,

A mágia előkészítése – Mikor, miért, mit?

Megannyi tényező van, ami miatt a mágia hatástalan, legalábbis nem működik 100%-ban. Akár egy szolgáltatóval dolgozol együtt, akár saját magadnak végzel egy-egy varázslatot, technikát, szertartást, vagy épp csak a vonzás törvényét igyekszel alkalmazni, mindenképp befolyásolod a dolgok alakulását.

Világítsuk meg a folyamatot a szerelem oldaláról, hiszen 10-ből 8-an ezzel a témával fordultok hozzám. Szeretem a matekot és a fizikát, így számokat hozok, rögtön szorozzunk 1,5-tel. :) (Ha szerelmi témában nem vagy érintett, akkor is érdemes végigfutnod a sorokat, összeáll a végére miért.)

Összesen 12 megkeresés átlagos eloszlása:

  1. 3 fő agresszívan veri az asztalt,  hogy az exnek kutya kötelessége hozzá visszatérni, mert pontosan tudja, hogy az exnek Ő a legjobb.
  2. 3 fő teljesen kétségbeesett, totál felborult, éjjel-nappal sír és ragaszkodik.
  3. 2 fő egyáltalán nem érti mi történik a kapcsolatában, hiszen Ő mindent beleadott, nem ezt érdemli.
  4. 1 fő bizonytalan abban, hogy mit is is szeretne a régit vagy az újat.
  5. 1 fő belátja, hogy Ő is hibázott, hajlandó a változtatásra, mindent beleadna, már felismerte, hol volt a bibi.
  6. 1 régóta van egyedül, de nem találja az újat.
  7. 1 képes elengedni a régit / viszonylag felkészülten áll az újhoz.

Az egyeskéket nem vállalom, mert senkit nem lehet még a mágiával sem rákényszeríteni olyan dologra, amit nem akar. Tehát, ha a szakítás után azt követeled, ki akarod erőszakolni a másiktól, hogy térjen hozzád vissza… Ha megromlott párkapcsolatodban követeled, hogy a másik változzon meg… Nincs esélyed.

A 2., 3., 6. pontba illők MÉG nem alkalmasak a szerelmi mágiára, hiszen először talpra kell állniuk, meglátni a hordozott sérüléseket, az akadályokat és ezekkel valamit kezdeni kell, mielőtt a cél felé fordulunk. Mi lesz a cél? Lehet, hogy a meglévő párkapcsolatban rendet tenni; lehet hogy az ex visszahódítása; lehet, hogy egy új partner; vagy épp az egyedüllét szárnyaló szabadsága. Amíg a cél nem pontos, nincs mágia, de van előkészítés. Sokan vélik úgy, hogy a szerelmi mágia majd megold minden gondot, ám ez nem teljesen igaz. Van, amit helyre tesz, van, amit nem.

A 4. pontban tartozó egy hosszabb beszélgetés után döntésre tudd jutni, ám itt sem csaphatunk a közepébe. Vele sem lehet azonnal mágiázni, hiszen még számos kérdőjel helyére kell pontot tenni.

A 12 főből „elvesztettünk” 10-et. Hoppácska,  2 fő maradt. Az 5. és 7. pontban lévők. Velük egy rövidebb egyeztetést követően már neki lehet ülni a szerelmi mágiának. Nem is gondolnád, ugye? Ők képesek a célra összpontosítani, előre haladni, mert már túl vannak feldolgozási folyamatok nagy részén, a sebek nyalogatásán és tudják, hogy a legjobbat érdemlik. Ezt fontos, hogy lásd.

Mi a helyzet a többiekkel?

Az első 3 fő még nem érett meg a változásra. Nekik is eljön az idő előbb vagy utóbb.

Van 7 olyan személy, akinek más jellegű segítségre van szüksége – nem mágiára – az első körben. Kicsit fel kell térképezni az életükben az ismétlődéseket, a mintákat; helyre kell billenteni az érzelmeket és meg kell találni a valódi, szívből jövő célokat. Itt jön a képbe mindenféle alternatív terápia, komplementer medicina.

