,

Mire használhatod a varázslatok erejét?

sorsordító varázslatok ereje

Klassz lenne, ha nem csak álmodoznál arról, amit szeretnél, hanem tényleg el is érnéd?  A séma mindig ugyanaz, a tartalmi kitöltés más és más:

 • Meg kellene csinálni…
 • … már oly régóta szeretném …
 • Olyan jó lenne egy … 
 • Bárcsak …
 • … változtatni kellene …

A fenti kifejezések nem célok, még csak álmok. A vágyak, kívánságok remek dolgok, de célokká kell faragni. Ha nem lépünk, az élet úgy elszáguld mellettünk, mint egy gyorsvonat. A tanulás és fejlődés olyan, mint amikor felszállsz arra a vonatra. Gyorsabban, céltudatosabban haladsz, és végre nem csak toporogsz egy helyben. Olyan eszközök kerülnek a birtokodba, amikkel formálhatod az életed. Azért arra figyelj, melyik vonat hová megy.

10 emberből 9 szoláltatásokon gondolkodik, szerelmi kötést kér, vagy épp siker és pénzmágiát. Ez is klassz megoldás, ám kimaradsz egy csomó mindenből.

Az életterületek összefüggnek egymással, ráadásul mindegyiket Te működteted. Ha az egyik borul, ránthatja magával a másikat. Például nem működik a párkapcsolatod, állandóan a párod jár a fejedben, így nem tudsz figyelni a munkában. Gyengébb lesz a teljesítményed, ami a főnöknek szúrja a szemét. Felhívja erre a figyelmed, jön a stressz, a gyomorgörcs, az alvásproblémák… Ha nem kapsz időben észbe, több helyzetet is rendbe kell tenni.

A tanulással tudást szerzel, vagyis megértést az elméleti részekben. Amikor gyakorolsz, végzed a mindfulness technikákat, szertartásokat, figyelsz a tudatosságra az elmélet beépül és bölcsességgé válik, amit már senki nem vehet el tőled. Képes leszel önállóan irányítani az életed pont arra, ami a vágyaidban szerepel.

Mit mondogatsz magadnak?

 • Nem akarom, hogy …
 • Azt akarom, hogy …

Óriási különbség van a kettő között. Ha már hajlandó vagy felállni a székből és nem tologatnád a megvalósítást a végtelenségig, a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam lehet a segítségedre! Olyan lesz, mint egy személyi edző: motivál, támogat, és megmutatja, hogyan érheted el a céljaidat. Ráadásul, nem kell egyedül végigmenned az úton, hiszen egy közösséghez csatakozol és én is végig fogom a kezed.

 

Na de, nézzük csak…

Mi mindent hozhatsz ki a tanfolyamból:

 1. Megérted, hogyan működik az Univerzum és az a sok titokzatos törvény, ami most is befolyásolja az életed. Megvilágítjuk a misztikumokat, hogy a ködből és homályból előbújjon egy tökéletesen érthető rendszer. Ennek köszönhetően pontosabban látod, mit, hogyan hoztál létre, miért pont azt az életed éled, amiben benne vagy. Itt kezdődik a „tisztánlátás”. „A felismerések segítenek könnyebben elfogadni a jelenlegi gondjaid, mert ráébredsz a bennük rejlő mondanivalóra, lehetőségekre. A tanfolyam során elsajátított elméleti és gyakorlati tudásoddal változtathatsz. Olyan ez, mint a biciklizés. Kezdetben lehet, hogy elesel, billegsz, ám segítek, hogy a végére gyerekjáték legyen.
 2. Nyűglődsz a párkapcsolatod miatt? Úgy tudod alakítani a körülményeid, hogy megérkezzen a boldogság, a viszonzott szerelem. Be tudod lőni, hogy a rendezés mennyi időbe kerül és csökken benned a feszültség, türelmetlenség. Részletesen megtanulhatod, hogyan vonzd be az ideális partnert, és hogy tartsd meg a tüzet a kapcsolatban. Többféle módszer is a birtokodba kerül. Az exed visszahódítása sem lesz mumus – minden trükköt átlátsz. Kihasználjuk a rendszert, megtárgyaljuk, mikor alkalmazz egy szerelmi kötést, mikor előnyösebb egy siker szertartás, és milyen esetekben kell teljesen más technikához fordulni, hogy ez a fellobbant, vagy akár már meglévő tűz elvezessen az összeköltözésig, tartós szerelemmé alakuljon, amiből még házasság is lesz. Ki ne felejtsem, a szertői viszonyokról is lerántjuk a leplet és megtalálod a megoldást.
 3. Inkább az anyagiak mozgatnak? Siker, bőség, fény, csillogás… Olyan sok dologra vágyunk, ami a pénzhez köthető. Feltérképezzük, hogy mit hoztál otthonról, milyen tanult mintáid vannak, amik akadályozzák a magasabb bevétel megszerzését. Csak azzal, hogy a hozzáállásodon, a szóhasználatodon változtatsz, végre érezni, látni fogod, hogy haladsz!
  Jövedelmezővé teheted vállalkozásod, megkaphatod a régóta vágyott előléptetést, vagy akár megtalálhatod a tökéletes munkahelyet, ahol kiváló emberekkel leszel körülvéve és ahová örömmel jársz dolgozni.

