Amikor az Univerzum közbeszól

Hogy vagy ebben a nagy hőségben? Mennyire béna kezdés, ugye? Azért izgi beszámolót is hozok. Magamra zártam az ajtót, leengedtem a redőnyt és épp az újratervezés fázisában vagyok. Mielőtt beavatlak a részletekbe, köszönöm, hogy velem tartottál az elmúlt 3 hétben. Nagy öröm volt olvasni a cikkekre érkező válaszokat, élménybeszámolókat és érdeklődéseket. Ha eddig csak fontolgattad, hogy írsz nekem, most ragadd meg a billentyűzetet és ne halogass tovább.

 

Azért kezdtem el újra cikkeket írni, mert jelenlegi formájában „misztikus” 7. szülinapját töltötte a vállalkozásom. Ebben a sorozatban 7 részt szántam neked, épp az utolsót olvasod. Egy különleges hírrel készültem, mégsem abban a formában tárom eléd, ahogy kezdetben akartam.

 

Beavatlak saját tanulságaimba és felismeréseimbe az elmúlt 2-3 hónapról.

 

Nos, márciusban hozzáláttam a Siker Frekvencia Nap nevű rendezvény megszervezéséhez. Mivel másodjára kerül lebonyolításra, könnyűnek ígérkezett. Megvolt az időpont – július 20. -, a helyszín – Lurdy -, a tartalom, az előadók, készültek a háttérben az ütemtervek, beosztások…  A kezdeti hajrá után előbukkantak a problémák, mint pl. kellene egy technikus, készüljön-e felvétel, hogy rendezzük be a termet. Egyre nehezebben és döcögősebben haladtunk. Alig, hogy elkészült a tájékoztató oldal, épphogy elkezdtük a meghívásokat, beütött egy nagy bibi. A Lurdy egy szuper hely, ahol ekkora eseményt kényelmesen le lehet bonyolítani, de a lefoglalt időpontunkban felújítják. Oké, semmi gáz, gyorsan keresünk másik helyet. Mmmm…. 1,5 hónappal az időpont előtt ez kihívások elé állított. Itt még nem estem kétségbe. Viszonylag gyorsan meglett az új helyszín, de nem volt könnyű az egyeztetés. 3 hét alatt nem jutottunk el a konkrétumokig. Ezen a héten jött a krach, a kiemelt előadónk nem tud részt venni se személyesen, se online bejelentkezéssel… Igazi magas labda. Hogyan tovább? Újabb fejvakargatás.

Beerőszakolhattam volna az eredeti időpontra mindent. Nem tettem. Miért? Mert amikor már annyira érzed, hogy itt valami nem stimmel, összecsapnak a fejed felett a hullámok, fel kell ismerned, hogy az Univerzum üzen neked. Ne kínlódj! Nem jó irányba mész. Saját elképzeléseim és tanulmányaim alapján valójában ez az üzenet nem kívülről jön, hanem inkább a belsőnk kiabál ezen a módon. Úgy alakítja a külvilág eseményeit, hogy felhívja a figyelmed: változtatni kellNem mindig jön elsőre a „megvilágosodás”. Az időpontra úgy tekintettem, szent, fix és változtathatatlan. A helyszínt próbáltam áttenni. Ettől nem lett kerek a történet. Addig jön a nyomás, amíg a helyes utat meg nem találod. Bár fő szervezője vagyok a Siker Frekvencia Napnak, mivel nem egyedül dolgozom rajta, most már összedugtuk a fejünket. Azt a következtetést vontuk le, hogy az időponton módosítsunk. És nééézd, amikor meghoztuk a döntést, a Lurdyból telefonáltak, hogy mit szólnánk, ha szeptember 7-re csúsztatnánk az eseményt. Addigra egy gyönyörű, frissen festett, új padlószőnyeges, hangulatos teremmel várnak. Ám legyen. Körtelefonálás, az előadónak és stábtagoknak megfelel az új időpont. Juhúúú! Szuper! Minden arra utal, ez lesz a jobb választás. Gyorsan az eddigi jelentkezőket is értesítettünk és láss csodát: többen mondták, hogy mást is hoznak magukkal. Ez igen! (Hogy mi lesz az egész sztori igazi tanulsága szeptember 7-én derül ki, hiszen minden tanulságot csak utólag lehet levonni.)

 

Igaz, a dátum messzebbre került, mégis szeretettel meghívlak, hogy találkozzunk ezen a napon személyesen. Most bosszankodhatnék, mert ebben a cikkben már a kész tényeket és programot akartam megmutatni. Helyette örömhíreket hozok:

  • a program, az előadások sora bővülni fog a jövő héten
  • a belépőnél továbbra is elérhető az Early Bird kedvezmény
  • meglepetéssel készülünk a résztvevőknek, ami némileg kiengesztelésül szolgál a csúszás miatt (mit szólsz, nem is tudtál eddig erről az egészről, de már ajándékot kaphatsz)

Követted eddigi írásaim? Akkor már összeállhatott a fejedben, hogy miről szól a rendezvény, mert a neve is árulkodik.

 

Siker – vagyis ebben a témában olyan gondolatokat hallasz, akarom írni workshopon veszel részt, ami előre mozdít a céljaid irányába.

Frekvencia – igen, a Healy témáját sem hanyagoljuk, részletesen bemutatjuk az előnyeit, lehetőségeit.

Nap – több órát töltünk együtt, ahol egyéb előadásokkal is várunk.

 

Kinek hasznos a részvétel

  • Voltak álmaid az év elején, de valahogy elfelejtődött, igazi lépéseket nem tettél.
  • Szeretnél a vágyaid megvalósítása útján gyorsabban járni.
  • Érdekel az egészséges életmód, szívesen megismerkednél mélyebben a Healyvel.
  • Keresel valami újat, amivel növelheted a bevételeid.
  • Szívesen hallgatsz más sikeres embereket, hogy inspiráljanak, motiváljanak a saját utadon.
  • Imádsz pozitív beállítottságú emberek társaságában lenni és új kapcsolatokat építeni.

 

Mi a következő lépés?

 

Siker Frekvencia Nap programját illetően ami eddig megvan, azt nem engedjük el, sőt, még többet adunk hozzá. Nézd meg, mi vár rád az eddigiek alapján.

Írd fel a naptáradba július 5-höz a következőt: https://bit.ly/sfn-24-szeptember, így aznap, ha megnyitod az esemény oldalát, már minden újdonságot megtalálsz.

Ha már most felkelti az érdeklődésed, ne várj, foglald le a helyed.

 

A témával kapcsolatban az utolsó sorokat olvasod. Köszönöm, hogy velem tartottál ebben az izgalmas időszakban. Ha van kérdésed, bártan írj, vagy foglalj időpontot és beszélgessünk. Remélem személyesen üdvözölhetlek szeptember 7-én.

 

Jövő héten itt pihenő üzemmódra teszem magam, utána tovább barangolunk a mágia birodalmában.

 

Újabb találkozásunkig varázslatos napokat kívánok!

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

Ez is érdekelhet:

mágia összezvaraodás