,

Két kapu is nyitva áll előtted!
Melyiken mész be?

Az elmúlt hetek első kapuja a párkapcsolat, ebben a témában készítettem neked pár cikket. Lemaradtál róla? Ha szeretsz jó sokat olvasni, itt eléred: Párkapcsolat és Tervezés. Javaslom, hogy az aljáról indulj, úgy lesz értelmes. :) Az egyes részek egy folyamaton vezetnek végig, melynek köszönhetően jobban rálátsz a párkapcsolati gondok okaira és megoldási lehetőségeire.

De itt nem végeztünk ám! Ez csak a bevezetés volt. Mit is csinálsz péntek este? Van számodra egy program ajánlatom 18.00-tól, ha végre meg akarod oldani a problémáid. Szeretnél egy boldogságos, csodás, harmonikus, viszonzott szerelmet? Hát gyerünk előre!(Akkor is görgesd végig a cikket, ha ez nem érint, mert jön egy második kapu is!)

Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadás

Beszéljünk először erről részletesebben. Nézzük, mi lesz a program!

Az előadás interaktív, mert belevonunk a folyamatokba. Bármikor kérdezhetsz és a végén is hagyunk neked időt, hátha addigra forrja ki magát a gondolatmeneted. A tartalmat 4 részre tagoltuk:

  1. Az 1. rész leginkább azoknak szól, akik az istennek sem találják meg a partnerüket. Valahogy sosem olyan emberek sodródnak az életükbe, akikkel bármit is el tudnának képzelni. Volt már olyan, hogy azt mondtad: „Soha többé nem kell senki!”? Miért oly nehéz a pár találás, mi az, amit egyáltalán nem szoktunk észrevenni, amivel nem szeretünk szembenézni? Meglátod azt a tükröt, amiben felismerheted a legnagyobb akadályod. Van partnered, így azt gondolod, téged nem érint a téma? Neked is számíthat ez a rész, ha esetenként úgy érzed, mintha teljesen egyedül lennél, hiába van társad. De ez nem minden! Sőt! Itt bele is csapunk a lecsóba. Megnézzük, hogyan működik a “hétköznapi mágia”, vagyis megismerkedhetsz a varázslás alapjaival és kapsz egy kis technikát arra, hogyan szabadulj meg a mindennapi problémáktól és tedd ellenállóvá az aurádat. Képes leszel innentől bármikor megtisztítani magad a fölöslegesen rád rakódott szennytől, amire semmi szükséged nincs és csak hátráltatnak, komor hangulatot okoznak és belesodornak további nem túl kellemes szituációkba. Már ott a helyszínen kipróbálhatod! :)
  2. 2. részben a randizás kerül górcső alá. Sokan vannak, akik próbálnak ismerkedni, pár találkozóig el is jutnak, még a fellángolás is megvan, aztán minden egy csapásra összedől és kezdődhet elölről újra és újra. Te is azt érzed, hogy ez egy nagy mókuskerék? Mi a fenéért nem tudsz megtartani senkit, hogy lehet az, hogy nem alakul ki valódi kapcsolat. A tükörben meglátod, mi működik benned, amiért nem sikerül elérned a tartós kapcsolatot. Hoppá! Lehet, hogy újra azt gondolod, téged ez a téma sem érint. Persze ez így van, ha szuper a párkapcsolatod és Te azon kivételek közé tartozol, akik megtalálták az igazit! ? Vannak problémáid? Ha az előadásunkat az elejétől figyelmesen hallgatod és akár jegyzetelsz is, hidd el, itt már meg fogod látni, hogy sokszor az alapoknál van a baj. Elkezd kialakulni a képed arról, mi lehet a bibi, miért indulnak el a gondok a randizás után, vagy a kapcsolat későbbi fázisaiban. A trükkökből kettős is lesz. Főleg azoknak, akik gördülékenyebbé tennék a párkeresést, hogy végül sikerrel járjanak. Vagyis haladunk tovább a Mágia és Varázslatok Birodalmába. Megbeszéljük, mit is jelent a „programozás” és hogyan dolgoznak a gyertyák különböző színei. Ha ügyes vagy, kis módosítással a meglévő párkapcsolatodra is hatással lehetsz. ?
  3. Lehet, hogy a 3. rész szól rólad? Sorra kerülnek a meglévő kapcsolatok. Meglátod, mi a saját párkapcsolatod megromlásának valódi oka, mire kell figyelned. Mindez tükrözni fogja számodra, hol és min kellene módosítanod, hogy a kapcsolatod ne menjen el a süllyesztőbe. Több oldalról is fogunk közelíteni, mert ugye nem mindegy, hogy elhidegültetek egymástól, hűtlenség van a háttérben, vagy egyáltalán nem érzed jól magad párod mellett, mégsem tudsz kilépni. Ugye milyen változatosak lehetnek a helyzetek? A lényeg mégis ugyanaz, melyet ennek a résznek a végére tökéletesen felismersz. Persze nem maradnak el a témáknak megfelelően az újabb apró mágikus fogások sem! Ezek segítségével – ha az a leghőbb vágyad – elkezdheted kialakítani a harmóniát, vagy épp a hűségre erősíthetsz rá, de akár egy harmadik kotnyeleskedő „betolakodót” is távolabbra ültethetsz. 
  4. 4. részben lazítunk egy kicsit, a sok probléma, aggodalom, gond után jöjjön a végére a felszabadulás! Barátnőm Veres Judit megcsinálja veled az AccesBars® “Húzás” technikáját – eddig azért beszéltem többesszámban, ugyanis ő lesz a társ előadóm ? – én pedig egy klassz Szeretet Meditáción vezetlek végig. Mindkettő a kiegyensúlyozott és viszonzott szerelemmel teli párkapcsolat felé vezet akkor is, ha van partnered és akkor is, ha nincs. A nyugalom és a boldogság érzésével mehetsz haza, miután feltetted az utolsó kérdéseid.

