Az a fránya fekete mágia! Tényleg ezt tanítod?

fekete mágia

” Fekete mágia? Ezt is tanítod? ” A napokban több kérdés érkezett hozzám ezzel kapcsolatban.

Tisztáznék pár félreértést, ami remélem Téged is elgondolkodtat.

Néha én is szoktam bogarászgatni a neten, hogy ki mit ír a mágiáról, milyen kérdések merülnek fel az emberekben és milyen válaszokat kapnak rá. Még ma is sokan rettentik el ettől a témától az érdeklődőket. Félelmet keltenek, a mágia fekete oldalát hangsúlyozzák és óva intenek mindenféle ártó technikától, néha még attól is, ami építene, segíthetné az életed. Van, aki még a szerelmi kötéseket is ide sorolja és a jogos önvédelmet is kritikán alulinak minősíti. A Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon rengeteg tévhitet teszünk helyre, hogy tökéletesen el tudj igazodni ebben a világban. A legfontosabbat most meg is vitatjuk.

Nézzük, hogy is van ez a fekete-fehér oldal?

A MÁGIA

A MÁGIA az én olvasatomban pusztán eszköz, tehát nem fehér és nem fekete. Igen, az tény, hogy használható jóra és rosszra is, azonban nem lehet kizárólag az egyik oldalt megismerni, hiszen automatikusan hozza magával a másikat. Duális világban élünk, ez alól senki sem kivétel! Gondolj csak bele a késbe. Lehet vele kenyeret szeletelni, de is ki lehet oltani egy életet általa. Ha ilyen alapon gondolkodunk, akkor akár az összes kést le lehetne venni a boltok polcairól, hiszen veszélyes és ártalmas. Soha többet nem ennél egy finom vajas kenyeret retekkel vagy paprikával? Mivel szeletelnéd fel a lédús dinnyéd? Összességében Te döntöd el, hogy hogyan használod a bökőt! ?

Kukkantsunk bele a mágiába egy kicsit mélyebben! Amikor ezt a szót látod, minden bizonnyal valami boszorkányféle egyén jut az eszedbe, aki ül a gyertyák fölött, esetleg varázsigét mormol és valami misztikus hókuszpókuszt végez. A mágia korántsem csak ennyit jelent.

Vajon csak akkor működik, ha ismerjük a különböző technikákat? Aki foglalkozott már a tudatos teremtés bármely műfajával, pontosan tudja, hogy a gondolatainkkal, érzelmeinkkel és a vizualizáció segítségével alakíthatjuk a saját életünket, a valóságunkat. Vagyis, minden percben varázsolunk magunknak valamit. Más szóval minden percben mágiázunk. Hiszen ez is maga a mágia, amikor a képzeletünk segítségével alkotunk.

Szerencsére, és egyúttal sajnos nem csak abban az esetben lehetsz hatással a világodra, ha mindenféle tanfolyamot elvégzel. Folyamatosan, önkéntelenül és öntudatlanul is hozol létre az életedben, a környezetedben „jó” és „rossz” dolgokat, helyzeteket. Nincs szükség arra, hogy megtanuld valahol a mágia titkait, módszereit ahhoz, hogy feketeséget varázsolj magad vagy mások köré. Amikor bosszankodsz, magadnak ártasz. Amikor más szemére hánysz valamit – persze nem szó szerint ? -, akkor pedig neki okozol kellemetlen perceket. Ha egy illetőt egyfolytában szidalmazol a háta mögött, szerinted a kiáradó energia és információ nem jut el hozzá? Persze ugyanez érvényes a dicséretekre és a biztatásokra is.

Mit is ír a fekete mágiáról és a fehérről Szepes Mária?

„… nyugodtan le merem írni mondanivalóm lényegét, amelyet a modern természettudomány is igazol: saját félelmeink, gondolataink, rossz képzeteink betegei vagyunk, lélektanilag tehát önnön „fekete mágiánk” áldozatai. Neurózisaink nem a testünkben, hanem a pszichénkben kezdődnek. …

Ilyenformán tehát, ha öntudatlan fekete mágusként állandóan fertőzni, mérgezni, pusztítani tudjuk önmagunkat iszonyokkal, traumákkal, fóbiákkal, egzaltált képzetekkel, elvakult indulatokkal, miért ne lehetnénk végre „fehér mágusok” is, tudatosan, a fekete képzetek helyett az önbizalom, remény, megismerés sugárzásával, „varázsigével” űzve el agyunkból az árnyakat rémképpé formáló rettegést, ádáz, ártalmas ösztönzések hatalmát? …”

