Ünnepeld velem 7. szülinapom

Ma van a szülinapom-pom-pom. Na jóóó, nem konkrétan az enyém, hanem a vállalkozásom születéséé, mely hivatalos, mostani formáját 7 éve vette fel. Mivel ez a szám kellően misztikus, bevezetlek a háttérbe. Elmesélem, mi is történt ezen évek alatt. Most koccintsunk egyet itt a virtuális térben.

Szerencsére nem váltam hétfejű sárkánnyá és ez a 7es szám annyi pozitív jelentést is hordoz, visszagondolva bearanyozta az utamat.

Nézzük lépésről lépésre a fontosabb állomásokat.

2010-ben kezdtem boncolgatni életem nagy rejtelmeit, ami főleg a tudatosság felé vitt, némi spiritualitással fűszerezve. 2014-ben találtam meg a helyem a mágia területén, amiről hamar bebizonyosodott, hogy a legmélyebb önismereti út lehet a számomra, hiszen az Univerzum működését, a tudatos teremtés legnagyobb mélységeit rejti magában. Megszámlálhatatlan mennyiségű könyvet olvastam, hogy még jobban értsem, miről szólnak a tanfolyami anyagok. Rengeteget kérdeztem, hogy megfejtsem a logikát, a mögöttes szimbólumrendszert. Ha már mágia, elsőre mindenkinek a gyertyák és füstölők ugranak be, pedig ez csak a kezdet. Sok-sok út létezik ezen belül is, én szépen sorban haladtam előre, beépítve a mindennapjaimba a gyakorlatokat.

Ezt ne úgy értsd, hogy állandóan gyújtogattam mindenféle gyertyát, hanem minden nap mindfulness technikákat végeztem, mantráztam, meditáltam, foglalkoztam az önismerettel és leginkább odafigyeltem arra, hogyan viselkedem, milyen szavak hagyják el a szám, épp min gondolkodom és leírtam a felfedezéseim. Mondhatod azt, hogy húúúú, de ez hogy fér bele? Ennyi mindent nem lehet egyszerre. Én sem egyszerre csináltam, napi kb. 1/2 – 1 órában. Ha a hétvége ráérősebb volt, akkor hosszabban. Ehhez talán kell némi fanatizmus is.

Jött a nagy lépés, 2015 augusztusában eredményesen vizsgáztam, így megkaptam a jogot, hogy az Atlantisz Temploma Rend tanára legyek. Nem mutogattam eddig az okleveleim, pedig annyira klasszak. Nyomj rá a gombokra, és már láthatod is.

 

 

Kezdetben csak ügyfeleket vállaltam, majd megjött az ihlet a Sorsfordító Varázslatok – Szertartásmágia – Tanfolyamok tartásához is. Ennek örömére kapta 2017. június 2-án a vállalkozásom új formáját, tehát ezt ünnepled velem ma19 tanfolyamos csoport útját támogattam eddig. Az ügyfeleim számát ne kérdezd meg. Rengeteg. Azért ne úgy gondold, hogy napi 8 órában toltam, és elárulom, hogy sokáig volt mellette főállásom, tehát nem több ezer, „csak” párszáz főről beszélünk.

A tanulásom persze nem fejeződött be. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy van humorérzéke az Univerzumnak. 2018 nyarán jött szembe velem az információs „gyógyítás” témaköre. A kezdetekben nem értettem, miért is vonz annyira, aztán lépésről-lépésre felismertem, hogy ugyanúgy a tudatosságról, a mágiáról beszélünk, mindössze más módszert alkalmazunk a problémák, fennakadások megoldásához. Eleinte azt mondtam, hogy nem vagyok én „gyógyító”… Aztán jót nevettem, amikor ráébredtem, hogy már így is emberek lelki gondjainak megoldásán fáradozom.

Számos ügyfelemnél és tanítványomnál is tapasztaltam, hogy az aktuális helyzetéből való kilépésre nem a „gyertya gyújtogatós” módszerek kellenének. Ha teljesen fel vagy borulva érzelmileg, vagy épp hosszú évek óta cipelsz fölösleges mintákat, ezeket kellene először a helyére tenni, utána tudnál a célok irányába fordulni 100%-ban. Oké, ha nem is 100, legalább 75%. Kahi Life Coach végzettségem 2019. novemberében kaptam meg, így már összetettebbek lettek a szolgáltatásaim, többféle megoldási javaslatot tudtam ajánlani.

És az út itt még mindig nem állt meg. Ahogy szélesedett a tudásom, úgy szélesedett az ügyfélköröm, úgy jöttek egyre mélyebb és bonyolultabb helyzetek. Volt ám egy bibi. A mágiába épphogy belekóstoló személynek hiába beszéltem az információs gyógyításról. Neki valami kézzelfoghatóbbra lenne szüksége. Az Univerzum bedobott egy újabb lehetőséget. A frekvencia terápiát. Hát csúcs! Köszi. Ezt is megérteni, újabb dolgokat tanulni… Annyira magával sodort, hogy felhagytam a cikkírással és a posztolással, jóval kevesebb ügyfélre maradt időm, mert ehhez az új területhez készítettem anyagokat és feliratoztam angol videókat magyarul. A poén, hogy egy kis kütyübe belepréselték azt, amit a Kahival – információs gyógyítás – csinálunk. Óriási! Annyira szerteágazóan be lehet vetni az élet szinte minden területén, hogy még mindig tátva van a szám. Amiért még téged is érinthet, az az, hogy akár a tudatosságod, a spirituális szinted is emelheted vele, mert rálátsz olyan rejtett problémákra, amivel „csak úgy” nem tudsz szembenézni. Egyszerűen megfogalmazva az életminőséged emelheted minden szempontból. De erről később. Nem tudtam félretenni, helyette kicsit háttérbe szorítottalak téged, amiért utólag is elnézésed kérem.

Az év elejétől sokat vakaróztam, hogy ennyi minden nem fér bele az életembe. Lelkiismeret furdalást okozott, hogy elhanyagolom a posztolást, a hírlevelek írását. Szívem szerint nem engedném el egyik tevékenységet sem. Kb. 3 hete ébredtem fel, hogy hoppááááá! 7 év… Ám legyen, veszek egy mély levegőt és jöjjenek azok a döntéseket, következzen a célirányos átalakulásEz az, amiből nem akarlak kihagyni.

Most végigmentünk nagy vonalakban azon, honnan hová jutottam, a következő cikkekben pedig megismerheted:

  • terveim az elkövetkezendő kb. 2 évre,
  • hogyan alakulnak át és újulnak meg a szolgáltatások,
  • milyen témákban, hogyan fordulhatsz hozzám,
  • mi lesz a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam sorsa,
  • mi is pontosan ez a frekvencia terápia és hogyan lehet 0-24-ben veled,
  • bemutatok egy rendezvényt, ami a szervezésemben fut és ahol előadó leszek,
  • érkezik egy együttműködési lehetőség, mely plusz bevételt hozhat a kasszádba.

Tarts velem és olvasd az írásaim, hogy minden újdonságról első kézből értesülj.

Szeretettel:

Szuromi Éva