Adventi üzenet
4. rész

Szinte mindjárt vége a Karácsonyi Ünnepeknek. Milyen volt a készülődés? Kellően elfáradtál? Én mindig gondban vagyok az ajándék vásárlással és általában az utolsó pillanatra marad. Melyik típushoz tartozol? A fejvesztve rohangáló, babaházzal, kisautóval verekedő, harcoló, küzdő emberek közé, akik őrült vásárlási lázban égtek? Akik jó előre megvesznek mindent? Vagy inkább a süssünk-főzzünk, legyen roskadásig az asztal típusok közé? Mennyire fűlik a fogad ahhoz, hogy jönnek-mennek a rokonok vagy épp neked kell útra kelni? Jut egyáltalán pár perced a családtagokon túl magadra is?

Elvileg a szeretet ünnepét tartjuk ezekben a napokban. Az eredeti cél a nyugalom, a béke, az öröm, együttlét lenne. Együttlét önmagaddal is! A saját gondolataiddal és érzéseiddel, de hogyan és miért is?

Ha követted az előző 3 cikkemet, akkor tudod, hogy Tom Peter Rietdorf által közvetített szavakat hoztam neked. Megérkezett az utolsó rész, lássuk, mi is volt a 4. üzenet, melyet most továbbítok számodra. Figyelmesen olvasd, hogy megtalálhasd a saját felfedezéseid, felismeréseid!

„Szeretett Ember,

ebben az évben legyen a születésnapom a tiéd is. Légy ezen a napon tudatos arra, hogy te az vagy, aki általam megszületett. Te magad vagy a kiválasztott, a Megváltó, a Messiás, az életed Megváltója.

Az nem lehetséges, hogy egyetlen ember megváltja a Föld és az egész emberiség bűneit. De az mindenki számára lehetséges, hogy felismerje önmaga dicsőségét, teljességét. Abban a pillanatban, amikor felismered önmagad, szeretett Ember, elnyered a megbocsátást.

Mert a tökéletességben nem létezik sem bűn sem bűnösség. A bűn, büntetés, bűnösség az emberi elme és az egó kreálmánya, hogy te, szeretett Ember, ne találj rá dicsőségedre, hanem kívül keresd a megbocsátást.

De mondom Neked, nincs megbocsátás, te vagy a teremtés képe és így mindig mentes vagy a bűntől és a bűntudattól.

Ismerd fel magad, szeretett Ember, teremtsd magad újjá ezekben a napokban. Ünnepeld az idei karácsonyon a te saját újjászületésed tudatos emberként, aki felismerte és elfogadta önmaga teljességét és dicsőségét.  Majd mutasd meg mindenkinek másnak, hogy mily dicsőségesek ők maguk, ez a te feladatod Messiásként. Te vagy a világ Megváltója, szeretett Ember, semmi és senki más nem lehet az.  Csodálatos ünnep lesz a Földön, légy ennek tudatában.

Szeretett Ember, megáldalak Téged és nővéremként, bátyámként üdvözöllek a tökéletesség birodalmában.”

Tom Peter Rietdorf közvetítésével az „Égiektől”

Furcsa és egyben különleges szavak ezek, melyeket hosszú-hosszú órákon át lehetne fejtegetni. A lényeg, hogy szakíts időt önmagadra. Lépj ki a körforgásból, értéked az életed! Nézz rá olyan szemmel, hogy minden pont úgy van rendben körülötted, ahogy eddig történt. Ha valami nem tetszik, bármikor változtathatsz rajta, hiszen a kellemetlen események, élethelyzetek pont erre hívják fel a figyelmed. Teremtő, tökéletes és egész lény vagy, csak le kell magad porolni, hogy meglásd, mi is rejtőzik a felszín alatt. Erre jó az önmagaddal töltött idő! Ne hanyagold el, ne menekülj előled. :) Magadat mindig mindenhová magaddal viszed!

Nem olvastad még az eddigi részeket? Elgondolkodtató szavak, melyek még közelebb vihetnek a fenteik megértéséhez. Itt találod őket: ADVENTI ÜZENETEK.

Szeretettel:

Szuromi Éva