7 tipp, hogyan kösd le magad, míg várod az igazit

szerelmi mágia előtt

A szerelem és a boldog párkapcsolat után sokan vágyakoznak. Nyomasztó a magány érzése, az egyedüllét terhe. A nőket még az is bosszanthatja, hogy nehéz felbontani egy befőttesüveget, vagy egyedül összeeszkábálni egy új bútort.  ? Férfiak! Ugye milyen jó lenne a fárasztó nap után egy kedves simogatás? Milliónyi vágy hajthat, hogy megtaláld az igazit, lehet, épp ezért érdeklődsz Te is a szerelmi mágiák iránt. 

Annak érdekében, hogy könnyebben mennyen a párkeresés és ne a sóvárgás hajtson, nézzük meg, mit tudsz tenni a szerelmi mágia előtt. A felsoroltakat az alkalmazott technikák, varázslatok ideje alatt és után is érdemes szem előtt tartanod. Sőt! Még akkor is hasznodra válhatnak, ha az exed szívét óhajtod visszahódítani. ?

Töltsd hasznosan az egyedüllét idejét!

Talán most furcsának tűnhet számodra, de később minden vágyad az „én-idő” lesz. Írtál már bakancslistát? Mi az, amire ősidők óta vágysz és még nem tetted meg? Hová mennél szívesen? Milyen vágyak hajtanak? Hát csapj végre a lovak közé és ugorj fejest ezekbe! Pipálgasd a bakancslistád elemeit, csinálj olyasmit, ami később is szórakoztatni fog! Élvezd már most az életet és gyűjts sok szép emléket! Feltöltődsz és ezáltal vonzóbb is leszel, ráadásul még tudsz is miről mesélni szíved választottjának, így igazán izgalmas, értékes emberré válsz a szemében.

1. Pihenj!

Az alvás szépít, jót tesz a bőrödnek, továbbá a megfelelő testsúly megtartásában is fontos szerepet játszik. Ezen felül sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb leszel tőle, kevesebb lesz a hangulatingadozás, ez pedig növeli a boldog szerelmi kapcsolat megtalálásának esélyét. Ha egyfolytában agyalsz, szomorkodsz és tönkreteszi a kedved a bánat, nem lesz olyan szerelmi mágia, ami behúzhatná az életedbe vágyott partnered. Ha nehezen megy az kikapcsolás, hallgass nyugtató zenét, vagy akár egy vezetett meditációt, ami segít az ellazulásban és a jövő boldog képének megalkotásában.

2. Maradj társaságban!

Párkapcsolat hiányában, szakítás után könnyen ki lehet esni a pikszisből. Te azonban ne tedd ezt, keresd továbbra is a társaságot! Olyan barátokat, cimborákat válassz, akik között fel tudsz oldódni, fel tudsz töltődni, maradéktalanul jól tudod érezni magad – még az is előfordulhat, hogy a szerelmi kötelék is ennek a társaságnak a nyomán fog létrejönni. Ne a panaszkodásra és kesergésre fecséreld az időd! Ha épp nincs mit mondanod a többieknek, érdeklődj az Ő életükről, a sikereikről, és örülj velük együtt! Az irigység sem jó tanácsadó, legyél szeretetre méltó szövetségese barátaidnak és emeljétek egymást az elnyomás helyett. Csináljatok közös programokat, ahol jól szórakoztok és elengedhetitek magatokat. Sőt! Jobbat mondok! Mikor voltál utoljára játszani? Egy közös társas hatalmas móka lehet, de még egy játszótéri csúszdázás is felvidító. Bátran tegyél őrült(nek tűnő) dolgokat. Rá fogsz ébredni, hogy ez normális. ? A jó hangulat, a vidámság és az életkedv kialakítása a szerelmi mágia előtt, nagyban hozzájárul a sikeredhez.

