A szerelmi kötés legnagyobb tévedése
[PKT 3. rész]

Folytatódik tovább a PKT sorozat. A 3. résznél tartunk és mára egy fantasztikusan izgalmas témakört hoztam neked, a szerelmi mágiákat, elsősorban pedig a szerelemi kötést. Mielőtt ebbe belemegyünk, gyorsan foglaljuk össze az eddigieket.
Bármit is szeretnél elérni az életedben, érdemes végigmenni egy tervezési folyamaton.
Ez alatt most nem azt értem, hogy beírod a határidőnaplódba, mikor hová mész, mit fogsz elvégezni. Az 1. lépés mindig a kiinduló helyzet alapos körüljárása, elemzése, vizsgálata. Amikor a kiinduló helyzethez kötődő gondolataid leírod, szembenézhetsz velük átvitt értelemben és szó szerint is, így tisztán láthatod a hozzáállásod. A 2. lépés, hogy a leírtakból kikeresed, hol van a bibi, hol nézel nem megfelelő irányba, merre vagy épp arccal és merre is szeretnél fordulni. Tehát átírod pozitív gondolatokra a felsorolásod nem tetsző részeit, így energiáid, figyelmed más irányba tudod küldeni, más dolgokat is megláthatsz, nyithatsz a világ, a szebb élet, a szerelemmel teli párkapcsolat felé is.

Oké, megvan a listám, át is tudtam írni, látom, mit akarok, akkor mi a következő lépés?

Teljesen egyszerűen megfogalmazva: csak a célod tartsd a szemed előtt és minden mást hagyj a hátad mögött! De jó lenne ugye, ha ez ilyen egyszerűen menne. Uralkodnod kellene a gondolataidon, amikor észreveszed, hogy épp bosszankodsz, vagy sajnáltatod magad. Le kellene állnod és visszatérni az eredeti elképzelésekhez, az eredeti célhoz. Ezt nem szeretik az emberek, mert az a hátsó motiváció, hogy ha nyalogatjuk a sebeinket, valaki majd odajön, és jól megsimogatja a fejünket, vigasztalgat, amitől jobban érezzük magunkat. Hopp! Viszont közben elmentél egy másik irányba, és ha ezt sokáig fenntartod, akkor nem fog jönni az a szerelem. Ha kapcsolatban élsz, és a megbántottságod még jól a társad fejéhez is vágod – sorozatosan -, akkor ezeket fogod visszakapni, mert ugye erre figyelsz. Igen, amerre a figyelmed fordul, amerre az energiáid mennek, azt fogod megteremteni az életedben, olyan lesz a valóságod.

Fordítsuk le mindezt a szerelmi mágiák nyelvére.

Akik párkapcsolati problémával fordulnak hozzám, szinte kivétel nélkül úgy keresnek meg, hogy szerelmi kötést szeretnének. Miről is szól a szerelmi kötés? A közted és választottad között lévő érzelmi szálakat, szexuális vonzalmat fűzzük a lehető legszorosabbra. A kivitelezésének rögtön van egy feltétele: legyen meg MINDKÉT félben legalább egy minimális vonzódás a másikhoz. Milyen akadályai lehetnek? MINDEN! A szerelmi kötés nem arról szól, hogy jól összekötözzük a két embert és akkor minden a lehető legnagyobb rendben lesz. Rengetegen gondolják úgy szakítás után, hogy az a legjobb, ha az exüket “megköttetik”, mert akkor szépen visszasétál és jöhet a happy end. Van, aki kinéz magának valakit és annak ellenére, hogy jobban megismerné, végigvenné, hogy tényleg illenek-e egymáshoz, már a kötésen gondolkodik, nehogy más lecsapja az illetőt.
Ki kell, hogy ábrándítsalak! A PKT 1, 2. részéből és a fent leírtakból láthatod, hogy összetettebben kell gondolkodni. Magadat mindenhová magaddal viszed. A benned munkálkodó sok éven át gyűjtögetett negatív érzelmek nagyon nagy erővel bírnak. A rossz szájíz, a régi csalódások, a negatív gondolatok mind-mind folyamatosan hatnak az életedre, sőt! Az elvégzett varázslatra, szertartásra is!
A szerelmi kötéssel elérhető, hogy szíved választottja ne menjen túl messzire, de neki is megvannak a maga sérelmei, az elképzelései, a vágyai, így több oldalról kell mérlegelni a helyzetet. A szerelmi kötés tehát sokszor nem vezet el a célig, nem is ezt kellene alkalmazni. Bár egy szerelmi mágiát is lehet kiegészíteni mindenfélével, nem tud minden akadályt elhárítani az útból.

Jöhet a tervezés 3. lépése?

