha sport, akkor mennyi időt szeretnél tölteni és mivel?

Eddig azért szerintem nem olyan bonyolult.

Itt jön a nagy kérdés!

Mi van akkor, ha nem igazán tudsz mérlegelni, hogy mi is a legnagyobb gondod, vagy nem csak eggyel foglalkoznál egyszerre, hiszen mindent rendbe kellene tenni, mert valahogy elúszott az egész. Tudnod kell, hogy egyszerre csak egy nagy céllal érdemes foglalkoznod. Hogy miért? Mert ahány célod van, annyi felé oszlik meg a figyelmed, annyi felé áramlik az energiád és egy idő után képtelen leszel mindegyik felé kellő mértékben fordulni. Szétszóródsz és nem lesznek sikerélmények, amik tovább vigyenek az úton.

Hogy is értem ezt pontosan és mi számít nagy célnak?

Kezdjük a nagy céllal. Ez lehet a vállalkozásod felfuttatása, vagy egy új munkahely megtalálása, hol több fizetés ütheti a markodat. Nagy cél egy új társ megtalálása, vagy egy párkapcsolat újjáépítése, harmonizálása. De ugyanígy nagy cél egy veszélyes betegségből való felépülés és az egészséges élet fenntartása. Ebből érdemes egyszerre csak eggyel foglalkoznod és beleadni apait-anyait, aztán ha már legalább 75%-ban stabil lábakon áll, akkor jöhet a következő.

Van egy jó hírem!

Az életterületek összefüggnek egymással, ráadásul több oldalról is megtámogathatóak. Tehát több apróbb álmod, vágyad, célod megvalósíthatod, míg az egy naggyal foglalkozol. Már erről is írtam előzőleg a cikkeim egyikében. Ha valamelyik életterület nem működik normálisan, gondjaid vannak, előbb-utóbb húzhatja magával a többit. Ha mondjuk bosszant, hogy nincs elég pénzed, veszekedéseket generálhat a kapcsolatodban. Az állandó feszültség miatt esetleg elhagy a párod, aztán nézheted az egészséged is, mert az állandó gyomorgörcs nagyobb problémákhoz vezethet. Ha épp azon nyűglődsz, hogy miért nincs kapcsolatod és a munkahelyeden mindenféle társkereső oldalak nézegetésével, cseteléssel töltöd az időd, ne csodálkozz, hogy elveszted az állásod. Fordítva viszont nem mindig igaz! Ha munkamániássá válsz, hiába nyújtasz kimagasló eredményeket, attól még nem lesz jó párkapcsolatod! Sőt!

Na de ne vetítsük előre a rosszat, nézzük inkább a jót.

Tudtad, hogy az asztrológiában a 2. ház a bevételedet, anyagi helyzetedet és egyúttal az önértékelésedet is jelenti? Hogyan lehetséges? Mert amennyire értékeled magad, annyi pénz áll a házhoz. Miért jön ez a célokhoz? Hát így tudsz több oldalról közelíteni és így nyersz egyszerre többet is. Vagyis, ha elkezded többre becsülni magad, javulhat az anyagi helyzeted. Ha nem vagy megelégedve a mostani bevételeddel, kereseteddel, vizsgáld meg, hogy miben lehetnél jobb. Hogyan emelkedhetnél ki? Mit kellene máshogy csinálnod, mit tanulhatnál meg, akár ingyen is? Válassz egy utat és kezdj el rajta járni! Az új tudás az agyad szerkezetét is megváltoztatja, más nézőpontokat nyithat meg előtted, ezáltal máshogy tekinthetsz önmagadra, a munkádra, és még a munkatársaidra, főnöködre is.

Ugyanez érvényes a párkapcsolatra. Sajnos az országunkban „népbetegség” az alacsony önértékelés, így természetesek a párkapcsolati problémák. Ha nincs kapcsolatod, ne csak azon agyalj, hogy milyen társ kellene, hanem azon is, hogyan lehetnél jobb partner, mi az, amit elfelejtettél értékelni önmagadban? Milyen sérelmeket cipelsz az előző kapcsolataidból? Nem ártana már megszabadulni tőlük! Ne általánosíts negatív irányba, hogy minden nő/férfi ilyen és olyan, mert tudod! Amire a figyelmed fordítod, azt fogod kapni. Szerezd be a lehető legtöbb információt a saját nemed működéséről és az ellenkező nemről is! Hát nem lenne fantasztikus közelebb kerülni másokhoz is? Megérteni ki, mit, miért csinál? Óóóó, hát igen! Ezt nem csak a párkapcsolatban tudod ám kamatoztatni! Mennyivel nyugodtabb lehet az életed, ha ennek köszönhetően nem veszed magadra mások szavait, mert rádöbbensz, hogy nem kifejezetten neked szól az aktuális lehordás, csak épp rossz napja van a másik félnek!