Interaktív előadásunk végére tisztán fogod látni, hogy milyen lépéseket kell megtenned, hogy arra haladj, amerre a szíved visz, ami a valódi vágyad. Te is szeretnél egy melengető, szeretgetős, könnyed, harmonikus párkapcsolatot? Indulj el felé!

Ne halogasd a döntést!

Már alig 3 nap van a jelentkezések lezárásáig. Igyekezz lefoglalni a helyed, mert a végén valaki más ül le a székedre.

Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadás

Miért is érdemes még eljönnöd?

Épp olvasod az írásomat, talán már az is  foglalkoztatja a fantáziád milyen rejtélyek vannak varázslás, a mágia mögött. Talán már egy tanfolyamon is elgondolkodtál, de még nem merted rászánni magad. Ezen az előadáson megláthatod, hogy nincs mitől tartanod. Megérted azt is, hogy a varázslást már most is alkalmazod, annak ellenére, hogy lehet, nem is tudsz róla. Izgalmas ugye? Megér neked 1.370.- forintot, hogy jobban átlásd, mi is az a mindenki számára adott „teremtő képesség”? Téged is szeretettel várunk, akkor is, ha nincsenek párkapcsolati gondjaid. Az alap rendszert meg fogod érteni.

Jöhet a második kapu? 

Azok közé tartozol, akik már régebb óta követik tevékenységem? Tűkön ülve vártad, hogy mikor indul az újabb Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam? Itt az alkalom, kinyílt ez a kapu is. :) Februárban kivételesen 2 csoport is indul. Az egyik azoknak, aki szombaton érnek rá jobban, a másik pedig azoknak, akik a vasárnap megfelelőbb. Neked melyik a jó? Már most jelentkezz, mert az első szombati alkalom vészesen közeledik!

Először találkozol ezzel a lehetőséggel? Bogarászd végig az oldalt és ha maradtak benned kérdések, gyere el az interaktív előadásra, hátha már ott megválaszolom. Így lehetőségünk van élőben is összefutni, biztos lesz rád is pár percem.

Én nagyon várom már a pénteket! Találkozunk?

Szeretettel várlak!

Szuromi Éva

ui: Tudok segíteni? Miért nem jössz? A párkapcsolat, a szerelem az élet legnagyobb mozgató rugója. Nálad tényleg minden rendben van? Az elhangzó alapokat más életterületen is kamatoztatni tudod. Biztosan kihagynád? Írj egy e-mailt az sz.eva@varazslatoselet.hu címre, ha vacillálsz még valamin!