Lebuktál! Így trükközöl saját magaddal!

Ez lehet, hogy most mellbe fog vágni, úgyhogy ülj le!

Mindig is sejtetted… mindig is gyanakodtál… ott van benned a félsz, de sikerül elnyomnod.
Az mégsem lehet, hogy ennyi évvel a hátad mögött, olyan sok tapasztalattal, reménnyel és akarással még mindig nem jön össze.
Pedig végig ott voltak előtted az egyértelmű jelek, amik majd kiverték a szemed…

Mondok két szituációt, valamelyikben magadra fogsz ismerni

  1. Összeszeded minden bátorságod, végre elhatározod, hogy újra kinyitod a szíved, lehetőséget adsz egy újabb embernek, hogy rátalálj a szerelemre, a boldogságra, örömre és harmóniára. Nyomás! Új párkapcsolat!
  2. Veszed a fáradtságot és minden eddigi kellemetlenség, nyűg, megbántódás, szomorúság ellenére azt mondod, hogy próbáljuk meg még egyszer. Nem akarod hagyni, hogy kihűljön még az a maradék pici láng sem (ex)társad szívében. Hajrá visszahódítás!

Eleinte talán kínlódva teszed meg az első lépéseket, úgy érzed, csak múlik az idő, mégsem történik semmi. Aztán végreeee! Beindul a folyamat. Ott áll előtted egy helyes férfi / egy csinos nő, jókat beszélgettek, megvan a fellángolás, rendben megy minden, jöhet az ujjongás. Randik, együtt töltött varászlatos esték, már dörzsöld a tenyered, hogy sínen vagy, rendben lesz itt minden!

Majd egyszerre összeomlik az egész. Ott vagy értetlenül, csak pislogsz, mint hal a szatyorban. Már megint nem működik. Jön a méreg, az összeomlás, az önmarcangolás, a külvilág hibáztatása, a párod szidása és minden más.

Mi a fene történik???

Előfordul, hogy nagy izzadás árán eléred, úgy tűnjön, mintha a szerelem újra beköszöntene az ajtódon. Látszólag egész jól alakulnak a dolgok, így minden gyanúd és furcsa érzésed ellenére tovább folytatod. Ringatod magad a szép elképzelések tengerében.

Olyan izgatottsággal vágtál bele újra, és most mégis miért dől össze, miért távolodik szíved választottja? Hogy lehet, hogy ez pillanatok alatt fut le, hiszen annyi mindent megtettél! Miért van már megint veszekedés, vagy épp miért nem szól hozzád egy szót sem?

Vegyél egy mély levegőt! 

A teljes kálváriád szerencsétlen félreértések sorozata. Van rá magyarázat, tökéletesen le lehet vezetni. Először is nyugalom, nagyon sokan beleesnek ugyanebbe a helyzetbe. Nem vagy egyedül, én is átmentem az értetlenség és a tágra nyílt szemek időszakán.

Pici baba korunktól kezdve azt tanuljuk, hogyan feleljünk meg a külvilág igényeinek, mit szabad és mit nem. Elindul bennünk egy megfelelési kényszer, valamint az elvárásaink is bőven kialakulnak. Ez az egész belekerget minket egy idióta illúzióvilágba, végig csak trükközünk, és nem is tudunk róla. Ebből addig nem is tudunk kijönni, amíg annyira furcsává nem válik a helyzet, hogy elkezdjük kutatni a háttér információkat. Eleinte döcögős az út, de talán a csalódások után rájöttél már, hogy nem minden a másik fél hibája. Nem azért mennek tönkre a kapcsolatok, mert valaki „hülye”, hanem mert egyáltalán nem tudjuk, mire is kellene figyelni, hogyan működünk legbelül, mi alapján lesz valóság az, amit annak hiszünk.

Az iskolapadokban nem azt tanítják, hogyan építsük emberi kapcsolatainkat és hogyan figyeljünk önmagunkra. Látjuk, mi történik körülöttünk, próbálunk lavírozni, néha meglepő döntéseket is hozunk, de fogalmunk sincs a rendszerről, ami az Univerzumot és a belsőnket működteti. Látod, itt vannak az alap félreértések. Ha már belső… Tisztában vagy azzal, mi is a „Valódi Én”-ed? Találkoztál már Önmagaddal akár csak pár pillanatra is?

