,

Mit tegyél az exed visszahódítását célzó szerelmi kötés előtt

szerelmi kötés előtt

Egy szakítás mindenkit megvisel. Van, amikor már pár nap után azon gondolkodunk,  hogyan tudnánk mindezt semmissé tenni, hogyan lehetne visszaszerezni az elvesztett társat. Néha hónapok is letelnek, mire észbe kapunk. Rengetegen érdeklődtök a mágia módszereiről, hogyan is lehetne visszahódítani a régi kedvest, alkalmas-e rá a szerelmi kötés. Kismillió technika létezik, azonban ki kell, hogy emeljem, rajtad is múlik a végeredmény. Sokszor nem csak „mágusként”, párkapcsolati terapeutaként is működöm, hiszen ha nincsenek rendbe az alapok, hiába húzunk rá egy házat, előbb-utóbb összedől. Épp ezért hoztam most 4 ötletet, amit mindenképp tegyél meg az exed visszacsábítását célzó szerelmi kötés előtt. Biztosítsd be a sikered!

A visszahódítás előtti lépések

1. Hozd rendbe magad lelkileg!

A párkapcsolat vége általában nem közös nevezőn alapul. Valamelyik fél bedobja a törölközőt és ennyi. Jön az egymásra mutogatás, a másik hibáztatása, a duzzogás. Igen, tudom, a társad annyira idióta volt, és hülyeségeket csinált, na meg amúgy is ő bántott meg és most bocsánatkéréssel tartozik, stb. Az ilyen hozzáállástól neki nyilvánvalóan nem fog megjönni a kedve ahhoz, hogy ismét megpróbáljátok a közös életet. Gyakran hangoztatott megközelítés és milyen igaz, hogy a párkapcsolathoz két ember kell. Viszont pillanatnyilag Te olvasod ezeket a sorokat, így benned már biztos ott a hajlandóság, hogy valamin változtass. Kezd önmagaddal! Te vagy az, aki 100%, hogy ábrándozik a másik félről, így tedd helyre a lelked, találj vissza önmagadhoz, a boldog és kiegyensúlyozott élethez. Tudtad, hogy ehhez is hasznodra válnak a mágia technikák? Vannak olyan módszerek, amik a segítenek talpra állni és elsősorban téged, a felépülésed támogatják. Ezt nálam szerelmi kötés előtt is kaphatod házi feladatba. ?

2. Szabadulj meg a fájdalomtól, sérüléseidtől!

Haladjunk tovább az eddigi vonalon. Sokak szerint a szerelemmel együtt jár a fájdalom. Lehet, hogy ezzel nem kifejezetten értesz egyet, én sem támogatom teljes mértékben ezt az elképzelést, de bőven mutathatunk rá példák. Egy biztos, hogy a szakítás mindkét félnek traumát okoz. Olyan sérülések, törések keletkezhetnek, amelyeken mindenképp dolgozni kell. Érdemes végiggondolnod volt párod szemszögéből is az eseményeket, mert mindig kettőn áll a vásár. Azt is tartsd a szemed előtt, hogy a külvilág tükröt tart! Pontosan megmutatja, milyenek a valódi gondolataid és érzelmeid. Természetesen ez mindkét félre érvényes, de ha rálépsz a változás és elfogadás útjára, a volt társad már új tükröket tarthat eléd.

A terheidet nem kell tovább cipelned, nyugodtan a múltban hagyhatod, mert csak hátráltat. Ne bántsd se önmagad, se a másik felet, mert épp nem úgy alakultak a dolgok, ahogy álmaidban szerepeltek. Figyeld meg, mit tehetnél másképp, milyen cselekedeteid, érzéseid és gondolataid varázsolhatnád át? Ha már tudod, mit nem akarsz, arra koncentrálj, hogy mi legyen helyette! Indulatok helyett szeretetből cselekedj! A tisztítások, rontáslevételek ezt mozdítják előre.

3. Ha vétettél ellene, ideje kiengesztelned!

Gyakran nehéz belenézni a tükörbe és bevallani magunknak, ha elkövettünk valamilyen hibát, amit persze lehet, hogy már meg is bántunk. Igyekezz jóvá tenni a vétkedet! Legalább egy rövid „bocs” hagyja el a szádat – és most nem a kis medvékről van szó. ? Na jó, akkor küldj neki egy smst. Mmmm… Inkább képeslapot, vagy egy rövid levelet. Ilyet úgysem látott már ezer éve.