Nézzük az idézet mondanivalóját kicsit másképp: a negatív gondolatokkal és az élethez való negatív hozzáállással csak ártasz magadnak, tehát ezt is besorolhatjuk a fekete mágia alá. Lehet változtatni és pozitív énképet felépíteni, amihez egy másféle hozzáállás szükséges, vagyis fehér mágia. Képzeld! Még ehhez is hozzásegíthetnek a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon tanult gyakorlatok, praktikák. Ne feledkezz meg arról, hogy egy-egy jól odamondott rossz kívánsággal kárára vagy másoknak. Még akkor is, ha esetleg később megbánod, hogy olyan tuskó voltál. (Ugye most te sem a fatuskóra gondolsz. ?)

Fekete – mágia ?!.

Annyian belekapaszkodnak ebbe a szóba és öntik a rémségeket. A fentiekből láthatod, hogy mégis oly sokan alkalmazzák, akár különböző kisebb-nagyobb technikákat alkalmazva. Hogyan tudnál ellenük védekezni, ha fogalmad sincs a működésükről? Nem azért érdemes megtanulnod, hogy használd, hanem azért, hogy a másoktól érkező véletlen, vagy akár szándékos trutyik ne nyomjanak víz alá, meg tudd szüntetni a hatásukat, tökéletesen értsd a következményeit rád és másokra nézve egyaránt.

Használsz bármilyen védelmet önmagadon a téged szidalmazók ellen? Tudsz bármilyen módszert arra, hogy a nem kívánt, mégis már rád tapadt negatívumoktól megszabadítsd magad? Ezeket a „fekete” cuccokat még a tömegközlekedésen is összeszedheted egy melletted álló háklis emberkétől. Nem az a célom, hogy megijesszelek, hanem hogy felnyissam a szemed, tedd a szervezeted ellenállóbbá nem csak vitaminokkal, hanem a saját energetikai rendszered megerősítésével. Lehetsz olyan, mint egy fényvisszaverő felület. ? Ez viszont mit sem ér, ha még azzal sem vagy tisztában, hogy az az átkok és rontások mitől, hogyan működnek és hogyan kerüsz Te a sztoriba.

Fehér – mágia ?!.

Milyen szép és felemelő gondolat, hogy mindenkinek csak jót szeretnénk tenni. A továbbiakban nem kárálunk senkire, nem veszekszünk, és nem átkozódunk. A környezetünkben élőket segítjük, mert úgyis jobban rálátunk az életükre. Akad ám itt is egy kis félreértés. A gyógyítást mindig mindenki jó szándékú cselekedetnek minősíti. Hopp! De mi a helyzet abban az esetben, ha a gyógyítandó fél, köszöni, jól megvan a betegségével és Te az Ő akarata ellenére beleszólsz? Mi van, hogyha Ő ezzel öntudatlanul csak a figyelmedet szeretné elnyerni, de nem kaphatja meg, mert gyorsan felépül. Van más megközelítésem is! Amikor bárkinek az életét hátulról, az Ő tudta nélkül akarod terelgetni, emelni, előfordulhat, hogy egy olyan tanulási lehetőséget veszel el tőle, ami miatt évekkel később teljesen kicsúszik a lába alól a talaj. Ez komolyan „fehér” út lenne? A szándékod elvileg jó, hiszen segíteni szeretnél rajta. Töprengj csak rajta egy kicsit!

Összegezve

Nem ragozom tovább a szót. Látod, hogy a fekete mágia és a fehér mágia mindig csak nézőpontok kérdése. Mindössze arra jó ez az elkülönítés, hogy összehasonlítási, elkülönítési alapot adjon az erkölcsösség útján és ráláss arra, a Te hitrendszeredbe mi fér még bele és mi lesz számodra az elborzasztó. Ha valakinek szerzel egy kiváló munkahelyet, vele jót teszel, de mi lesz azzal a másikkal, aki épp ezért nem kaphatja meg az állást? Nincs szükség szélsőségekre, sarkításokra. Tudd, hol kezdődik és hol végződik a lelkiismereted.