Azzal kezdtük, hogy bármit is szeretnél elérni, csak a célt kellene szem előtt tartanod, ami akkor valósulhat meg, ha a ezzel szemben nem mennek ellen energiák. Nem győzöm elégé hangsúlyozni. Viszont mi emberek, szeretünk ragaszkodni a sz@rhoz. Ücsörgünk a kakiban nyakig, mert meleg, puha, bár büdös és nem finom, mégis sokáig képesek vagyunk fenntartani ezt az állapotot. Ajjjjaaajjj, ez mind a céloddal szembe forduló ellenerő!!! Az önsajnálatod, a haragod, a dühöd, a kiábrándultságod, a csalódottságod mind-mind hátráltat. Ugye Te is tudsz ilyeneket sorolni az eddigi párkapcsolataidból? Vajon elengedted, vagy besöpörted a szőnyeg alá? Ha egy szétment párkapcsolatról van szó, rögtön két emberről beszélünk. Ha évek óta nem találod a megfelelő partnert, vajon milyen problémákat cipelsz még pluszban? A lehető legtöbb részét fel kell oldani, amire szintén léteznek varázslatok, trükkök, praktikák és információs, energetikai kezelések is.
Tökéletesen látszik, ahhoz, hogy elérd a viszonzott szerelmet, nem elég egy kötés és mosom kezeim. :) Rendszerben kell gondolkodni, tervezni kell a lépéseket. Van, ami egyszerre kivitelezhető, van, amit egymásra kell építeni. Olyan, mint a házépítés. Ha nincsenek jó alapok, össze fog dőlni. Szóval szüntesd meg az ellenerőket és úgy haladj a cél felé, de ott is figyeld, hogy több oldalról is megtámogasd a vágyad. A házépítés sem ott kezdődik, hogy egymásra pakolod a téglákat és nem is ott fejeződik be, ha be is akarsz költözni. :)
Arról még nem esett szó, hogy mi a helyzet, amikor úgy gondolod, “ő az igazi, nekem csak Ő kell, csak vele lehetek boldog”. Mersz teljesen őszintének lenni önmagadhoz és benézni a függöny mögé? Amikor egy helyzetben nyakig ülsz, tényleg meglátod a valóságot vagy csak egy illúziót kergetsz? Ha épp arra vágysz, hogy társad megváltozzon, igazán bevallhatnád magadnak, hogy nem rá van szükséged. Ha már valakin változtatni kell, hogy meg tudjon felelni az álmaidnak, elképzeléseidnek, akkor az nem ugyanaz az ember. Ezt nem egyszerű belátnunk, én is sokáig ültem ebben a biliben és hitegettem magam, hogy majd minden megváltozik. Kb. 0,1%, ahol ez tényleg bekövetkezik. A többiben nem, ugyanis a fókusz itt is rossz helyen van. :) Ez még egy oka, amiért a szerelmi kötés nem megfelelő választás.

Összegzés

A klassz, viszonzott szerelemre alapuló párkapcsolatodhoz, szükség lehet tisztításra, hogy megszabadulj a negatívumoktól, a hosszú évek során gyűjtögetett fájdalmak nem kívánt lenyomataitól. Amikor van már kiszemelted, vagy épp kapcsolatod, ezt a másik félre sem árt elvégezni, hiszen neki is lehetnek csalódásai, amiket cipel magával. Jujj! Ezeket tőled is kaphatta. :) Lehet, hogy itt harmonizálni kellene? Na már megint nem a kötés a jó út! Visszahódítanád az exed? Inkább gondold át újra, amikről eddig beszélünk, mert a kötés helyett egy bevonzással akár pillanatok alatt is találhatnál egy valóban megfelelő partnert. És már vissza is kanyarodtunk az 1. lépéshez! Egyfolytában az pénzről vitáztok? Ide is inkább egy siker szertartás a jó választás, hogy több bevétel legyen, hiszen nem a kettőtök szerelme a probléma, hanem az anyagi helyzet. Nyisd ki a lehetőségek ajtaját minden szempontból!!!!

Észrevehetted, hogy rengeteget tudok írni, még többet tudnék beszélni, ha épp itt ülnél velem szemben. :) Nem is folytatom most tovább, mert megrémülsz hosszú soraimtól és inkább bezárod a levelet. :D Azt hiszem mára ennyi pont elég.

Hétfőn este érkezik a PKT 4. része! Ebből megtudhatod, miért mehet tönkre mégis egy kapcsolat, annak ellenére, hogy az alapokat megvizsgáltad, helyre raktad a szükséges részeket, betömködted a lyukakat, és megtervezted a folyamatot a viszonzott szerelem eléréséig. Mert igen, ennek ellenére is zátonyra futhatsz!

Szeretettel:

Szuromi Éva

ui: Mielőtt elfelejtem… Sokan azért iratkoztak fel a VIP olvasóim közé, mert izgatja a fantáziájukat a mágia. Most egy kis ízelítőt adtam a szerelmi mágiából, ráadásul lassan közeledik a Valentin nap is. Ha még több információra vágysz – mert épp érint a szerelmi csalódás, vagy régóta nincs kapcsolatod, esetleg épp van, csak nem az igazi és a mágiáról is szívesen tudnál meg többet –, ha eddig nem tetted, nézd meg, milyen előadással készültünk neked a barátnőmmel:

A Tükrök és Trükkök interaktív párkapcsolati előadás részleteit itt találod