  Most hagyd egy kicsit beindulni a fantáziád! Mire költenéd a megszerzett vagyont? (Írd le és hagyd szárnyalni a fantáziád.)
 4. Ha már az előbb a sikernél tartottunk… Mikor éreznéd magad igazán sikeresnek? Mit tennél meg azért, hogy ez legyen a valóságod? Sikeres lezárások? Folyamatban lévő bírósági, peres ügyeidet megforgathatod úgy, hogy azok a javadra dőljenek el, de még egy vizsga kimenetelére is hatással tudsz lenni.
 5. Az elején írtam, hogy az életterületek összefüggnek egymással. Olyan, mint amikor dominót döntögetsz, egy kis lökés és borul minden. Ezeken is végigmegyünk, hogy felismerd, az egyik gondod hogyan hozza magával a másikat, pedig teljesen máshol és máshogyan jelentkezik. A felemelkedés érdekében megnézzük a fordítottját is:  amikor az egyik területen előre lépsz, nem maradhat el a másikon sem a fejlődés. Igen, jól látod, a növekedés exponenciális.
 6. Ezt az utolsó szót matekórán tanultad először. Igen, matekozni is fogunk, de ne ess kétségbe, a szónak átvitt értelmében. Oszd meg leghőbb vágyad, kimatekozzuk, hogyan érhetsz oda a legegyszerűbben és leggyorsabban.
 7. Képzeld el, hogy már nem bosszantanak fel az ellenfeleid, átlátsz rajtuk, és nem veszed magadra a dolgokat. Mennyire király lenne már ez? A tanfolyamon megtanulod, hogyan csináld. Kivitelezhetővé válik számodra is, hogy senki ne tudjon neked ártani. Eszedbe se jusson, hogy ez fekete mágia, erről is lerántjuk a leplet.
 8. A szertartások, technikák és koncentrációs gyakorlatok végzésével egyre több tapasztalat lesz a hátad mögött. Egyre ügyesebb leszel, egyre könnyebben fog menni minden, még a fizikai szinten is. Hát mi más lehetne ennek a következménye, ha nem az önbizalmad és a magabiztosságod növekedése.
 9. A sok-sok koncentrációs gyakorlattal kiemelkedhetsz az átlagból és magasabb szinten használhatod az agyad képességeit, növelheted a figyelmed, csökkentheted a stresszt. Persze ehhez nap közben is időt kell szánnod a feladatokra, de remélem, hogy belefér a Te életedbe is 10-15 perc, mikor épp sorban állsz, kavargatod a reggeli kávéd, vagy épp ülsz a … fürdőkádban. Spirituális fejlődésed garantált, ráébredsz, mi mindenre vagy képes, mennyire gördülékenyen és könnyedén érheted el a céljaid. Jobban megérted önmagad és a környezeted, felszabadultabb és nyugodtabb leszel. Minek idegeskedni, ha máshogy is lehet, ugye?
 10. Kialakíthatod a rendszer szemléleted, melyet a mindennapokban is kamatoztatni tudsz. Felismered az egymásra épülés fontosságára. Klassz „házikódnak” kiváló alapokra van szüksége, ha nem akarod, hogy a fejedre omoljon a tető. Munkahelyi és otthoni teendőid végét gyorsabban érheted el.
 11. Mindez tudás, tapasztalat és bölcsesség, amit a saját bőrödön szerzel. A tudás megszerzése olyan, mintha térképet kapnál a kezedbe, a gyakorlás pedig, mint amikor bejárod a térképről kiválasztott útvonalakat. Harmóniát és varázslatos életet teremthetsz magadnak, egyúttal kivívod mások elismerését is. Belépsz azok körébe, akik az Univerzum ősi tudását használják a saját céljaik megvalósítása érdekében.

És a legfontosabb: innentől nem sodródsz tehetetlenül, te határozod meg, merre mész, és nagyszerű vágymegvalósítóvá válsz!

 

Szóval, mennyire vagy mohó? Nézd át a fentieket, és számold össze, hány pont érdekel a 11-ből. Hány mellé tennél pipát? Tehát!? Találkozzunk a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyamon! Tegyük együtt varázslatossá az életed!

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

Annyira könnyű eltévedni. Megjegyzem, még nekem is. Érdemes olvasni a cikkeket, leveleket, hogy fényt hozzon a sötétnek tűnő alagútba. Mindig csempészek bele fontos dolgokat. Mi lesz a következmény? Az alábbi emailt egy kedves régi tanítványom küldte, aki követte Timi történetét.

 

„Szia Évi!

Ezt a levelet olvasva rádöbbentem, hogy mennyire beszippantott a munka meg a stressz és mennyire elfeledkeztem szinte mindenről, amit tőled és Siriso-tól tanultam, azokról az apró, ámde mégis fontos momentumokról, amit igazából bármikor művelhetünk, amikor csak pár perc időnk van rá és a negatív gondolatok azonnali leváltását pozitív dolgokra.

Úgy döntöttem előveszem újra a jegyzeteimet és összerakom  magam, bármennyire is fáradt vagyok és nem megy a koncentráció mert a siker bennünk van, csak tenni kell érte. …”

 

Nekem már ezért megérte a levelekbe fektetett munka. De Te, ott a képernyő túloldalán, mit teszel a saját sikeredért? Bemerészkedsz a tanfolyamra?

 

Ez is érdekelhet:

mese a varázslatokról
sikermágia