Azt szoktam mondani, hogy számomra a mágia benne minden varázslatos dolgával a szivárvány színeiben pompázik. A szerelem rózsaszín, vagy piros, a figyelem elnyerése narancssárga, az önbizalom citromsárga, a siker és pénz zöld, a harmónia kék, és maga a spiritualitás lila (mi is lehetne más ?). Jaj, majdnem kihagytam! A tisztítások fehérek és mily meglepő, feketék is lehetnek. Pontosan jól gondolod, az átkok feketék, de tudtad-e, hogy pl. pirossal is okozhatok valakinek hátborzongató élményeket? Na ugye, hogy nem csak fekete és fehér létezik? ?

Miről szól a Sorsfordító Varázslatok tanfolyam és miért is érdemes elvégezned?

Rögtön az első alkalommal tökéletesen részletes magyarázatot kapsz, megértheted, mi a különbség maga a mágia, a fekete mágia és a fehér mágia között és mikor veheti fel akár a szivárvány összes színét. Megtanulod, hogy mi is az az 5 alaptétel, ami szükséges ahhoz, hogy ténylegesen tudj teremteni, varázsolni és az előbb-utóbb meg is jelenjen a fizikai szinten, a saját életedben. Ugyanígy meglátod az akadályokat is, amit nagyon sokszor önmagadnak hozol létre, így tudsz rajta változtatni. Ledöntheted az előtted álló korlátokat!

Minden életterületről részletesen beszélünk. Azért, hogy pontosan lásd, hol tartasz, természetesen kivesézzük a negatívumokat is. Hogyan kaphatnál a körülötted lévő világról teljes képet, ha csak fél információkhoz jutnál? Ahhoz például, hogy a téged érő külső negatívumokat el tudd hárítani, szükség van arra, hogy megismerd, ezeket hogyan hozzák létre akár energetikai, mágikus szinten is. A puszta életben is akkor tudsz hatékonyan védekezni, ha látod, hogy támadód ököllel ütne, vagy késsel szaladna feléd. Ugye nem mindegy!?

Sokszor felmerül az a kérdés is, hogy a szerelmi kötés fekete mágia-e. Gondolkodj el ezen is! Mi van abban a helyzetben, ha egy szerelmespár a 20. házassági évfordulóján azzal erősítené meg a fogadalmát, hogy kérnek magukra közösen egy szerelmi kötést. Ez mitől lenne fekete, amikor csak eddig jól működő kapcsolatukat stabilizálni szeretnék. Ugyanezzel a módszerrel lehet akár egy lökést adni annak a bátortalan egyénnek, akiről látod, hogy vonzódik hozzád és az érzelmek kölcsönösek, de valahogy mégsem teszi meg a kezdő lépést. Talán ezzel is ártanánk?

Ohh! És még egy tanakodni való!

Ha gyermeked, párod szeretnéd az általad jónak tartott úton úton terelgetni – hiszen pontosan látod, hogy hol bénázik -, vagy akár minden áron segíteni akarsz számára, hogy elkerüljék a rosszakarók, mi lesz a következménye?

Ezzekre a kérdésekre és még sok minden másra is választ kaphatsz. Tehát nem egyszerűen gyertyákat veszel a kezedbe és nem misztikus varázsigék mormolását tanulod. Rávilágítok arra, hogy a szürke hétköznapokban mivel, hogyan vagy saját magadnak és másoknak a kárára, illetve hogyan tudsz saját magad és mások javára tenni. Persze a lényeg, hogy energetikai szinten ezt hogy tudod létrehozni, hogyan tudsz gyorsabban célokat elérni és eredményeket felmutatni. Nem csak a saját, a környezeted életedre is jó hatással lehetsz, mert, ahogy Te fejlődsz, Ők is máshogy fognak rád tekinteni, máshogy fognak veled viselkedni, mert ösztönzően hathatsz rájuk is. Felelős oktatóként mindennek elmondom az előnyét és hátrányát, így rajtad múlik, hogy a megszerzett tudást mire használod, hogy a fejlődés útjára lépsz-e.

Most a döntés a Te kezedben van!

Elsajátítanál különleges és rendkívül hatékony technikákat? Még több kérdésed lett? Ha többet tennél önmagadért és a körülötted élőkért, bátran csatlakozz a tanfolyami csoporthoz! Nem lesznek misztikus találgatások, de lesznek mélyreható válaszok! Elindulsz az álmaid beteljesülésének útján, hogy Varázslatos Életet élhess!

Nézd meg a részleteket!

Szeretettel várlak!

Szuromi Éva