3. Mutasd meg magad!

Hiszen tudod: néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Akkor mégis mit vársz egy idegentől? Nyugodtan regisztrálj az internetes társkereső oldalakra, vállald fel a közösségi térben a kapcsolati állapotodat, járj szórakozni, menj ki hamarabb a buszhoz, sétáltasd gyakran a kutyádat és persze mindig legyél  mindig csinos, jól öltözött, hiszen sohasem tudni, hol talál rád a partnered! Ne adj magadból mást, ne húzz álarcokat. Legyél őszinte, hagyd a vetítést a moziknak. Ha eltérően viselkedsz, mint amilyen valójában vagy, előbb-utóbb ki fog derülni és újra egyedül találod magad. Nem vagy kibékülve a személyiségeddel? Remélem tisztában vagy azzal, hogy egy jó kapcsolat rajtad is múlik, nem csak a másik fél felé kell elvárásokat támasztani. Vágj bele a változtatásba és hozd ki magadból a legjobbat!

4. Hozd magad bombaformába!

Igaz, nem csak a külső, a belső értékek is számítanak. Néha sokkal hangsúlyosabbak, mint gondolnánk. Azonban ne feledkezz meg arról, ha rosszul érzed magad a bőrödben túlsúlyod, vagy épp alultápláltságod miatt, igenis foglalkozni kell a kérdéssel! Szerelmi vágyaid beteljesülésének rovására mehet a negatív kisugárzásod. Már néhány kiló fogyástól is megnyerőbb, boldogabb lehetsz, így megéri az erőfeszítés. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok tiszta vizet és lépcsőzz a lift helyett! Biztos vagyok benne, hogy arra is találsz ötleteket, megoldásokat, még a szerelmi mágia előtt, hogy hogyan szedhetnél fel magadra pár kilót. És most nem a nagy csokizabálásra, hanem inkább fehérjékre, sportra, erősödésre gondolok.

Jut eszembe! A vizet kis mennyiségben sokszor vidd be, különben csak átfolyik rajtad és a haszna elenyésző lesz. 20 kilónként napi 1 liter nagyjából ideális mennyiség, ezt oszd el 1-2 decis részekre és máris könnyebb meginni még akkor is, ha daliás legényként 100 kiló fölött vagy. Ezen felül pedig válaszd azt a módszert és mozgásformát, amelyik neked leginkább bevált – a lényeg, hogy erősödj kicsit lelkileg is! Még sosem vetted rá magad a sportra? Ideje akcióba lépned. Neee! Ne hagyd abba az első próbálkozások után! Maximum, ha úgy érzed, mégsem jót választottál, próbálj ki mást. Nem fog összedőlni a világ. ?

5. Szépítkezz!

A szépségszalon nem csak a hölgyek kiváltsága. Számos lehetőség adott arra, hogy előnyösebben fess, nemcsak az első randevún, hanem a hétköznapokon is. Még a végén ott ismerkedsz meg álmaid szerelmével. Egy érdes sarok, ami esténként felhasítja a lepedőt, nem a legjobb ómen.

Kedves Uraim! Szerencsére egyre többen veszitek a bátorságot és merészkedtek be a szalonok küszöbén. Ha téged még mindig aggaszt ez a gondolat, semmi gáz! Menj be egy illatszerüzletbe és vedd meg a szükséges kellékeket. Régen azt mondták, milyen hiú az, aki férfi létére többet ad a külsejére. Ma már bőven vannak a számotokra is arc és testápolók, számos más holmival egyetemben. Gyerünk! Csak még olvasd végig a cikket!

Drága Hölgyeim! Nincs semmi pánik, nem kötelező sok tízezer forintot hagyni másnak a zsebében, de időnként engedd meg magadnak ezt a kényeztetést is. Csajos estékre fel! Kérd meg a barátnőd, hogy segítsen hajat festeni, tegye rendbe a körmöd, majd szívességét viszonozd valamivel. (Lehetőleg tőle kérdezd meg, mit kér cserébe és ne helyette gondolkodj.) Akár meg is tanulhatsz gyors fortélyokat, hogy a reggeli készülődés ne órákba kerüljön. Az alap ápoltságra minden nap figyelj, mert bármikor összefuthatsz az igazival. A szerelem pedig valljuk be őszintén elszalad, ha susogós nacival, szakadt pólóval és kócos, zilált fejszerkezettel találja magát szemben. 

