,

A szerelmi kötés tényleg örökre szól?

szerelmi kötés örökre

Szerelmi kötés örökre szólóan! Rengetegen szeretnének belőle részesülni. DE! Még egy jól működő párkapcsolat esetén sem lehetsz biztos, hogy életed végéig fog tartani, hiszen az emberek változnak, s a korábban erős szerelem az évek során megfakulhat, elfogyhat, lángoló tüze kialudhat. De mit tehetsz annak érdekében, hogy a szerelmi kötelék minél tovább megmaradjon, s még hosszú ideig együtt lehess a pároddal? A megoldás az, hogy nem csak testileg kell ott lenned, hanem fejben is, lélekben is, és így kell még jobbá tenned a köztetek lévő szerelmi köteléket. Igen, ezt kiaknázva valóban életed végéig tarthat. Nézzük részletesebben!

Egy jó kapcsolathoz nem csak a testiség szükséges

>Bármilyen szerelmi mágiát is végezzünk, akkor a leghatásosabb, ha nem csak a légyottokra koncentrálunk, hanem az érzelmi világra is. Sokan mégsem hisznek abban, hogy egy klassz kapcsolat mögött a lelki dolgok is ott vannak. Az ilyen személyeknél főleg a testiség az elsődleges, s a mélyebb tényezőket előszeretettel hanyagolják. Pedig a lélek ugyanolyan fontos, ha még nem fontosabb egy párkapcsolatban, így, ha nem ápolod a lelki kapcsot, elveszítheted a párodat.

Hangolódj rá a szerelmetekre, pendülj egy húron a kiválasztott társaddal. Ha bensőséges kapcsolatot alakítasz ki, akkor ő is ezt fogja tenni az irányodban, ez pedig a hosszútávon is sikeres párkapcsolatok titka. Éreznetek kell egymás rezdüléseit, bele kell látnotok nem csak a másik fejébe, a lelkébe is. Ha valami bántódás ér bármelyikőtöket, akkor azonnal lépnetek kell. Ne söpörjétek be a gondokat a szőnyeg alá. Tegyetek a megoldás érdekében ott és akkor, amikor épp zajlik. Ugyanígy részesülhetsz viszont az örömteli pillanatokból, ez a jóban-rosszban való együttlét kovácsolja tökéletesre a szerelmeteket. Ne felejts el emlékezni ezekre a pillanatokra a nehézségek idején. Na ez a szerelmi kötés örökre szól, de itt nevezzük inkább köteléknek.

Ha gondok vannak a magánéletben, egy kis „terápia” is jól jöhet. Elengedhetetlen, hogy megtaláljátok újra azt a közös hangot, ami összehozott titeket, és próbáljatok ismét a megértés talaján együttműködni. Bár valóban helyre billenthenek nézeteltéréseket a békülős szexek, de nem tudnak minden problémát maradéktalanul megoldani.

Emlékezető!

Kedves Hölgyeim! Fel kell világosítsalak benneteket, hogy a férfiak memóriája nem azonos a miénkkel, ráadásul többségük nem is folytat gyűjtögető életmódot. ? Ezek mi vagyunk! Ha 2 hét, vagy akár 2 hónap múlva hozol fel társad számára egy fájó eseményt, ő nem fogja tudni, miről beszélsz és nem is fogja érteni, hogy miért épp akkor. Szóval újra: abban az időpontban legyél őszinte és mond ki sérelmeid, amikor azt okozzák neked!

Itt szólnék az Urakhoz is. Néha csak beszélni akarunk. Csacsogni folyamatosan, hogy könnyebb legyen a teher. Nem az okos megoldásokat várjuk és a jó tanácsokat. Csak megértő füleket, kíváncsi tekinteketet szeretnénk. Ennyi. Majd, ha befejeztünk a mondókánkat, egye fene, szexelhetünk is! ? És nyugodtan mond ki az érzelmeid, a gondolataid, nem lesz belőle baj! A „ne sírj, mert nem leszel katona” időszaka már lejárt. ?

Persze nem ennyire sarkos az egész, így menjünk is tovább.

A lelket gondozni kell

A fenti sorok tükrözik, a lélek az egyik legkiemelkedőbb tényező a szerelemben, melyet ugyanúgy gondoznod kell, mint a testedet. Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy hozzábújj a szerelmedhez, még akkor sem, ha mindig rohanásban vagytok. Az egymáshoz simuló testek energiái közössé válnak, megnyugvást találtok, egész napi feltöltődést kaptok akár már pár perc együttléttől is. És most a gyengéd érintésekre, a simogatásra gondolok, nem az ágyban való hancúrra. ?

A jó szó is ingyen van, azzal se fukarkodj, mivel kiválóan alkalmas a lélek megnyugtatására. Egy jó beszélgetés, egy figyelmes mondat máris szorosabbra húzhatja közöttetek az érzelmi köteléket, amely már épp kezdett meglazulni.

Kellenek a közös időtöltések is. Nem szükséges, hogy egész nap egymás után próbáljátok ki a pörgősebbnél pörgősebb programokat, hanem az a lényeg, hogy együtt legyetek. Ha egy jót sétáltok, s közben meg sem szólaltok, de egymás kezét fogjátok, akkor is összekötitek a testeteket. Az energiák áramlani kezdenek, megnyugszik a lelketek, s a közös együttlét után mindketten sokkal erősebbnek érzitek magatok. Annyi mindent lehet csinálni ingyen, nem szükségesek a puccos helyek! Egy fárasztó nap után a simogatás, a masszírozás csodákat tehet, ahogy egy üveg bor melletti beszélgetés is hatalmas feloldódás. Hiába bármilyen szerelmi kötés, örökre csak akkor maradhat fenn, ha a hétköznapokban tovább ápolod a kapcsolatod mélyebb rétegeit is.

Gondolkodj el azon, mit is csinálhatnál társaddal kettesben. Ne felejtsd el leírni az ötleteid, hogy később is meríthess belőlük! Mi lenne, ha most fognád magad és megkérdeznéd a párodtól, hogy Ő milyen programokra menne el veled szívesen? ? Hopp, még nincs melletted senki? Nem baj, csak írj és írj!

 

Tartsd észben!

Láthatod, hogy a szerelmi mágián kívül is léteznek praktikákmelyekkel szorosabbra húzhatod a közöttetek lévő szerelmi kötést, így örökre is fennmaradhat. Nem kell tehát mást tenned, csak időt szánnod magadra és a párodra, feltöltenetek egymást energiával, s még jobban a másikra hangolódni.Ezzel a megoldással a szerelmetek mögött lévő lelki háttér nagyon erőssé válik, s még nagyon sokáig együtt maradhattok. Ez neked is és neki is a legjobb megoldás, így ne hagyd ki a lehetőséget, ápold a lelkiséget rendszeresen, s élvezd ki a sokáig tartó párkapcsolat minden előnyét!

Szeretettel:

Szuromi Éva