Ott a kulcs legbelül!

Te is vágysz a viszonzott szerelemmel teli, boldog párkapcsolatra? Ez nagyon jó és soha ne add fel! A helyzet viszont az, hogy először fel kellene fedezned, mi működik benned. Ne akard elnyomni a régi csalódásaid, a fájdalmad, és ne is hibáztasd magad, vagy bárki mást. Értsd meg, hogy miért történtek/történnek veled a különböző események, mert csak ez vezethet el a szerelemig. Ha továbbra is összeszorított foggal, csukott szemmel akarsz előre haladni, újra ugyanazokkal a buktatókkal fogsz találkozni. Igen, el is fogsz bennük esni. Ki kell nyitnod a szemed, belenézni a külvilág tükreibe, levonni a tanulságokat és változtatni. Nem kívül, ott legbelül! Sokan gondolják úgy, hogy ez nagyon nehéz és hosszadalmas folyamat. Ez csak addig van így, amíg el nem indulsz.

Mi fog történni?

Az apró kis lépéseid megmutatkoznak a külvilágban is. Fokozatosan lesz egyre több és több sikerélményed. Ahogy egyre jobban megérted önmagad, a benned kavargó érzéseket és gondolatokat egyre világosabban fogsz látni. Hopp! Vajon ezt jelenti a tisztánlátás? Rátatálász önmagadra, szívből és nem agyból döntesz. El fogadod önmagad, még a hibáidat is tudod értékelni. Óóóó, de jóóóó! Mert képes leszel arra, hogy a párod is elfogadd úgy, ahogy van. Nem akarod majd megváltoztatni, ahogy Ő sem téged, mert pont úgy lesztek jók egymásnak, ahogy épp vagytok! Mennyire másabb lenne egy ilyen szerelem, ugye? Mennyire felemelő egy olyan párkapcsolat, ahol nem a problémák vannak mindig terítéken, hanem a közös programokra, az együtt töltött időre helyeződik a hangsúly!

Szeretnéd Te is megérteni mi történik veled, körülötted? 

Annyira sóvárogsz egy valódi párkapcsolat után, hogy végre rászánod magad, hogy megváltozzon minden és elindulni az úton?

Barátnőmmel, Veres Judittal pont az ilyen lelkes, kereső-kutató, megvalósítani vágyó emberek számára ötlöttünk ki egy előadást.Erről már olvashattál a szerdán. Interaktív előadás lesz, aminek a folyamatába Téged is bevonunk, nem csak hallgatnod kell és pislogni. Kérdéseid menet közben és a végén is felteheted, de tényleges, fizikai mozgásokkal is aktiválunk.

Mi is lesz a lényeg? Szeretnénk annyira megmozgatni, hogy megtaláld, merre van a saját problémádból, legnagyobb akadályodból kivezető út. Belelátsz a Tükreidbe, ami iszonyú nagy felismeréskét hordoz. Nem utolsó sorban olyan Trükköket is tanulsz, amik segítik az előrehaladásod. Nem sorolom tovább, ha eleged van a problémákból és szeretnél végre egy bújós, szeretgetős, szerelmes párkapcsolatot, nézd meg, hogy mire számíts:

Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadás

Szeretettel várlak!

Szuromi Éva

ui.: Folyamatosan érkeznek a jelentkezések. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan lépnek 2019-ben a változás útjára. Tényleg szeretnél szerelemmel teli párkapcsolatot? Kíváncsi vagy hogyan juthatsz el odáig? Akkor ne késlekedj, foglald le a helyed most! Sokan kérdeztétek, lesz-e még ilyen alkalom. Egyenlőre nem tervezzük. Lemondanál az akadályaid megértéséről és a szerelem lehetőségéről? Ne gondolkozz tovább! Kevesebb, mint egy mozijegyet csak megérsz magadnak!?. Egye fene, ha nem teszik, amit hallasz tőlünk, az előadás végén visszakérheted az árát.