,

Jóslás – Nézd már meg mizu

jóslás

Nagymosás következik. Csak erős idegzetűeknek és kíváncsiaknak! ? Ismerd meg a hozzáállásom a jóslás kérdéséhez!

Ezt a cikket azért írom számodra, hogy elejét vegyük a nézeteltéréseknek és pontosan lásd, értsd, mit miért teszek, vagy épp nem teszek. A végére patyolat tiszta lesz, hogy miért nem „jósolok”, pedig nekem is vannak vetőkártyáim. Még olyan is, amiről talán nem is hallottál. Sőt! Az ügyfeleim érdekében sokszor bevetem.

Rendszeresen kapok leveleket olyan kérésekkel, hogy nézzem már meg, rakjam ki kártyából, jósoljam meg ezt és azt pl. szeret-e még Mariska, Józsi lesz-e a férjem. Nagy százalékban születési helyeket és dátumokat is kapok hozzá. Sajnos ezeket a megkereséseket legtöbbször figyelmen kívül kell, hogy hagyjam. Akadt már belőle egyszerű leiratkozás, kisebb megsértődés, de hosszú sorokon keresztül ecsetelt durva beszólások is érkeztek.

Volt, aki telefonon keresztül, már az első mondatában egyértelműsítette bennem, hogy Ő márpedig tudja, hogy én jósolok, sőt, még fényképet is küldött a kiszemelt személyről. Kérlek, tartsd tiszteletben a kiszemelted, és …

De kezdjünk mindent az elején.

Alapvető nézetként az képviselem, hogy az életed irányítása a TE kezedben van. Mondhatjuk ezt úgy is, hogy a sorsodat TE formálod. A saját cselekedeteidtől, az életszemléletedtől és a hozzáállásodtól függ, hogyan alakul körülötted a világ, milyenné válik a párkapcsolatod, az anyagi helyzeted, milyen emberek vesznek körül és Ők hogyan viselkednek veled szemben. Ezt elsőre talán kicsit félelmetes lehet, de nincs mitől megijedned. Nem, nem értek egyet 100%-ban azzal, hogy a sorsod minden másodperce meg van írva azzal együtt, hogy ki lesz a társad, milyen munkahelyen kell dolgoznod, milyen életvitelt kell folytatnod. Könnyű a problémák elől a mögé menekülni, hogy nekem ez a sorsom, ücsörögni és tárt karokkal várni a csodát.

Manapság nagyon kevesen akarnak önmagukért tenni, mástól várják a megoldásokat, de még többször követelőznek, hogy „Ezt AKAROM és kész!”. Kérlek, ne tartozz közéjük, mert más nem tudja helyetted megtenni a szükséges lépéseket. Kinyithatja előtted az ajtókat, de neked kell átmenni a túloldalára, neked kell erőt venned magadon és cselekedni, amikor szükséges.

Most ezekkel hová is akarok kilyukadni?

Jóslás… Nálam ebben az értelmezésben azt jelenti, hogy a hozzám érkező szeretné megtudni, milyen lesz a jövője, mi van megírva, hogyan alakul a sorsa – általában X és Y mellett. 10 megkeresésből 7-en arra kíváncsiak, szereti-e őket a másik. Hát van egy rossz hírem. Mellé megy a fókusz. Bármennyire is hihetetlen, igen szerethető vagy! Teljes bizonyossággal ki tudom jelenteni, hogy benned is kell olyan résznek lenni, amiért a másik fél oda és vissza van. Még nem tapasztaltad meg? Hát hozd ki magadból a legjobb formád!

Jóslás… Következzen a 2. felvonás. Most előfordulhat, hogy még a konkurenciánál is kihúzom a gyufát, de tartom magam a nézeteimhez. Nem tudom senkinek sem hajszálpontosan megmondani, hogyan alakul a jövője. Úgy vélem, hogy aki azt állítja, ami ott van a kártya kirakásában, az szent és sérthetetlen, máshogy nem is lehet, az nem érti az Univerzum működését. Lehetséges változatok, variációk vannak. Tuti láttál már Te is olyan filmet, ahol párhuzamos valóságokról van szó. A döntéseidtől, a cselekedeteidtől függően más-más kimenetele lehet az adott napnak, a teljes életed 180 fokot fordulhat, vagy épp egy masnit köthetsz „sorsod” vonalára, vagy becsomózhatod azt. Hogyan alakul? Könyörgöm! Azért van a szabad akaratod, hogy élj vele! De mondok, azaz írok ám durvábbat! Az előző és következő életeid is egyszerre zajlanak. Legalább is nekem ezt tanították, őszintén bevallom, hogy eme kijelentést még nekem sem sikerült megemésztenek, valójában nem is foglalkozom vele, mert itt és most élek! Vedd a kezedbe az irányítást és határozd el, milyen életet szeretnél élni! Mi lebeg lelki szemeid előtt? Mire vágysz szívből, úgy igazán?

Hogyan jöhet ebbe a körbe a kártya?

