Minőségi élet sikermágiával és lehetőség nélküle

Elgondolkodtál már azon, hogy a vágyaink legalább 75%-a anyagi jellegű? Az is, hogy szíved választottjával el tudj menni nyaralni, hiszen kellene egy új fürdőruci, na meg egy klassz papucs, és egy vagány táska sem árt.  De ott van a lakásfelújítás, az autó, egy új öltöny, stb. Időnként nem igazán álmokról beszélünk, hanem „meg kellene oldani” helyzetekről, mert pl. kinőttük a lakást, ám a hitel még a nyakunkon lóg. Jöhet a fejvakargatás, marad a régi, lemondunk pár kívánságról, mert nincs rá keret.

Amikor a mágiához fordulsz

Sikermágia rendkívül jó megoldás lehet a fenti helyzetekre. Számtalan verzióban létezik, tanítványaim kedvelt szertartása. Váltottak már vele munkakört, találtak kiváló munkahelyet, fejlesztettek céget, de még autó és lakás adás-vételt is bonyolítottak kiemelkedő eredménnyel. Mivel sikerről beszélünk, nem csak a pénzről, van, aki a ranglétrán való haladását mozdította előre. Természetesen itt is legalább 75%-ban a több bevétel a motiváló tényező.

Hupsz, van ám olyan is, hogy besétál a gebasz az ajtón és felfalja az összes mágiát.  A mágiában és a tudatos teremtésben is a lényeg a célra való összpontosítás. Az ember agya azonban fondorlatos és bevisz a bokrosba. A cél helyett az utat akarja megtervezni, így nem veszi észre a kínálkozó lehetőségeket. Kitartóan bele kellene élned magad abba, hogy a kívánt cél már a kezedben van, vagyis lábadon a gyönyörű papucsod, válladon a szuper strandtáskád és csattogsz a tengerparton a pároddal. Ehelyett azon morfondírozol, miből fizetitek a repjegyet. Nos, a szükséges összeg sok-sok helyről érkezhetne. A fújó szél odasodor egy 20 ezrest, a főnök juti pénzt ad, a barátnőd szülinapodra megdob egy bizonyos összeggel… Van, ami ugye még el sem képzelhető… És oké, ez a kisebbik kiadás, a magasabb életvitel kiadásainak fedezéséhez már másra is szükség van.

A kulcs a bőséghez a tanuláson és fejlődésen át

Emlékszel? Előzőleg írtam, hogy a technika, a mesterséges intelligencia fejlődése megkövetelni, hogy mi is fejlődjünk a szakmánkban és a hétköznapokban is. Nem mondok újat. Életünk végéig tanulunk. ???? Van, amikor új szakma után kell néznünk, van, amikor azt kell felfedezni, a hobbinkból hogyan lehetne pénzt kivenni. Azért el kell, hogy mondjam, a Sikermágiák mellé is szükséges, hogy lépéseket tegyél a mindennapokban. Ha szembejön veled egy remek tanfolyam, vagy épp egy új munkaajánlat, valaki társulna veled, az nem véletlen, ragadd meg.

Van egyszerűbb út is

Az eszedbe jutott, hányszor ajánlottál mozifilmet, éttermet, cipőboltot, vagy akár matek, angol tanárt a barátaid gyerekének? Volt már, hogy vettél egy új telefont és annyira elvarázsolt, hogy mindenkinek mutogattad? Vajon mennyi pénzed lenne, ha minden ilyen ajánlásért kaptál volna egy ezrest… mondjuk euróban? Jó lenne, ha csak beszélgetni kellene az emberekkel, felhívni a figyelmüket egy-egy klassz dologra, és ha vásárolnak, a cég bónusszal jutalmazna? Ezen az elven alapulnak a vásárlói klubok, az affliliate programok, ajánlói rendszerek. Van Revolutod? Akkor tudod, mire gondolok. Nem véletlenül terjedtek el, hiszen a mai világban szívesebben vásárolunk termékeket, csatlakozunk valahová, ha valaki elmeséli a jó tapasztalatait. Ez is megoldást adhat a kezedbe.

