Az első meglepetés leleplezése és Judit rövid története

Mit jelentene számodra, ha végre egy fantasztikus párkapcsolat részese lehetnél? Eljött az ideje, hogy lerántsam a leplet, mit is tartogatok neked. Tádá! Kb. 2 hónapnyi elemzés és fejtörés után állítottam össze a PÁRKAPCSOLAT ÉS TERVEZÉS című cikksorozatot – későbbiekben [PKT] –, mely hétfőtől indul.

A 2018-as év végre a hozzám fordulók 100%-a párkapcsolati gondok miatt keresett fel. Ebben a rohanó világban könnyű felismerni, hogy rengetegen küzdenek problémákkal ezen a területen. Gondoltam egy merészet és elhatároztam, kicsit kollektívebben segítek. Ezért is született meg PKT sorozat. Meglepődhetsz rajta, de van, amit lehet itt is tervezni, végiggondolni, ütemezni, még akkor is, ha mindez a szíved irányítása alatt áll.

Mit is fogsz megtudni az írásokból?

Az 1. részben azt tárgyaljuk meg, mi okozhatja életed legnagyobb csalódásait, mi vezethet odáig, hogy úgy érzed, soha többet nem akarsz szerelmes lenni. Kivesézzük, hogyan görgeted hosszú évek óta a sérelmeid, ezek hogyan hatnak mostani érzelmi életedre.

A 2. részben rávilágítok, hogy mi szükséges a változás eléréséhez, ez miért megy egyeseknek nehezebben, másoknak könnyebben. Azt is elmondom, miért ne higgy senkinek, még nekem sem!  ;-)

A 3. részben nagyító alá helyezzük a szerelmi mágiát – ha már ez a szakterületem :-) –, ezen belül a szerelmi kötés legnagyobb buktatóját. Misztikumok nélkül a logikára építve végigvesszük, milyen varázslatok szükségesek egy valóban jó párkapcsolathoz.

A 4. részben a folyamat irányításáról, fenntartásáról lesz szó. (Ezt sikerül most úgy megfogalmaznom, mintha egy mérnök szájából esett volna ki. :-D Hogy lehet ez?)  Miért futhat zátonyra mégis – az előzőek megtárgyalása és megoldása után – egy társkeresés vagy akár egy jó párkapcsolat.

Most pedig ismerd meg Veres Juditot!

Ő nagyon kedves barátnőm, akivel még egy meglepetést tartogatunk számodra. Erről hétfőn foglak részletesen tájékoztatni.

Judit Acces Bars ® Facilitátor, Theta Healing konzulens, önismereti fejlesztő és stressz kezelő. Számos más területen is képezte magát annak érdekében, hogy minél precízebben segíthessen a hozzá fordulóknak. Ő is azt vette észre, hogy a legnagyobb problémát szinte mindenkinek a párkapcsolat okozza, ezért is járnak hozzá oly sokan.

„A történetem 17 évesen kezdődött. Részt vettem egy Transzcendentális Meditáció tanfolyamon, nem akármilyen okból! Lógni szerettem volna az iskolából. Gondoltál valaha arra, hogy így igazold a hiányzásod, mert épp nincs kedved a padsorban ücsörögni?  :-) 

Azt hihetnéd, innentől minden tökéletes és csodálatos volt az életemben, haladtam szépen előre. Hát nem így történt. Nekem is kicsúszott a lábam alól a talaj. A 20-as éveimben öngyilkosságot tervezgettem.  9 éven keresztül voltam egy fizikailag és lelkileg is bántalmazó társ mellett. Lebetegedtem és egy komoly műtét kilátása is fenyegetett. Szerencsére nem volt rá szükség. Összeszedtem magam, felálltam és szembenéztem a lehúzó energiákkal. Felismertem, hogy HATALMAS TEREMTŐ ERŐ rejlik a bensőmben. Visszaszereztem az önbecsülésem, az önértékelésem. Felfedeztem, hogyan válhatok felhőtlenül szabad és boldog lénnyé, aki imádja az életét és tudja irányítani.

Miért választottam a párkapcsolatot fő témaként, és miért ebben tudok a leginkább tápláló hozzájárulás lenni, ha ezen a területen akadtál el? Azt gondolom, a fenti sorokból már tökéletesen látod. Van kiút számodra is!”

Barátnőm rátalált azokra a megoldásokra, amik kivezették a saját útvesztőjéből. Meglátta, milyen tanulságokkal járnak múltbéli kapcsolatai és ezt előnyére fordította. Rengeteg tapasztalata van a boldogtalan párkapcsolatról és még több a boldogról. Meditációk, ölelésterápia és tanfolyamok keretén belül segíthet neked is a felszínre hozni rejtett akadályaid, félelmeid, és azokat az erőket, melyek benned rejlenek, hogy az életed könnyedén és örömmel tudd élni.

Judit számomra is rendkívüli „AHA élményeket” hozott, nem csak a régi kapcsolataim terén, ezért is döntöttünk úgy, hogy egy közös programmal állunk elő.

A címe: Tükrök és Trükkök – Interaktív párkapcsolati előadás

Időpontja: 2019. február 1. péntek, 18:00-21:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

Varázslatos hétvégét kívánok!

Szeretettel:

Szuromi Éva

ui: Ha minden cikkemről időben szeretnél értesülni, iratkozz fel a VIP olvasóim táborába és nézd meg ingyenes videómat is!