Még egyszer emlékeztetőül: nem jósolok, nem tudom megmondani neked 100% biztonsággal, hogy milyen jövő vár rád. Szívesen vetek kártyát az ügyfeleimnek. Drága barátnőm szavaival élve kártyát hányok. ? Nem azt fogom megnézni, hogy szeret-e Tündike, vagy sikerül-e meghódítanod Zolit. Azt viszont be tudjuk lőni, hogy mi kell ahhoz, hogy elérd az áhított szerelmet, milyen akadályok állnak előtted, milyen lehetőségeket dob neked az Univerzum, jó helyen kapirgálsz-e, vagy épp hogyan érhetnél a leggyorsabban célba. Igen, cél, ami nem azt takarja magában, hogy kijelented, neked márpedig kell a Pista!

Sokszor előfordul, hogy két fél szimpatizál egymással, még a szexuális vonzalom is megvan, mégsem sikerül a párkapcsolat megteremtése. Ilyenkor egy mélyebb elemzésről van szó. Újra: elemzés, tehát nem jóslás a megszokott és gyakran alkalmazott módszerrel.

Tekintsünk ki egy pillanatra a wikipédiára.

„A jóslás értelmezése kétféleképpen közelíthető meg:

    • Az egyik magyarázat szerint a jóslás egy problémára adott megoldási javaslatot jelent, melyet a jósok, vagy javasok dolgoznak ki.
    • Egy másik értelmezés szerint a jóslás szó megegyezik a jövő kiderítésére irányuló tevékenységgel, a  jövendöléssel.”

A leírás alapján én az első körbe vagyok sorolható, de nem nevezném magam jósnak, inkább maradnék a „Varázslócsaj” megnevezésnél. ? (Egy nagyon kedves tanítványom párja emleget így, amit rendkívül viccesnek és találónak tartok. ?)

Összegezve, mire számíthatsz nálam

Ha alaposabban szemügyre veszed az oldalam, NINCS SEM JÓSLÁS, SEM KÁRTYAVETÉS menüpont. Nincs ilyen szolgáltatásom. Miért? Mert nem tartom teljesnek és hitelesnek. Mire mész azzal, ha kiderül, hogy igen, szíved választottja viszont szeret? Vagy akkor mit teszel, ha az jön ki, hogy a háta közepére sem kíván? Ott állsz feldobottan a felhők felé szárnyalva, vagy épp összetörve és nyalogatva a sebeid. És utána? Mit fogsz lépni? Hogy lesz tovább? Mosom kezeimet és hazaküldjelek egy rózsaszín lufival a kezedben, vagy a kipukkadt maradványaival?

A kártyát azoknál az ügyfeleimnél, tanítványaimnál használom, akik a fennálló problémájukat szeretnék megoldani, céljaikat elérni. Ahogy fentebb is írtam, kielemezzük, kivesézzük a helyzeteket, kérdéseket teszünk fel, hogy megtaláljuk a lehető legmegfelelőbb mágia technikákat, vagy akár más irányba, adott esetben az önismeret felé is elvándoroljunk. Még az is előfordulhat, hogy az információs gyógyítás módszereit húzzuk elő, hogy kipucoljuk a felesleget, az idejét múlt érzelmeket, a lelki töréseket és visszakapd az önbizalmad. Időnként megnézzük az elért eredményeket is, hol kell még csiszolni a rendszert, mire kell több, mire kevesebb figyelmet fordítani. „A” és „B” variáció is áll előtted? A kereszteződésben állva képtelen vagy eldönteni, hogy melyik mellé tedd le a voksod? Még azt is megmutatják a lapok, minek mi a lehetséges következménye. Felszabadító élmény, amikor látod, mi lesz az ok okozata.

Miért mondom mindenhol, hogy lehetséges?

Lehetséges, vagyis a várható legnagyobb valószínűséggel bekövetkező. Abból az adott pillanatból elemzünk, amikor velem szemben ülsz. Abból az adott helyzetből boncolgatunk mindent. Nem tetszik, amit a kártya mutat? Hát hajrá! Tegyünk egy kirakást arra, mi szükséges ahhoz, hogy a nem kívánt, undi helyzeteket elkerüld. De! Te érkeztél egy elképzeléssel, vannak terveid, amikor az elemzésbe belekezdünk. Ha tőlem távozol és a kaput elhagyva az eredetiekhez képest felülírod a döntéseidet, elindulsz a „C” irányba, a kirakások értelmének és létjogosultságának már hűlt helye is van. Tehát, nincs kőbe vésve semmi!

Természetesen ezzel nem azt akarom közölni, hogy tök fölösleges a kártyázás. Mindössze nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a saját életed irányítása és alakulása a TE kezedben van. Élj ezzel, ne háríts, törekedj a tudatosságra, ismerd meg önmagad és hagyd, hogy a felszínre jöjjön az a varázslatos éned, aki csodákra képes. ?

 

Bízom benne, hogy egyértelműsítettem, hogyan dolgozom én a kártyával.

 

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

ui: Kérlek, bármilyen előzetes egyeztetés nélkül ne küldj számomra születési helyeket és dátumokat, fényképeket. Ha mégis rászánnád magad, ne érjen meglepetés, amennyiben figyelmen kívül hagyom, és nem érkezik rá válasz. Abban nagyon szívesen állok a rendelkezésedre, hogy segítő kezet nyújtsak az akár kilátástalannak tűnő helyzeteid megoldásában. Mindenképp jelezni fogom, ha szükségem van a születési adatokra, vagy a képekre.