A minőségi élet kapuja

Az én figyelmem a fenti ajánlás útján akadt meg egy bizonyos terméken. Magamnak szertartásokat már nagyon ritkán csinálok, ám a gondolataim mindig azon vannak, hogyan fejleszthetném a vállalkozásom, hogyan emelhetném még magasabbra az életszínvonalam. Nagy vágyam, hogy bejárjam a világot, még sok helyet van a bakancslistámon. Az Univerzum cuki volt és kérésemre az ölembe pottyantotta a Healyt. (Még nem olvastad róla a cikkem? Tedd meg!) Én meg bamba… Azt felfogtam, hogy a frekvenciáknak és mikroáramnak kiváló hatásai vannak. Azt is kiemelkedőnek tartottam, hogy a cég egyik tulajdonosa – Marcus Schmieke – egyrészről kvantumfizikus, más részről 7 évet élt Tibetben szerzetesként, így a tudatosság, a holisztikus egészséget tartja szem előtt. A másik tulajdonos – Christian Halper – pedig Michelin csillagos vegetáriánus étteremláncot tudhat magáénak, szintén a holisztikus egészség motiválja. (Ha Bécsben jársz, mindenképp menj el a Tain éttermbe). Ami csak később esett le, hogy egy új bevételi forrás előtt állok, de tanulnom is kell valamennyit, ám ez sokkal könnyebb, mint amit az iskolapadban sajátítunk el.

Mi szól mellette?

A Healy World jövőképe, hogy képessé tegye az embereket az egészséges, kiteljesedett és tudatos életre és arra ösztönzi növekvő közösségét, hogy folyamatos pozitív hatást gyakoroljon az emberiségre. Küldetése, hogy forradalmi termékeket és lehetőségeket hozzon létre azért, hogy a csatlakozók együttműködve szabad, szenvedélyes és örömteli életet élhessenek. Ezek olyan elképzelések, amik már jelen vannak a valóságban, amiket megtapasztaltam a saját bőrömön. Leesett a tantusz, bele kell vágnom üzletileg is, de segítségre volt szükségem. Életvidám, pozitív beállítottságú, végtelenül kedves, szimpatikus emberek körében találtam magam. Egy fantasztikus mentorra is szert tettem Christiaan J. Peters személyében, pusztán a bátorságommal. Egyszerűen odasétáltam hozzá és megkérdeztem, hogy támogatna-e az utamon, mire Ő nagy mosollyal igent mondott. Azt olvastam könyvekben, hogy így kell csinálni, hát bejött.  Anyagilag semmilyen érdekeltsége nem fűződik hozzám és az alakulófélben lévő csapatunkhoz, tehát mutatja a Healy Worldben rejlő igazi összetartást.

(Képzeld! Miközben ezeket a sorokat írom, kaptam tőle egy üzenetet, hogy itt van Budapesten és találkozzunk. Nagyszerűen működik az Univerzum, újabb és újabb lehetőségeket ad, a kérdés, hogy kihasználod-e. Én rácsaptam, pedig csak makogok angolul. Majd Acitivityzünk.)

Tehát jól gondolod, a Healy mögött is rejlik egy bónusz rendszer, egy ajánlói program. És nem, nem azért kezdtem el róla írni, hogy hasznot húzzak belőled. Azért, mert nálunk, Magyarországon még nagyon kevesen ismerik. Óriási segítség a hétköznapokban, hogy jó kedvvel üzemelj és feszültségmentes munkahelyi, családi életed legyen. Nem találkozol vele reklámokban, hiszen szájhagyomány útján terjed. Egyetlen célom volt: felhívni a figyelmed rá, hogy létezik. Te eldöntöd, hogy kihasználod-e. Ha annyira elégedett leszel vele, mint én, akkor pedig örömmel beszélsz róla bárkinek és még jutalmazzák is. Mivel brutál sok területen bevethető, lehet, hogy még a szakmádban is plusz szolgáltatást tudsz vele nyújtani, vagy csak egyszerűen kiteszed a polcra és 10-ből 8-an rácsodálkoznak. Én azt szoktam mondani, amikor megkérdezik, hogy mi az, amit a ruhámon hordok, hogy sejtmosógép.  Mert valóban az.

Hogyan tovább?

Ezt az esélyt akkor tudod igazán kihasználni, ha nyitott vagy az újdonságokra, hajlandó vagy kicsit tanulni, szívesen beszélgetsz emberekkel, akad még pozitív jövőképed és persze plusz bevételre vagy akár passzív jövedelemre vágysz. Vagyis ez utóbbi tekintetében vagy egy olyan célod, amiről nem akarsz lemondani. Itt az az előny az iskolapaddal szemben, hogy miközben tanulsz, már pénzt is találsz. Mondhatjuk úgy, hogy vállalkozásod lesz, amibe be kell fektetni.

Gyere, legyél Te is olyan bátor, mint én voltam Christiannal. Beszélgessünk, ez csak az idődbe kerül. Derítsük ki együtt, neked hozhat-e a konyhára valamit, ez-e az, ami emeli majd az életed minőségét? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen egy ingyenes konzultáció során minden kérdésedre választ kaphatsz. Talán épp ez a beszélgetés lesz az, ami elindít téged egy új, sikeresebb úton.

 

Várom a jelentkezésedet, hogy együtt fedezzük fel, hogyan valósíthatod meg az álmaidat. 

Szeretettel:

Szuromi Éva

 

Ez is érdekelhet:

mágia összezvaraodás