Gyorsan tegyünk is rendet, hogy melyik mi. Az alternatív azt jelenti, hogy választasz a lehetőségek közül vagy-vagy alapon. Tehát ha elmész egy természetgyógyászhoz – maradva a példánál, mert már látod magadon, hogy a párkapcsolati problémáid depresszióba sodortak – és nem a gyógyszeres kezelést választod, akkor alternatív úton jársz. Amikor komplementer medicináról beszélünk, akkor több lehetőséget használsz ki egyszerre – itt főleg a kialakult betegségek miatt valamilyen gyógymód, orvosi ellátás elengedhetetlen, tehát jársz a természetgyógyászhoz és orvoshoz is. Szerencsére nem minden esetben súlyos a helyzet.

Hogy kapcsolódik mindez a fentiekhez?

Még mindig ugyanannál a 7 személynél tartunk, akik példánkban valamilyen párkapcsolati problémával küzdenek. Legalább 5-nél felfedezhető valamilyen kisebb-nagyobb testi tünet a megélt lelki, érzelmi problémák kivetüléseként. Beszélhetünk elengedési nehézségről, ami általában a gyomor, a belek problémáiban tükröződik. Talán félelem a továbblépéstől, ami a lábakat érintheti. Ha nem mered a kezedbe venni az irányítást, hol máshol mutatkozhatna meg, mint a kezeken. Régóta húzódó, visszatérő párkapcsolati gondok már jobban befolyásolhatják a vesék működését. Sorolhatnám reggelig, helyette inkább ajánlok egy szuper oldalt, ha érintett vagy a kérdésben:

Kínai Medicina – gondolkodj összefüggésekben, a test-lélek-szellem egységében, nézd meg, mi a betegséged lelki oka, hiszen a Hagyományos Kínai Orvoslás tanai szerint minden betegség ide visszavezethető vissza.

A betegséget el lehet kapni még a kialakulása előtt, ha időben észreveszed és kezeled a lelki-szellemi tényezőket és fordítva ezeknek a megoldásával enyhül, megszűnik a betegség.

A tünetek (betegségek) nem jók vagy rosszak. Egyszerűen vannak. A hozzáértő számára rengeteget elárulnak rólad. Persze ott van a szavak szintje, ahol ki is mondod az alapvető problémákat. A kérdés az, hogy magaddal és a szolgáltatóddal, terapeutáddal, kezelőddel mersz-e teljesen őszinte lenni.

Egyre többen járnak kineziológushoz, coachoz, családállításra, acess bars kezelésekre. Jólétük érdekében bevetik a frekvencia terápiát, szednek Bach-virág cseppeket, vagy Schüssler sót, homeopátiás szereket… Reikiznek, pránanadiznak, agykontorlloznak, meditálnak, jógáznak, sportolnak. Ismét jöhetne egy jó hosszú felsorolás. Bármi mellett teszed le a voksod, mindnek megvan az előnye.

Eltérések

Tegyünk itt is különbséget, hogy mélyebbre láss ebben a témában. Más az energetikai kezelés és más az információs „gyógyítás”. Az energetikai kezelések során az energiát – prána, chi – szándékosan áramoltatják bizonyos célokkal, előre meghatározott szándékkal. Az információs gyógyítás természetesen az információ alapú. Hihetetlen, ugye?  No haladjunk még tovább. Ez azt jelenti, hogy bár van cél (inkább úgy fogalmaznék, hogy téma, pl. párkapcsolati traumák, családi viszályok, bőség, jólét…), megszólításra úgymond a lelked kerül. Nincs szándékos irányítás, hanem a saját belső gyógyító rendszered kerül megszólításra, hogy úgy alakítsa a változásokat, ahogy neked az a legjobb. Mélyebben és gyorsabban hathat. Ezzel a módszerrel dolgozik az általam alkalmazott Kahi Life Coaching is.

