Adventi üzenet
2.rész

Ismét egy olyan üzenetet hoztam neked, mely Tom Peter Rietdorf jóvoltából juthat el hozzánk. Rendkívüli mondanivalót közvetít, melyet döbben néma csendben olvastam. Már az első mondat arról szól, hogy igenis teremtő lények vagyunk, bennünk lakozik minden, ami a „csodákhoz”, a varázslatos élet kialakításához szükséges. Hiszek egy nagyobb, összetartó, segítő erőben, amit Én Univerzumnak nevezek. Mások Istennek, vagy Buddhának hívják. A fontossága nem a megnevezésnek van, hanem annak, hogy kaphatunk onnan „fentről” üzeneteket, figyelmeztetéseket, jó tanácsokat. Az pedig, hogy a következő sorokat hogyan értelmezed, a beállítottságodon múlik, a hit és hiedelemrendszereden.

Következzen hát, hogy mit is kaptam egy levélben, amit mindenképp meg szeretnék veled is osztani!

„Szeretett ember,

nagyon gyakran üzenem neked, hogy ne hozzám imádkozz, hiszen nem vagyok elválasztva tőled, én vagyok te és te vagy én, szeretett Ember.  Ez az az időszak, szeretett Ember, amikor emlékezel a születésemre, és engem megváltóként tisztelsz. De nagyon világosan mondom neked, szeretett Ember, hogy én nem vagyok a megváltó, és nem azért jöttem, hogy békét hozzak erre a csodálatos Földre, vagy neked kedvesem. Már elmondtam, hogy azért jöttem, hogy elhozzam az elválasztás kardját. Csak akkor, szeretett Ember, ha képes vagy felismerni az üzenetet, hogy én te vagyok, te pedig én, leszel képes megérteni a szavaimat.

Eljöttem, hogy elválasszalak az Apától, a szüleidtől, a gyermekeidtől és magamtól, és azt mondtam Neked: aki nem veszi fel a keresztjét, és nem engem követ, az nem méltó hozzám. Az, aki megtalálta az életét, az elveszíti, és aki elveszíti az életét az én kedvemért, az megtalálja. Ezen a napon, amikor a második gyertyalángot fellobbantod, még inkább arra kérlek, szeretett Ember, hogy értsd meg ezt az üzenetet. Végül rá fogsz jönni, hogy amikor mindenről lemondasz, megleled az igazságot.  Akkor rájössz, hogy te én vagyok, ez mindig is így volt és így is lesz, nem más az igazság. Minden más a te egyéni igazságod, szeretett Ember.

Ismerd fel magad, és légy áldott, szeretett Ember.”

Tom Peter Rietdorf közvetítésével az „Égiektől”

Mostanra minden bizonnyal felismerted, hogy ki ez az „Égi lény”, akitől származnak e szavak. Ez egy hosszabb társalgás rövidített változata, mely minden fontos lényeget magába foglal.

Minden egyes emberben, így benned is ott szunnyad a képesség, a lehetőség arra, hogy olyanra formáld az életed, amilyenre csak akarod. Eddig is ezt tetted, de lehet, hogy egy olyan öntudatlan állapotban, ahol még nem voltál képes arra, hogy felismerd, mit is művelsz magaddal. Talán most kezded el nyitogatni a szárnyaid, most „veszed fel a kereszted”, most kezdesz szembenézni önmagaddal. Innentől válhatsz valódi teremtővé. De vajon mit is kellene elengedned? Miről kellene lemondanod? Emlékszel még mik jutottak eszedbe először a fentiek olvasása közben? Mi forgott a fejedben? Talán az anyagiak, a szeretteid, vagy minden e világi élvezet? Lehetséges, hogy épp az önfeláldozásodról, vagy az önsajnálatodról van szó? Mikor leszel Te olyan szinten fontos saját magad számára, hogy végre a saját utadat járhasd a számodra lehető legjobb módon? Mitől válhatnál a saját életed teremtőjévé, hogy egy legyél az Univerzummal és benne mindenki mással? Vagy talán számodra teljesen más mondanivalót hordoznak ezek a sorok? :) Ha szívesen megosztanád meglátásaid, várom a hozzászólásod a facebook oldalamon. ;)

Szeretettel:

Szuromi Éva

A cikksorozat további részei:

Adventi üzenet 1. rész

Adventi üzenet 3. rész

Adventi üzenet 4. rész