Mese a Sorsfordító Varázslatok könyvéből

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy útját keresgélő nő. Már ha nevezhetjük egyáltalán nőnek, mert pont a nőiesség megélésével akadtak gondjai. Hívjuk inkább Keresőnek. Eleinte a kitaposott ösvényeken haladt, de a csiripelő madarak behívták a fák sűrű sötétjébe. Hogy  visszataláljon, benézett minden bokor mögé, addig-addig járt-kelt és kutatott, mígnem ott találta magát a Mágia Birodalmának gyönyörű kapujában. Töprengett, be merjen-e merészkedni a misztikus köd fátylán túlra, mikor élátoppant egy kedvesen mosolygó Úr.

Melegség járta át a Kereső szívét, így erőt vett magán és belépett a hatalmas kapun.

– Nini, egy iskola! Atlantisz Temploma Rend… Milyen fura, de ha már itt vagyok, csak nem futamodok meg! – gondolta és becsüccsent az egyik padba.

A mosolygó Úr kellemes, csendes hangon beszélt, áradt belőle a nyugalom és a tudás, mellyel megerősítette a kereső elképzelését: „Jó helyen vagyok! Ő lehet az a tanító, akiről már hallottam. Azt mondják, ha a tanítvány kész tanulni, a tanár meg fog mutatkozni. Lehet, hogy Ő az?”  Így a kereső lecövekelt és szorgalmas diákká vált.

Az én történetem röviden így indult el a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam útján.

Szeretek mindennek a mélyére ásni, így bújtam a könyvek sorait, bővítettem tudásom és tapasztalatom. Ráébredtem, hogy a Mágia nem egy elvarázsolt, megfoghatatlan hókuszpókusz. Mindannyian használjuk a nap minden egyes percében, csak fogalmunk sincs róla. Felismertem az Univerzumot átható erőket, melyek belőlünk erednek. Mindenkiben, bennem is és benned is ott a lehetőség a megújulásra, egy csodálatos élet megteremtésére. Kérdés, hogy mit tudunk és mit akarunk magunkból kihozni.

Rövid idő elteltével boldogan és izgatottan éltem a lehetőséggel, hogy nem csak a tanulók, az oktatók soraiba léphetek. Az emberekkel való bánásmód nem okozott fennakadást, mert már akkor is több, mint egy évtizede oktattam. Az azonban racionális, kézzel fogható dolgokról szólt. Eltelt még 1-2 év, mire kellően gyakorlottnak és tapasztaltnak éreztem magam a mágia területén is. Persze mindenhez idő kell, a rutin kialakulásához is.

Milyen érdekes, hogy a kezdeti évben csak Franz Bardon mágia könyvét olvastam. Más „boszorkányos-varázslatos” könyv teljesen hidegen hagyott, viszont annál inkább izgatott az önismeret, a vonzás törvénye és a tudatos teremtés. Eszméletlen volt felfedezni, hogy a lapokon lévő tanítások egyáltalán nem ütköznek a „varázslatnak” titulált dolgokkal.  Sőt, azonosak a mágiával. Mentoromnak örök hála, mert szuper jól vannak összepakolászva a tanfolyamok! Az évek során óriási változáson mentem át.

Mit szólnál, ha elindulhatnál Te is ezen az ösvényen?

2021. január 15. és február 10. között előtted is nyitva a kapu. Bemerészkedsz rajta?

Számtalan ember szeretné, hogy a problémáit valaki más oldja meg helyette. Sajnos ez 100%-ban nem lehetséges. Mankókat, kapaszkodókat kaphatsz, de lépni senki nem tud nélküled.

Mi az, amin a legszívesebben változtatnál?

Miben fejlődnél?

Van valami, amit végre magad mögött hagynál?

Szerinted elérhetnéd ezeket a mágiával?

  Tudnál belőle akár egy aprócska kis falatot hasznosítani?

Én biztos vagyok benne!

Meggyőződésem, hogy a Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam során olyan ismereteket sajátítasz el, amelyek bőven alakítják a hozzáállásod, a gondolkodásmódod, a megtanult és alkalmazott technikák pedig megkönnyítik az utad.

Miért hiszek ebben annyira? A tanfolyam tartalmát, a praktikákat, szertartásokat, az anyagok egymásra épülését a „mosolygó Úr” ? több évtizedes tapasztalatainak köszönhetjük. Ezt egészítjük ki azokkal a tudnivalókkal, amik a hétköznapokban is hasznosak, így válik kerek egésszé a történet. Mentorom remélem szemet huny afölött, hogy a történelmi háttér nálam kicsit kevesebb hangsúlyt kap, hiszen jóval fontosabbnak tartom, hogy lásd, mit alkotsz magadnak nap, mint nap. Ne csak felismerd, hanem tudd módosítani, hogy a kívánt irányba, az álamid, cáljaid felé haladj.

Ma a 12-es szám került elém. Ebben a pillanatban ennyi elindított csoport áll a hátam mögött. Megannyi ember, akikből itt-ott csak futó ismeretségek lettek, mert meggondolták magukat, feladták, vagy épp másfelé sodródtak. Vannak visszajáró lelkek – most nem a szellemekre utalok ? –  és kialakultak mély barátságok is.

Hogy véled? Ott a helyed a bűvös 13. csoportban? ? Kipróbálod, belőled milyen képességeket és meglátásokat hoz elő?

>>>Olvasd el itt a részleteket!<<<

Szeretettel látlak!

Szuromi Éva

Ez is érdekelhet:

álom