,

Kérdések és Válaszok.
A tiéd köztük van?

Az elmúlt napokban többen fordultatok hozzám különböző kérdésekkel a Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadást érintően. Arra jutottam, hogy mindenkihez eljuttatom ezeket, mert lehet, hogy többeket érint, mint ahányan vették a bátorságot egy levél megírására. A Te kérdésed köztük van? Lehet, hogy azon tanakodsz, mi tévő legyél, gyere, vagy sem. A válaszok segíthetnek meghozni a döntést.

Kezdjünk is hozzá! Nézzük mi az a 9+1 kérdés, ami a legtöbbször előfordult.

K: Február 1-re már lenne elfoglaltságom. Lesz még ez az előadás máskor is?

F: Belátható időn belül biztosan nem. Nagy a valószínűsége, hogy ez egyszeri és vissza nem térő alkalom. Ha a programod át tudod szervezni, szeretettel várunk!

K: Már voltam párkapcsolati témájú előadásokon. Tudtok újat mutatni?

F: Mi nem voltunk minden ilyen jellegű előadáson, így csak azt mondhatjuk, hogy megláthatod a saját akadályaid a tükrökben és hétköznapi, érthető, emészthető szintre hozzuk neked az a mágiát, varázslatot, amit minden nap alkalmazol, amivel teremted a valóságod. Rendkívül nagy tanulságokat hordozhat számodra. Olyan szempontból közelítünk, amit nem sokan szoktak megtenni, a különböző technikákról nem is beszélve. Gyere és vond le a saját tanulságaid!

K: Nekem már folyamatban van egy szerelmi mágia. Az előadáson ismertetett technikák nem fognak bezavarni?

F: Nem kényszerítünk rád semmit! Az összefüggéseket mutatjuk meg. Csak olyan módszert végzünk el közösen, ami mindenkit előre visz, de ezt sem kötelező megcsinálnod! Ha nálad egy szerelmi kötésben segítettek be, erre is ráerősíthetsz, de akár egy oldásra is. Részese leszel a kívánságodnak, plusz energiákat tudsz küldeni a megvalósítás felé. Otthon, kényelmes, biztonságos körülmények között eldöntheted, hogy alkalmazol-e bármit a tanultakból.

K: Már olyan régóta keresem az igazit, de az istennek sem jön velem szemben!

F: Szuper! És ezt most ne értsd félre! A Te aggodalmaddal is foglalkozunk és pontosan megmutatjuk, mi a bibi. A trükk segítségével bevonzhatsz több olyan partnert is, aki megfelelő lehet számodra. A titkot is elárulom most: ? Ne ragadj le az elsőnél és ne is dobd ki az összeset a kukába! Az előadáson eláruljuk, honnan fogod tudni, hogy Ő lesz az igazi és miért nem volt eddig senki az.

K: Hosszú idő óta próbálok kilépni megromlott kapcsolatomból, de nem megy az elengedés. Mi a garancia, hogy rá tudtok világítani a lényegre?

F: Garanciát vállalni semmiért nem tudunk. Egyetlen dologra kérünk: legyél nyitott és legalább próbálj belenézni a sjaát tükreidbe. Rávezethetünk a mélyen benned élő gátakra, de ehhez Te is kellesz. Tudod, semmi nem kényszer, csak javaslat. Próbáld ki, hogy a vágyott életed élhesd!

K: Annyi probléma lehet egy párkapcsolatban, belefér ez 3 órába?

F: Azt az alapot mutatjuk meg számodra, ami a gyökere a gondoknak. A leglényegesebb pontokra világítunk rá, ami általánosságban elvezet az összeomlásig. Szinte az összes nehézség ugyan oda vezethető vissza. Ahogy már előzőleg írtam, a célunk az, hogy az összefüggéseket lásd meg, vagyis a rendszert. Ez az alap, amit, ha megértesz és nyitott maradsz, megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást is.

K: Miért lesztek ketten előadók? 

F: Mindketten más-más szemszögből, nézőpontból közelítjük meg számodra ugyanazt a témát. Mi emberek nem vagyunk egyformák, így egy-egy részt lehet, hogy az egyikünk szóhasználatából tudod befogadni, lehet, hogy a másik álláspont áll hozzád közelebb. Közös munkánknak köszönhetően bízunk benne, hogy a legjobb eredményt fogjuk elérni, a leghamarabb jutsz el a megoldásig.

K: Számomra gondot okoz az átutalás. Miért nem lehet készpénzben fizetni?

F: Ha mindenki a helyszínen készpénzben fizetne, fogalmunk sem lenne arról, hány jelentkezőnk van pontosan. Voltál már olyan helyzetben, hogy a Facebook-on megjelöltél egy eseményt, hogy ott leszel, majd hetekkel később jutott eszedbe, hogy nem mentél el? Az átutalással/banki befizetéssel nekünk segítesz, hogy tudjuk, hány komoly érdeklődő van, aki meg is jelenik. Valamint, így tudunk a továbbikban is értesíteni, nehogy lemaradj. Biztosan találsz rá megoldást, hogyan rendezd az 1.370.- forintot.

K: Nem vagyok már „mai csirke”. Milyen korosztályra számítsak?

F: Erre vonatkozóan nem gyűjtünk adatokat. Egy dolgot mondhatok biztosra, hogy a 20 éveseket még nem foglalkoztatják a párkapcsolati gondok. Még nem mernek a mélyére nézni, nem is tudnak róla, hogy lehet, vagy akár kellene. Amire számítunk, az kb. a 35-55 éves korosztály. Te még fölötte vagy? Hát vállald büszkén, hogy tennél magadért, a boldogságodért! Téged is örömmel látunk! Sőt! Szívesen fogadjuk a Te gondolataid, meglátásaid, hogy bárki más kérdését és észrevételét is.

K: Engem leginkább a mágia érdekelne. Megéri elmennem?

F: Persze! Minden kétség nélkül! Beszélünk azokról az alapokról, amit már most is használsz, maximum nem tudsz róla. Kicsit „hétköznapibb” szinten közelítjük meg a témát, hogy mindenki számára befogadható legyen. Nem lesznek misztikumok és ködösítések. ? Gyere bátran, ha hajt a kíváncsiság!

Más kérdés motoszkál benned? Még egy napod van feltenni. Csütörtökön 22:22-kor lezárul a jelentkezés a Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadásra. Ne maradj kétségek között! Nézz bele a tükreidbe és sajátítsd el a trükköket!

Szeretettel:

Szuromi Éva