Én és a kaméleon – A változások

Tudod mi a közös bennem és a kaméleonban? Mindketten tudunk változni. Ebben van különbség is. A kaméleon színe sokszor a körülményekhez alkalmazkodik, én pedig a körülményeimet alakítom magamhoz.

Előző cikkemben írtam, hogy átalakulások jönnek a tevékenységeimet illetően. Ígértem, hogy beavatlak a terveimbe, hozok mindenféle részletet, ám mindenki tudja, hogy kétféle ember létezik a világon:

  • van, akinek teszik a megújulás
  • és van, akinek nem.

Te hogyan állsz a változásokhoz?

Ami 95%-ban változatlan marad

Én is szeretem, ha bizonyos dolgok megmaradnak úgy, ahogy vannak. Mivel a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam a szívem csücske, ezért ez nem változik. Továbbra is minden 5. hónapban indul új csoport. Őrülten jó látni, a részes lenni annak, ahogyan  varázslatosan  fejlődnek a hallgatók, önmagukhoz képest milyen nagy lépéseket tesznek meg még az onlineosok is. Mindig szuper kérdések hangzanak el és olyan élménybeszámolókat osztanak meg az elért sikerekről, hogy időnként még nekem is leesik az állam.

Terveim között szerepel, hogy pár bátor tanfolyamossal készítek interjút az előrehaladásáról, de ugye érintünk érzékeny témákat is, amikről nem célszerű egy nyilvános videót kitenni. (Neeeem, Youtube csatornám okosságokkal egyenlőre várat  magára, de fontolgatom a gondolatot. Ha már itt tartunk, írd meg válaszban, hogy miről hallanál, olvasnál szívesen.)

Még nem kóstoltál bele a tanfolyamba és eddig nem is vonzott igazán? Az invitáló levélsorozat – melyet VIP olvasóim kapnak – új köntösbe bújik, hogy jobban ráláss az értelmére, a haszna, miért is klassz a tanfolyam elvégzése. A következő kapunyitás július 1-én kezdődik, addig is itt találod a pontos dátumokat, hogy be tudd illeszteni a terveidbe. Oké, tudom, a mai rohanó világban sok a szövege, de így minden fontos infót tartalmaz.

Terveiben új képzések is helyet kaptak, ezeket 2025 tavaszán hozom nyilvánosságra. Természetesen a tudatosság, az önismeret és a mágia kérdésköreit fogjuk boncolgatni.

A változtatás területei

Nézzük az okokat, hogy miért van szükség a szolgáltatások változására. A hozzám fordulók 85%-ban valamilyen szerelmi problémával küzdenek, több, mint 50%-uk szeretné visszahódítani az exét. Ezzel nem is lenne probléma, ha nem azt várnák tőlem, hogy egyetlen szertartással tegyünk rendet egy hosszú hónapok, akár évek óta húzódó helyzetben. És ugye nem beszélve arról, hogy milyen párkapcsolati traumákat, le nem zárt helyzeteket hordozhatnak magukban az illetők. Mondhatjuk, hogy a mágia csodákra képes, de ekkorára nem. Szerencsére ezt sokan megértik.

Jön a másik bibi. Helyetted nem tudok változást hozni az életedbe, de veled együtt igen. Bármilyen körülmény is legyen az életedben, ami megoldásra szorul, kiemelkedően fontos, hogy ráeszmélj az összefüggésekre, hogyan kerültél ebbe bele és felismerd, a hétköznapokban, a gondolkodásmódodban, a hozzáállásodban min kell változtatnod. E nélkül nem megy.

Tehát a következő hónapokban a szolgáltatásaimba, vagyis a mágiába beépülnek kezelések, az előző levelemben említett információs gyógyítás, azaz Kahi Life Coaching. Ennek megfelelően átírásra kerül a szolgáltatások oldala, várhatóan szeptemberre. Bár itt most nincs feltüntetve, akiket az elmúlt 2-3 évben vállaltam, már ezt beépítve kaptak árajánlatot. Ideje, hogy rendet tegyek a weboldalamon és egyértelműsítsem.

Igen, jól gondolod, ha nem a mágia útját választanád, új szolgáltatásként szintén szeptember körül megjelennek a Kahi Life Coaching részletei.

 

Jelenlegi elfoglaltságaim és terveim mellett összesen 6 új ügyfelet tudok vállalni július végéig. Ha úgy gondolod, eljött az idő, írj, vaaaagy… ???? Itt jön a legnagyobb fejlesztésem. Az egyszerűsítés érdekében már elérhető az időpont foglalás. Kérhetsz ingyenes, maximum 30 perces konzultációt, hogy felmérjük, tudunk-e együtt dolgozni, a megfelelő személy vagyok-e számodra, hogy elérd a céljaid.

Mivel fordulhatsz most hozzám

  • Családállítás helyett Ősi mező kezeléssorozat 5-7 alkalom, mely párkapcsolati és családi problémákat is a helyére pakol, 7 generációra hatóan rendbe teszi a női és férfi mintákat, kapcsolódásokat. Igény esetén szerelmi mágiával kombinálható.
  • Szellemi gerinchelyreállítás, vagyis Egyenesen kezeléssorozat, mely abban az esetben megfelelő, ha elvesztél az utadon, nem találod a helyed a világban. Kb. 5 alkalom, összességében fél év, ám már a kezdetekben is bőséges változást indít útjára.
  • Tudatosan kezeléssorozat 3-5 alkalom, mely természetesen a pozitív gondolkodásmód, hozzáállás kialakítására, az életed „tisztánlátására” és a tudatosságod emelésére szolgál.
  • Rendelkezésedre állok, ha mozgat a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam és  szeretnél velem pár kérdést átbeszélni.

A szolgáltatásokat illetően személyes és online variációs is szóba jöhet.

Következik

Szintén az előző cikkben olvashattál a frekvencia terápiáról, egy rendezvényről és együttműködési lehetőségről. Július végéig időm nagy százalékát ez köti le. Mivel tudom, hogy több olvasómat – akár téged is – érdekli a téma, a következő levelekben ezekről hozok információkat. Írok arról:

  • miért használom mára jóval kevesebbszer a szertartásokat
  • mi a különbség az alternatív terápiák és komplementer medicina között, vagyis mi a helyzet a trauma oldással, érzelmi helyreállításról, tudatossal, a stressz kezeléssel, frekvencia terápiával stb.
  • nem marad el a célok a célok, sikerek, bevételek növelés témája
  • végül hozom, hogy hol és mikor találkozhatsz velem élőben, a fentieket illetően.

 

Kérdésed van? Úgy érzed, jelenlegi problémád pont abba passzol amivel épp fordulhatsz hozzám? 

Itt foglalj egy időpontot ingyenes konzultációra.

Elárulom, kb. 1 hét és ez a lista is bővülni fog.

Tarts velem a következő cikkben és bártan írd meg kérdéseid, visszajelzéseid, gondolataid az sz.eva@varazslatoselet.hu címre.

Szeretettel:

Szuromi Éva