Talán azért szeretnél fogyni, sportolni mert nem vagy kibékülve a tested kinézetével? Hoppá! Ismét az önbizalom/önértékelés kérdéskörénél tartunk. Hány gyönyörű nő és charme-os férfi létezik puha párnákkal a testén és mosolyognak boldogan, ha veled szembe mennek az utcán? Jó, ezzel nem azt mondom, hogy ne változtass, de sokkal könnyebben megy, ha elfogadod, hogy most épp ilyen, és az előzőeknek megfelelően kigondolod, merre tovább.

Dolgozz bármin is, automatikusan javulni fog a többi nem kívánatos helyzeted is, a kis lépések húzzák magukkal a többi területet.

Mi vihet még előre?

Elkeseredésében az emberek sokszor mondogatják nem csak maguknak, hanem a környezetüknek is, hogy milyen rossz a helyzetük. Ezzel energetikailag stabilizálják magukat a rosszban. Mondogasd már végre a jót, amire vágysz! Mond azt, hogy mire törekedsz, akkor is, ha még nem is tudod elhinni, hogy lesz olyan! Az agyad képlékeny. Előbb-utóbb befogadja. Az energetikai rendszered kimagaslóan fontos. A negatívumokat cipeled magaddal, és ezek a negatívumok lerakódnak a közvetlen környezetedben, a munkahelyeden és a lakásodban is. Nem ártana néha kitisztítani. Bármilyen praktikát ismersz, használd!

Nem kell lemondanod semmilyen vágyadról! Ne harapdáld az ujjaidat!

Nyomd be az újratervezést! ? Építs fel egy rendszert. Bökj rá, mi a legfontosabb – remélem már az elején papírra került –, és vizsgáld meg, írd össze, mit tudnál tenni azért, hogy jó irányba alakuljon a dolog. Nézd meg, mit valósítanál még meg és ez hogyan kapcsolódik a nagy célodhoz. Ne húzd ki, csak ütemezd át, ha szükséges! Illeszd be a rendszeredbe.

Min kellene változtatni a közvetlen környezetedben? Lehet, hogy nagyon sokat segítene egy lakás, munkahelyi környezet átrendezés? Megjegyezném ezzel némileg kimozgatnád a lerakódott, besűrűsödött energiákat, valamennyire teret adnál az új beáramlásának. Sokan tanítják, hogy adj hozzá határidőket. Ez némileg igaz, de nyomasztó is lehet, ha mégsem sikerül tartani. Ezzel még ne foglalkozz, csak próbáld felfedezni az összefüggéseket. Ha megvan a kívánt anyagi helyzet, nyugodtabb leszel, könnyebben találsz párt, vagy javíthatsz meglévő kapcsolatodon. Hát nem lenne csodás? Ha megtaláltad a partnered, boldogabb leszel, örömmel jársz még dolgozni is. ? Csak lépésről lépésre! Ne akard behabzsolni a teljes tortát egyszerre! Még a végén gyomorrontásod lesz!

Gyorsabban haladnál, mint az átlag? Szeretnél különleges technikákat tanulni, amik elősegítik a megvalósítás folyamatát?

Ez fantasztikus! Hát hajrá! Ebben az esetben a Sorsfordító Varázslatok tanfolyam neked szól! Minden életterületre megtanulhatod azokat az ősi mágia módszereket, praktikákat, amikkel úgy tudod irányítani az Univerzum és a saját energiáid, hogy számodra a legmegfelelőbb eredményt hozzák el! Mindössze 4 hónap alatt gyökeres változásokat érhetsz el, kimagasló eredmény lehet a jutalmad. Itt is két legyet ütsz egy csapásramegvalósítod a vágyaid és spirituális – szellemi – szinten is fejlődsz. Ja! Nehogy elfelejtsem az önismeretet, na így már három. ? Persze, hogy mindent pontosan érts, és jól el tudd sajátítani, bőven kapsz elméleti fejtágítást is, amit alkalmazhatsz a szürke hétköznapokban is. Olvasd el, mi lesz a gyakorlatban, amibe például beletartozik az említett munkahelyi, otthoni energetikai tisztítás, illetve a saját negatív gondolataid által teremtett hátráltató energiáktól való megszabadulás.

Kattints ide, és nézd meg, mi vár!

 

Varázslatos vágymegvalósítást kívánok!

Szeretettel:

Szuromi Éva