Siker, bőség, jólét mágiák

A sikermágia bőséget és jólétet is hozhat számodra. Nem csak abban tudnak segíteni, hogy több elkölthető forintocska legyen a pénztárcádban, a bankszámládon, vagy a párnád alatt, hanem bevonzhatják számodra a boldogságodhoz szükséges további „aprólékot”.

A siker mindenkinek mást jelent. Te elgondolkodtál már azon, hogy mikor éreznéd magad igazán sikeresnek? Itt ne csak a munkára gondolj. Van, aki attól boldog, ha rendben tudhatja maga körül a családot, és van, aki attól érzi igazán jól magát, ha a hobbijával foglalkozhat, vagy van ideje a barátaira.

A bőség szempontjából fontos lehet, hogy a megkeresett pénz elköltésére is legyen idő, tehát bőven rendelkezésedre álljanak szabad percek.

Szükséged lehet egy kis támogatásra egy nehezebb vizsga előtt, egy bírósági eljárás során, egy új vállalkozás elindításakor, de akár egy párkapcsolati probléma megoldása során is.

Mindenre akad megoldás, csak végig kell gondolni, melyik szó kinek mit is jelent, így a jólét kérdését már rád bízom. Vegyél elő egy papírt, tollat és kezd el végiggondolni, hogy a Te életedben mik a legfontosabbak! Melyik szóról mi jut eszedbe? Ezeket tartsd szem előtt, ne hagyd magad elsodorni másfelé, ha számodra a leírtak tényleg sokat számítanak!

Szeretettel:

Szuromi Éva