Adventi üzenet
3.rész

Oly sokan keresik önmagukon kívül az igazságot. Kívánságokat fogalmaznak meg, imádkoznak, fohászkodnak, kérnek és könyörögnek. De vajon miért kifelé? Miért várják azt, hogy onnan jön a valódi megoldás?

Te is szoktál kívül keresgélni, kifelé mutogatni, hogy a problémád oka más, mert hátráltat, mert akadályokat gördít eléd? Megköszönöd-e, amikor úgy érzed az előrelépésed is más segítségével jön létre? Biztosan többször hallottad már, hogy minden tükör. Minden, amit kívül tapasztalsz, belőled indul ki. Akkor lássuk, hová is kellene figyelned, hogy minden tökéletes legyen!

Adventi üzenetem 3. része Tom Peter Rietdorf jóvoltából juthat el hozzánk.

„Szeretett ember,

Ismét mondom neked, hogy kívül, bennem, vagy egy Istenben, nem fogod megtalálni magadat. Te vagy az, szeretett ember, akihez imádkoznod, és akit imádnod kellene. Csak fel kell ismerned magad mint élet, nem pedig mint ember.

Szeretett Ember, te lélek vagy, akihez tartozik egy test. A lélek az “én vagyok”, az élet, a teremtés vagy tökéletesség. Az élet, vagyis te mint halhatatlan lélek, test nélkül nem tudná megtapasztalni önmagát ezen a csodálatos Földön, és nem ebben a dimenzióban.

A te csodálatos tested, szeretett Ember, nélküled, a lélek nélkül nem tudna ezen a szép Földön járni. Te, a halhatatlan élet az, aki ennek a tökéletes testnek életet ad, hogy felismerhesse magát.

De hogyan tapasztalhatnád meg magad, szeretett Ember, ha nem ismered fel és fogadod el önmagadat mint életet, mint Krisztust?

Tehát ismét mondom neked, szeretett Ember, ne rám nézz, ne az apádra, ne a szüleidre és a gyermekeidre, ne a tulajdonodra vagy a tetteidre, mert ezek közül egyik sem vagy.

Ismerd fel magad azáltal, hogy mindentől felszabadítod magad belül, csak akkor fogsz rátalálni mindenre, és fogod tudni, hogy soha nem voltál, nem vagy és nem is leszel elválasztva a tökéletességtől.

Csodálatos vagy, szeretett Ember, kérlek, hallj meg engem, a hallhatatlan életet önmagadban.”

Tom Peter Rietdorf közvetítésével az „Égiektől”

Benned van minden, amire szükséged van! Kerek, egész és tökéletes lény vagy, még akkor is, ha épp beborítanak a problémák, a nyakadba szakadtak a gondok. Van belőle kiút. Ne hagyd, hogy a következő napok a rohanásról, a kifáradtan karácsonyfa alá dőlésről szóljanak! Kicsit adj magadnak is időt, hagyd magad mögött a bosszankodást és ücsörögj csendesen. Ne akarj folyamatosan cselekedni, hagyj időt végre a pihenésre, törődj önmagaddal is! Ne tereljenek el a gondolataid negatív irányba! Teremts magadnak pár perc nyugodt pillanatot és keresd azokat az eseményeket, amelyek ebben az évben boldoggá tettek. Érezd át újra ezeket a jó pillanatokat és tudatosítsd, hogy amilyen a lelkiállapotod belül, olyan lesz a világod kívül!

Egyedül töltöd a karácsonyt? Hát semmi baj! A fenti sorok rád is érvényesek! Ünnepeld meg magadat! Legyél magadnak annyira fontos, hogy nem siránkozol és nyalogatod a sebeidet, hanem veszel egy mély levegőt és a lehetőségeidet kezded kutatni. Hogy hol is? Tudod, ott belül.

Az ünnepek utáni írásomból megtudhatod, hogyan kezdheted el tervezni a jövő éved, hogy sikeres és varázslatos lehessen.

Szeretettel:

Szuromi Éva

A cikksorozat további részei:

Adventi üzenet 1. rész

Adventi üzenet 2. rész

Adventi üzenet 4. rész