6. Tanulj, olvass, művelődj!

Sok olyan téma kerülhet szóba egy párkapcsolatban, amelyhez korábban nem kellett hozzászólnod, viszont a későbbiekben kellemetlenül érezheted miatta magad. Szeretnéd elkerülni a kínos perceket? Szélesítsd a látóköröd, bővítsd a szókincsedet, próbálj kicsit a másik nem észjárásával gondolkodni és máris főnyeremény leszel! Igen! Mi nők máshogy viselkedünk, máshogy gondolkodunk és más a hozzáállásunk, mint a férfiaknak.

Ha még sosem volt a kezedben olyan könyv, ami e különbségeket hozza közelebb egymáshoz és megmutatja a másik nemben rejlő kincseket, itt az ideje elkezdened olvasni. Még akkor is érdemes ezzel a kérdéssel foglalkoznod, ha az azonos neműek világa vonz! Gyorsan mondok is két fantasztikus írót, ne maradj ötlet nélkül: Sherry Argov és John Gray. A Google biztosan neked is a barátod. Persze nem maradhat el a videó sem. Sokan vannak, akik szívesebben néznek meg egy filmet. Jöhet a Youtube? Akkor legyen Mark Gungor. Bármi mellé teszed a voksod, a lényeg, hogy jobban megértsd a különbségeket és el tudd fogadni leendő szerelmed fura hozzáállását is felrobbanás nélkül. ?

Milyen témában érdemes még információkat beszerezned? Természetesen a szerelmi mágia előtt érdemes arról is tájékozódnod, milyen technikák léteznek, valóban ezt kell-e választanod, vagy egy önbizalom növelő módszerrel, vagy akár egy tisztítással jobban jársz-e. Kérj tanácsot, ha nem tudod, merre is indulj el.

7. Ne hanyagold el a hobbidat sem!

A hobbid fontos szerepet játszik a lelki egyensúlyod fenntartásában. Gyorsabban telik az idő, kevesebbet fogsz szomorkodni, amikor a hobbiddal foglalkozol! Tudtad, hogy a hobbi bármi lehet? Egy meghatározás alapján ez a szabadidőben végzett, pihenést, kikapcsolódást szolgáló tevékenységek gyűjtőneve. Lehet, hogy rendszeresen találkozol a barátaiddal és építő estéket töltötök együtt. Ápolhatod a növényeidet, de még a testeddel való törődés is besorolható ide. Bármilyen kreatív tevékenységet végezhetsz, fafaragás, szerelés, festés – persze nem a lakásé, …, bár ki tudja – varrás, hímzés, zenélés, éneklés és hosszú sorokban írhatnám még.

Nos! Mi a Te hobbid? Mire szeretnél hosszú évek óta időt teremteni? Tedd meg végre, ne halogass tovább! Eljárhatsz szakkörökre, mint gyerekkorunkban, vagy egy tanfolyamot is választhatsz. Ilyenkor is rád találhat a szerelem. ? Mennyivel tartasz izgalmasabbnak egy nőt/férfit, aki valami klassz időtöltést választott magának? Képzeld! Ha mindkettőtöknek van hobbija, biztos nem fogtok egymás agyára menni, mert kialakul az egészséges én-idő. 

A fentiekből gyönyörűen kirajzolódik, hogy a szerelmi mágia előtt, alatt és után is sok mindent tehetsz azért pluszban, hogy magadhoz vonzd az igaz szerelmet. A mágia más technikái is csodás lehetőségeket biztosítanak a gyorsabb célba érés érdekében. A lényeg, hogy tudd, mindig van kiút a magányból, téged is lehet szeretni és te is BIZTOSAN megérdemelsz egy boldog párkapcsolatot!

 

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

ui: Összetettebb tudásra vágysz a mágiát illetően? Itt van egy szuper tanfolyam, ahol kéz a kézben jár a mágia, a tudatosság és az önismeret. Mi válna a hasznodra? Mit nyernél, ha elvégzed?