Hogyan bizonyítják a tudományos kutatások a mágia működési elvét?

Előző két cikkemben volt szó a mágia mögötti félelemről, valamint az érzelmek és gondolatok erejéről. Ebben az írásban az utóbbi vonalon megyünk tovább, hogy meglásd, a mágia alapjait tudományos kutatások is alátámasztják.

A mágia és varázslás témájáról könyvek milliónyi oldalát lehetne megtölteni és szerencsére ezt teszik már egyre többen. Igen, bizony! Mert ugye emlékszel, hogy az előző cikkemben írtam, a mágia a gondolatok és érzelmek tudatos irányítása egy adott cél felé. Az alapja ugyanaz, mint a vonzás törvényének, a tudatos teremtésnek, ráadásul kéz a kézben jár a kvantumfizikával és más tudományágakkal is.

Következzenek a tudomány felismerései!

 „A kvantumfizika, a kvantumbiológai, a modern matematika és az epigenetika legújabb felfedezései nyomán egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a meggyőződés ereje tesz minket azzá, aminek hisszük magunkat: ez az egészségtől a betegségig, az immunvédekezéstől a hormon-háztartásunkig, az öngyógyító erőinktől a boldogságra való képességünkig mindenre kiterjed. … Nemcsak a saját életünkre vagyunk hatással, hanem környezetünkére is.” (Pierre Franckh)

1993 óta folytat kutatásokat a HerthMath Institute, melyek a szívet és az érzelmeket vizsgálják. Ennek köszönhetően világrengető felfedezést tettek, mi szerint a szív sokkal nagyobb erőteret generál, mint az agy. Ez kb. 2,5 méter átmérőjű, tehát messze túlnyúlik a testen. A létrehozott elektromos és mágneses mező kommunikál a test szerveivel. Hoppá! Ezek szerint az agy nem önállóan cselekszik! Az benned működő érzelmek óriási hatással vannak a szervezeted működésére. Azt hiszem, kimondhatjuk, hogy ez alapján jön létre a kisugárzásod. Most már bizonyított, tényleg sugárzol.  ? Véletlenek nincsenek. Miért is mondjuk, hogy a szívből jövő kívánságok az igaziak? Vagy, hogy amit szívből hiszel, az megvalósul? Igen, azt is bizonyították, hogy a hitnek van a szívtájékról kiáradó és mérhető ereje.

Mindennel egy vagy!

Vlagyimir Poponyin és Peter Gariaev 1995-ben kezdett kutatásai a DNS vizsgálatát célozták. Hihetetlen információkat hoztak nyilvánosságra! Attól, mert a DNS-t eltávolítják a szervezetből, még nem szűnik meg a kapcsolat. Továbbra is hat az ember a DNS-re, ráadásul a DNS is a körülötte lévő világra. Ezzel alátámasztották azt a teóriát, miszerint létezik egy kvantummező, mátrix, egy tér, amely mindent mindennel összeköt. Lehet, hogy már hallottál is ezekről a fogalmakról. Ez a sűrű hálóként működő energetikai mező egyfajta hidat alkot a külső és belső világok között, lehetővé teszi, hogy mindennel és mindenkivel összeköttetésben álljunk.

Ezeket a kutatásokat tovább folytatva a DNS-t sok száz kilométerrel arrébb vitték „tulajdonosától”. Bármilyen furcsa és elképzelhetetlen, pontos mérésekkel megállapították, hogy bármit érezzünk, gondoljunk, vagy higgyünk is, azt a DNS-ünk a másodperc milliomod része alatt felfogja, akármilyen messze is legyen.

A szeretet ereje

1992-95 között Glen Rein és Rollin McCraty szintén a DNS-sel foglalkoztak. Az érzelmek DNS-re gyakorolt hatása érdekelte őket. Bebizonyosodott, hogy a szeretet, a hála és az elismerés hatására a DNS fellazul, a láncok felnyílnak, megnyúlnak. Az aggodalom, félelem, düh hatására összehúzódnak, sőt, még néhány kód ki is kapcsol. Csak lehet valami a szeretet erejében, hiszen azt is igazolták, hogy az öröm állapotában az ellenálló képesség ilyenkor 300000-szeresére nő.  ?

A DNS, mint adó-vevő készülék?

Én is azt hittem, hogy a DNS csak a genetikai kódunk tárolására alkalmas. Poponyin és Gariaev kutatásai azonban azt igazolják, hogy a DNS 90 százaléka KOMMUNIKÁL!Sokkal többre képes, mint eddig gondoltuk. Úgy működik, akár egy adó-vevő, amit a gondolataiddal, érzelmeiddel, hitrendszereddel programozol.

Ervin Schrödinger szerint:

 • azok a részecskék, amik egyszer kölcsönhatásban álltak egymással, nem vizsgálhatók különálló tárgyként, még akkor sem, ha térben messze eltávolodnak, állandó kapcsolat marad köztük,
 • egyik részecske állapotváltozása azonnal kimutatható a másikon is.

Gondolataink, szavaink, érzéseink és magatartásunk megváltoztatja a kvantumteret, és hatással van mind a jövőnkre, mind a múltunkra. Bármikor választhatunk magunknak másik jövőt és másik múltat is.

A hologramot Gábor Dénes fedezte fel, de nem igazán tudott vele mit kezdeni. Azonban Karl Pribram ide kanyarodott vissza és szerinte az agy olyan hologramként működik, amely egy holografikus univerzumot észlel és ennek maga is a része. A gondolatok, emlékek, új felfedezések nem az agyban születnek meg, hanem az embert körülvevő morfogenetikus mezőből származnak.

Jó bonyolult ugye? Akkor összegezzük az egészet!

 • Létezik egy erőtér (kvantummező), amely mindent mindennel összeköt.
 • Ez az erőtér a rezgéseden keresztül lép kapcsolatba veled.
 • Rezgésed érzelmeid, gondolataid és mindenekelőtt a meggyőződéseid alakítják ki.
 • Szíved, DNS-ed és gondolataid által sugározod magunkból a fentieket.
 • A rezgésterek számára sem az időbeli, sem a térbeli távolságok nem jelentenek akadályt.
 • A Univerzum törvényének értemében mindennel és mindenkivel összeköttetésben állunk.
 • Bárki vagy bármi kerüljön is a rezgésteredbe, kénytelen reagálni arra.
 • Ami azonos hullámhosszon van veled, azt óhatatlanul az életedbe vonzod.
 • Ugyanilyen elkerülhetetlenül vonz téged is mások rezgéstere, ha a tiéddel egy hullámhosszon van.

Végeredményben ezek azok, amikre alapozható egy mágia, A MÁGIA. Ezek nélkül az ismeretek nélkül nem létezik semmilyen tudatos teremtés. Nincs igazi varázslat! ?

És azt hiszem ennyi elég is volt, mert reggelig itt ülhetnénk a kutatásoknak, felfedezéseknek a sorolásával, értelmezésével és hasznosítási lehetőségeik boncolgatásával. A lényeg azonban abban rejtőzik, hogy mindez hogyan használható ki a mágiában. A következő cikkben ezzel megyünk tovább.

Szeretettel:

Szuromi Éva