Összefoglalva az eddigieket a tisztánlátás érdekében

A sikeres mágiához tiszta terepre van szükség. Először ezt a terepet kell kialakítani, hogy valóban a célra tudj összpontosítani és elérd a kívánt eredményeket. Mindegy, hogy párkapcsolatról, családi kapcsolatokról, anyagiakról, előléptetésről, stb. beszélünk, a háttérre is figyelni kell. A témához fűződő gondolatokra, érzelmekre, mintákra, traumákra. A rendrakáshoz a neked legszimpatikusabb módszert válaszd.

És a mágiában használt tisztítások?

Szuper, ha ez a kérdés felmerült benned. Óriási hatásuk lehet. Bevethető célirányosan és általánosan is. Ám van némi hátránya. Az érzelmi stabilitást nehezebb mágiával, szertartással kialakítani. A gondolkodásmódod csak lazítja, tenned kell a teljes átalakulásért. Nem húz ki mindent gyökerestől egyetlen alkalommal. Nem tudja helyretenni a generációs családi traumákat (most nem a családi átokról beszélek, az más tészta). Nem dolgozik például az előző életek „pecsétjeire”.

– Nem tudom létezik-e előző élet. Kell-e vele foglalkozni? – kérdezheted.

– Hát… egyszer élünk, miért ne hihetnék benne?

Leesett?  Természetesen megfelelő lehet a tisztítás is, ez mindig ember és helyzet függő.

Még valami

Ha azt mondom, hogy csináljunk 1 órás konzultációt, utána 2 tisztítást szertartással, kapsz egy kis házit, aztán talán jöhet a szerelmi mágia… Pfujjj, nem máááá, emberünk lefordul a székről.  Ha azt mondom, hogy szükséged van 5 kezelésre, mielőtt mágiázunk, oké, rendben, nincs kérdés.  Fura ez is, ugye? Tehát ezért alkalmazom mára ritkábban a mágiát, a szertartásokat, de tudlak segíteni az előkészítő úton.

Akad egy bibi

Megjegyzés: ha követed az írásaim, felfedezhetted, hogy a matekon és a fizikán kívül kedvelem a „bibi” szót és időnként előszeretettel bevetem a „mi a szösz” kifejezést.

A mostani bibi nem az, amikor bevered a térded és bibis lesz. Ez a hétköznapi fennakadás. Rohanó, stresszes világban élünk, mely elsodor az eredeti elképzelésektől. Nem meglepő hogy felborulnak a párkapcsolatok, nem találunk egymásra, hosszú ideig vagyunk egyedül, vagy épp az ellenkezője, nem merünk kilépni a megromlott kapcsolatból, szeretői viszonyba keveredünk. (Ugyanez érvényes lehet ám munkahelyre is. A sztori szinte ugyanaz.) Sokaknak nincs ideje mindenféle kezelésekre járni, vagy tele van vele a hócipőjük.

Megnyugtatlak. Nem szükséges éveken át könyökig turkálni a múltba, kigyomlálni az összes létező traumád 800 életre visszamenően és életed végéig dolgozni magadon, meg mindenféle tanfolyamra járni, legalább 40 képzést elvégezni. Előbb-utóbb felismered, amikor eljött az a pont, hogy már a saját szavaidban meghallod önmagad és azonnal tudsz változtatni, a céljaid felé haladni. Azért jók a kezelések, terápiák, tanfolyamok, képzések, hogy idáig eljuss és tudj utána önállóan menni az utadon.

Van egy jó hírem, ha egyedül még nem megy. A következő írásomban hozok egy olyan „terápiát”, amit 0-24-ben bevethetsz, bárhol legyél és bármit is csinálj épp.

Tarts velem és bártan írd meg kérdéseid, visszajelzéseid, gondolataid az sz.eva@varazslatoselet.hu címre.

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

Ez is érdekelhet: