Mitől működik a mágia?

otthon végzett mágia

Juhúúú, MÁGIA! Gondoltál már arra, hogy a mágia valóban működhet? Miért van az, hogy egyesek sikereket érnek el, míg mások kudarcot vallanak?

Vannak olyan bátor személyek, akik az internet rejtett zugaiban kutatva találnak rá a vágyott mágia praktikákra és technikákra. Lelkesen vetik bele magukat ezekbe a „titkos” módszerekbe, de valahogy mégsem érik el a remélt eredményt. Csalódottan hagyják félbe, és értetlenül állnak a kudarc előtt, nem értik, miért nem sikerült. Timi – akiről előzőleg írtam –, el sem jutott odáig, hogy technikákat keresgéljen, mert hamarabb összezavarodott.

Remélem észrevetted, hogy Timi elkészítette a világ legegyszerűbb bájitalát a limonádéjából. Mai cikkem végén megmutatom a világ legegyszerűbb gyertyamágia technikáját. Ne hagyd ki a középső sorokat, mert úgy lesz kerek a történet, azzal együtt fog működni a mágiád.

Miért nem működik? – Mágia és rezgések

Minden dolog, beleértve az embereket és tárgyakat is, rendelkezik egy sajátos rezgéssel. Amikor varázslatokat végzel, a saját rezgéseid és energiáid (rezgéseid) átkerülnek a szertartás tárgyaira – például a gyertyákra –, ha akarod, ha nem. Ahhoz, hogy egy szertartás valóban hatékony legyen, fontos, hogy tudatosan programozd ezeket a tárgyakat.

Gondolj a gyertyára úgy, mint egy üres edényre, amit megtölthetsz az energia és szándékod rezgésével. Amikor a kezedben tartod a gyertyát és beleéled magad a varázslat céljába, az energiád átáramlik oda. Ha csak úgy meggyújtasz egy gyertyát, anélkül hogy tudatosan programoznád, semmi különös nem fog történni, hiszen a gyertya csak egy darab viasz.

Épp ezért fontos, hogy az a varázslat, amit választasz, tartalmaz-e bármilyen koncentrációt, vizualizációt, vagy legalább valamit kell-e közben mondogatnod? Ha már ismételgeted mantraként a leírtakat, azt teljes átéléssel teszed?

A tudatos teremtés és vonzás törvénye

Timi sztorijában már kitértünk az elengedhetetlen tudatosságra, most beszéljünk a pozitív gondolatokról. Sok-sok könyv szól arról, hogy a pozitív gondolkodás extra fontos, ám van, aki beleesik abba a csapdába, hogy igyekszik magára kényszeríteni azt, hogy csak és kizárólag a jó dolgokra szabad gondolni. Pedig ennek nem ez a lényege. Forgassuk meg egy kicsit és mondjunk inkább hozzáállást, vagyis: minden sz@rban vagy valami jó. Tehát ez arról szól, hogy figyelj a saját működésedre. Fontos megérteni, hogy a negatív gondolatok és érzések nem ellenségeink, hanem jelzőfények, amelyek rámutatnak, hol van szükség változásra az életünkben.

Egy varázslat csak EGY varázslat. 2-3-4 még mindig kimehet az ablakon, hiszen ha követed az írásaim, már pontosan tudod, hogy nem csak akkor teremted az életed, amikor nekiülsz egy mágiának. Amikor a kiszemelt technikába beleteszed az erőd, az akaratod, a vizualizációd, a 100%-os hited, annak van ereje, ám miről beszélsz a nap többi részében? Hogyan állsz hozzá a kívánságodhoz? Lehetséges, hogy letarolod amit varázsoltál? Sokszor észre sem vesszük, annyira automatikusan működünk.

A vonzás törvénye szerint azt vonzzuk be az életünkbe, amire a legtöbb figyelmet és energiát fordítjuk. Ez a mágiával is szorosan összefügg, hiszen itt is figyelmet és energiát összpontosítunk. Ha a vonzás törvényét nézzük, felmerül a kérdés, hogy oké, de ha folyamatosan a negatív dolgokra gondolok, akkor azt erősítem. Nos, ebben teljesen igazad van. Ezért írtam korábban, hogy használd őket jelzőfénynek. Mit üzen a sztori? Mit kell felismerned az ismétlődésből, mit szükséges megtanulnod, hol jöhet az új?

A felismerések útján

Vegyünk egy példát. Timi már régóta egyedül van, ezért vágyik az új partnerre, ám múltjában sok-sok törés volt. Úgy véli, ezek már elég régen történtek, így jöhetne a FÉRFI. Beszélget egy nagyot Attilával és a következő felismerésekre jut:

 • az önbizalma rendben van, mert elégedett a külsejével és a belső értékeit is megtalálta
 • lazítani kell az elfoglaltságain, hiszen ha a barátai épp nem nyaralnak, minden napra be van iktatva 1-1 találkozó, vagy menni kell edzésre, esetleg hazaviszi a munkát
 • húúú, a sóvárgás… vannak esték, amikor annyira magányosnak érzi magát, hogy telesírja a kispárnát – amikor újra ez van, igyekszik csak kicsit pityogni, nem tekeri tovább az önsajnálatot
 • hopp, a barátnőknek mindig panaszkodik, hogy nincs egy rendes pasi – innentől nem beszél velük erről és magában azt erősíti, hogy lennie kell olyannak, amiről ő álmodozik, ha már eszébe jutott
 • óóó, álmodozás – nem álmodozunk, teremtünk, minden este újra előveszi „Szerelmem” listáját és vizualizálja a kapcsolatot legalább 5 percre teljes átéléssel (talán így a sírdogálás is elmúlik).

Timi eldöntötte, hogy rendszeresen beszélget Attilával, mert rájött arra is, a felismerések most fogalmazódtak meg benne. Nem szeretne letérni az útról, már látja, hogy időre van szüksége, mert stabilizálni kell az új dolgokat. Attila jó partner abban, hogy figyelmeztesse, ha elkalandozik. Neked van Atillád?

Timi már kezdi érteni, mitől függ egy valódi, célirányos teremtés, így kellő bátorságot gyűjtött, hogy gyorsítson egy kicsit. Nézegeti a varázslatokat, de valami könnyűt és egyszerűt keres.

A legegyszerűbb varázslás gyertyával

Szükséged van egy pontos célra és egy ennek megfelelő színű gyertyára. Pl. munkahely, pénzügyek – zöld, szerelem – piros, hátráltató dolgoktól megszabadulás – fehér stb.

Kövesd ezeket a lépéseket:

 1. Írd fel egy papírra a konkrét célod – fogalmazz meg egy egyszerű, de erőteljes mondatot, ami kifejezi a célod, kijelentő mondatban, mintha már meglenne. (Ne írj kisregényt!)
 2. Gyújtsd meg a gyertyát – lényegtelen az időpont, csak csináld.
 3. Tartsd a kezedben és koncentrálj, vizualizálj – éld bele magad mélyen a célodba. Képzeld el, hogy a kívánság már valóság. Ha elég ügyes vagy, tedd hozzá képzeletben, hogy az energia átáramlik a gyertyába. A rezgéseid és szándékod átitatják a gyertyát. (Legalább 5 percig csináld.)
 4. Tedd alulra a papírt, rá a mécses tartót, majd a gyertyát helyezd bele – ne hagyd magára! Épp a tűzzel játszol. Vagyis ha huzamosabb időre elhagynád a területet, ahol meggyújtottad a gyertyát, hát vidd óvatosan magaddal.

A gyertya több órán keresztül éghet, így nyugodtan ülj le még mellé 20-30 percenként és éld bele magad az új valóságba, a célodba.

Kezdetben valami kisebb vágyat fogj meg, amire úgy gondolsz, könnyebben teljesülhet, hogy legyen sikerélményed. Nincs szükséged vastag, hosszú gyertyára, már 2-3 órás is elég. Egyetlen ilyen varázslattal nagy horderejű dolgokat nem tudsz megvalósítani, de sok kicsi sokra megy. Ha szeretnél még mélyebben elmerülni a szertartásmágiában és összetettebb rituálékat is megtanulnál, szeretettel várlak a tanfolyamon. Ám most menjünk tovább pár hétköznapra szóló tanáccsal.

Mágia a hétköznapokban

Ahhoz, hogy a mágiát és a tudatosságot a mindennapi életedben is hatékonyan használd, fontos, hogy rendszeresen gyakorolj, törődj magaddal. A célod megvalósulása érdekében nem elég egyszer-egyszer elvégezni egy szertartást, rendszeres figyelmet igényel, így kerek a teremtésed.

 • Végezz gyakorlatokat, melyek elcsendesítik az elméd – mindfulness, koncentrációs gyakorlatok, meditáció, vagy csak ülj nyugodtan 5 percre a fotelban.
 • Vezess naplót – írd le a gondolataidat és érzéseidet, hogy jobban megértsd saját működésed. Nézd át, mi az, ami a célod felé visz és mi az, ami ellene.
 • Gyárts forgatókönyvet – írd le a céloddal kapcsolatos elképzeléseid, mintha már meglenne. Napi szinten olvasd vissza, ne landoljon évekre a fiók aljában.
 • Végezz varázslatokat – keress a neten a célodhoz passzoló technikákat. Figyelj arra, hogy van-e a leírásban mantramondat, vagy vizualizáció. Ez szükséges, enélkül üres az egész. Ha egyéb kiegészítések is vannak, pl. fűszerek, növények, keresd meg a jelentésüket, hogy értsd miért szükségesek. Csak olyan szimbólumokat használj, aminek érted a mondanivalóját. (Pl. mit keresne egy rózsa egy bevétel növelő technikában, hisz a rózsa a szerelem jelképe, tehát hagyd ki.)

Összegzés

A mágia, a tudatosság és a vonzás törvénye szorosan összekapcsolódnak. Ahhoz, hogy hatékonyan tudd használni a varázslatokat, fontos, hogy tudatosan programozd a tárgyakat és figyelj a saját rezgéseidre. A tudatosság nem csupán a pozitív gondolatok fenntartásáról szól, hanem a mélyebb önismeretről, felismeréséről és feldolgozásáról. Ezen az úton segíthet neked a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam. A szertartások és tisztítások segítségével elengedheted a régi mintákat és traumákat, és új, pozitív energiákat vonzhatsz be az életedbe, ráerősíthetsz a céljaidra, hogy tényleg beteljesüljenek.

Ne feledd, a mágia és a tudatosság gyakorlása folyamatos figyelmet és elkötelezettséget igényel. Ha rendszeresen „edzel” és figyelsz a saját működésedre, csodálatos változásokat tapasztalhatsz meg az életedben.

 

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

Ez is érdekelhet:

mágia ár-éték arány
sorsordító varázslatok ereje