Előfordul, hogy szíved választottja eleinte nem nyit feléd, de ne add fel! Kapjon Ő is időt, hogy elindulhasson a feldolgozás útján. Ha „bűnöd” számára nem megbocsájthatatlan, minden bizonnyal engedni fog és elgondolkozik a történeteteken, kicsit magába száll. Továbbra is Te olvasod ezt a cikket, Te szeretnéd visszakapni a párod. Hát igen, mindegy milyen nemű vagy, neked kell lépned! Nem ücsöröghetsz életed végéig a babérjaidon, várva, hogy hátha feleszmél a másik. Szedd össze minden bátorságod és legalább egy kis lépést tegyél felé! Hopp! Erőszakos se legyél, ne menj az agyára! Próbáld egyszer, majd 2-3 nap vagy pár hét múlva újra. Minél több idő telik el egy szakítás után, a fájdalom és a sérelmek úgy enyhülnek. A múló percek a Te malmodra hajtják a vizet, mert a szépre szeretünk emlékezni. Türelem! A visszahódítást célzó szerelmi mágia előtt, ahol nagyobbak az érzelmi sérülések, én javasolni szoktam egy blokkoldást is.

4. Legyél kerek, egész ember nélküle is!

Mindkettőtök szempontjából fontos, hogy egyedül is tudjatok boldogulni és ne akaszkodjatok egymásra. Felnőtt emberek vagytok, akik el tudják látni saját magukat, mi több, képesek vagytok egyedül is teljes, egészséges és boldog életet élni. Legyen hobbid, törődj a barátaiddal – nehogy azt tárgyaljátok ki állandóan, milyen galád módon bánt veled a másik, ugye találtok más programot -, mozdulj ki a 4 fal közül! Mozi? Színház? Kirándulás? Egy fröccs az almafa alatt? ? Vagy lazító éjszakai mulatozás? Csinálj olyan dolgokat, amiket már ezer éve tervezgetsz, indulj el otthonról és élvezd az életed! Egy új tanfolyam? Apróbb felújítások, dekorálások a lakásában, a munkahelyen?

A sebeid nyalogatásával, a múlt felhánytorgatásával nem jutsz egyről a kettőre! Ha végre lelkiismeretfurdalás nélkül önmagaddal törődsz, nyertes helyzetbe kerülhetsz! Mennyi mindent tudsz majd mesélni szíved szerelmének, mikor újra találkoztok! Biztos lehetsz benne, hogy felkelted az érdeklődését és talán még sajnálni is fogja, hogy ő ezekből kimaradt. Naná, hogy fontolóra veszi, hogy újra csatlakozzon hozzád! (Zárójelbe teszem a fordítottját, mert ez a ritkább eset. Ha épp a rengeteg programod miatt nem jutott időd a másikra, vajon igazán fontos volt Ő az életedben? Miről vagy hajlandó lemondani a békülés érdekében? Mi az, ami egyáltalán nem is fontos, csak megszokásból, levárásból, megfelelési kényszerből teszed? Ki ezekkel az ablakon!)

Összegzés

Ha mindezek fényében továbbra is feltett szándékod, hogy újra megpróbáld felpezsdíteni a régi érzelmeket, látod, nem csak a szerelmi kötés lehet a segítségedre! Persze tény, hogy ezeknek a bevetésével egy szempontból tökéletesen tudsz hatni a másikra, azonban ahogy a fentiek is mutatják, ne feledkezz meg önmagadról! Hiába küldesz volt társad felé szerelmetes energiákat napi 1 órában, ha a fennmaradó 23 óra a búbánatról szól. Használd ki a fenti lehetőségét arra is, hogy talpra állj a nehézségek után. Enélkül nem is érdemes belekezdeni szerelmed újbóli elcsábításába. Ha egy kis idő után a fejéhez vágod régi sérelmeid és követelőzővé válsz, újra az elválás útjára fogtok lépni. Megerősödve, megújulva, a lényegi kérdéseket átgondolva és átértékelve már nem állhat előtted akadály! A szerelmi kötés előtt ugyanolyan fontos bizonyos lépések megtétele, mint az utána lévő higgadtság és türelem. Ne csak a szerelmi kötelék visszaszerzése, hanem annak megtartása legyen a célod!

 

Szeretettel:

Szuromi Éva