Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet,
hogy ne legyen előtted akadály az
igazi szerelemig?

Sokan ölni tudnának azért, hogy egy varázsütésre megváltozzon a párkapcsolatuk, rájuk találjon a viszonzott, boldog, szerelmetes szerelem. ? Február 1-én 3 órán keresztül boncolgatjuk a témát, hogy hogyan is lehet elérni a felemelő párkapcsolatot és – sajnos – miért nem megy varázsütésre. Nekem is van varázspálcám, de ezt a kérdést fél másodperc alatt még ezzel sem tudom megoldani.

Ó, jut eszembe! Ha csak fecsegnénk egy témáról, az nem biztos, hogy mindenkit előre vinne. Ha már itt vagy és olvasod a cikkem, biztosan érdekel az is, milyen apróbb trükkök vannak, amik elvezetnek az áhított partnerig, vagy épp megváltoztatják mostani nem túl kellemes helyzetedet, így a Mágia és Varázslatok Birodalmából is felfedünk titkokat. Kisebb technikákat tanulsz a gyorsabb haladás érdekében. Lesz meditáció és „húzás” is. Mi ez az utóbbi? Őszintén fogalmam sincs, ennek rejtelmeibe Veres Judit fog bevezetni, akivel társ előadók leszünk eme neves alkalommal. ?

Mindketten fontosnak tartjuk, hogy meglásd a benned működő rendszert, mert amíg ezzel nem vagy tisztában, addig a vágyaid állandó ellenállásba ütköznek, nem tudnak megvalósulni. Akit érint a párkapcsolati probléma bármilyen jellegű kérdése, válaszokat is akar kapni. Rengetegen olvasnak könyveket, most viszont lehetőséged van a kérdéseid élőben is feltenni! Hidd el, nem pusztán szerencse kérdése, hogy megtalálod-e az igazit! El tudsz indulni felé és az interaktív párkapcsolati előadáson ezekbe a lépésekbe pontosan be is vezetünk.

Úgy érzed már megvan az igazi, de mégis akadályokba ütköztök? Beleszólnak mások a kapcsolatodba, vagy épp van, amikor egyáltalán nem jöttök ki egymással? Ne csüggedj, Te is megtalálod a megoldásokat!

Három főbb területet állítottunk össze, így ott a helyed a sorok között, ha:

  • hosszú ideje nincs párkapcsolatod és már a reményt is kezded feladni,
  • randizgatsz, mégsem sikerül tartós kapcsolatot felépítened,
  • van kapcsolatod, de valahogy mégsem működik az elképzeléseidnek megfelelően.

(?Ha kihagytuk a Te gondod, írd meg egy e-mailben!)

Tudtad, hogy ezek a problémák nem is igazán különülnek el egymástól? Hogy miért is van ez így, az előadásunk végére tökéletesen érteni fogod.

Ahogy körbenézel a világban, láthatod, hogy sokaknak küzdelmes a párkapcsolat. Ezért is hoztuk létre ezt az eseményt, ami azért kapta az interaktív előadás elnevezést, mert talán ez a legjobb kifejezés. A folyamatoknak, a teljes előadásnak részese leszel Te is! Megmozgatunk, aktiválunk, nem csak ücsörögni és hallgatni fogsz minket. Érdemes egy jegyzetfüzetet is hoznod, de a résztvevők számára a lényeget az előadás utáni héten e-mailben is elküldjük.

Az elmúlt napokban örömmel tapasztaltam, hogy egyre több az érdeklődő, sorban fogynak el a helyek. Most még biztosan van neked is szék, de ahogy elnézem a jelentkezők számát, a helyedben nem gondolkodnék túl sokáig, mert ha lemaradsz, a közeljövőben nem tervezünk új alkalmat.

Gyere és hozd ki magadból a legtöbbet, hogy ne legyen előtted akadály az igazi szerelemig!

Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadás

Szeretettel várlak!

Szuromi Éva

ui.: Nagyon sok kérdést is megfogalmaztatok, amire hamarosan választ is fogok adni.

ui.2.: Ha az elmúlt héten nem sikerül elcsípned a leveleim, egy 4 részes Párkapcsolat és Tervezés sorozat vár rád. Ezekben az anyagokban nagyon sok hasznos információt találsz arról, hogyan is kellene egyáltalán elindulni a boldogságod felé. Igaz, hogy egy párkapcsolatot szívből kell élned, de van olyan része, amit tudsz tervezni! Mindenképp nézd meg a részeit, sokat fog segíteni abban, hogy döntést tudj hozni, részt veszel-e a Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadáson, ahol a részleteket még pontosabban átbeszéljük, hogy meglásd a fényt az alagút végén.

Először is, az összefoglaló cikket és Juditról még több információt itt találsz.

1. rész: itt azt tárgyaljuk meg, mi okozhatja életed legnagyobb csalódásait, mi vezethet odáig, hogy úgy érzed, soha többet nem akarsz szerelmes lenni. Kivesézzük, hogyan görgeted hosszú évek óta a sérelmeid, ezek hogyan hatnak mostani érzelmi életedre.

2. rész: a legnagyobb kérdés: tapasztalat, vagy illúzió? Bár az előző részből ijesztőnek tűnhet a régi sérelmek boncolgatása, de nem is kell túl mélyre merülnöd, csak picit jobban látni, mik hátráltathatnak. Most megnézzük, hogyan találhatsz ki az útvesztődből, mi szükséges a változás eléréséhez, a haladáshoz az áhított párkapcsolat felé. Vajon ez egyeseknek miért könnyebb, másoknak miért nehezebb? És tudod, miért ne higgy senkinek, magadnak és még nekem sem? Ezeket is elárulom!

3. rész: egy fantasztikusan izgalmas témakört hoztam neked, a szerelmi mágiákat, elsősorban pedig a szerelemi kötés legnagyobb tévedését. Sokan gondolják úgy, hogy egy szerelmi kötéssel minden probléma megoldódik. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy vannak esetek, amikor ez egyáltalán nem célravezető és más technikák, más megközelítések sokkal hatásosabbak lehetnek.

4. rész: ebben a cikkben leleplezem, mit is kell fenntartani, mit értek folyamatszabályozás alatt. Kicsit furán hangozhat, de inkább olvasd el ezt is!