Hogyan, mikor, mennyi idő alatt hat a mágia?

Már egy hete… Nincs semmi… Hol van már? Miért nem sikerül? Eltelt 1 hónap… Biztos valami nem jó… Elrontottam? Nulla változás. Naaaa! Most mi van? Mé’ nem jön? Nem látom, pedig már 2 hónapja… Ilyen nincs! Működik egyáltalán?

Ezt fogjuk ma megvitatni, vagyis hogyan, mikor, mennyi idő alatt hat a mágia.

Óóó, az az átkozott türelmetlenség és a kételyek tömkelege.

Te is hajlamos vagy arra, hogy mindent azonnal akarsz? Még a legnagyobb kívánságainkkal is úgy lehetünk, hogy „Ide nekem, de rögtön!”. Az a nagy helyzet, ha éhes vagy, legalább a hűtőig el kell menned és kivenned belőle a kaját. Tenned kell azért, hogy az éhségérzeted elmúljon. (Kiváltságos helyzetben vannak azok, akiket mindenek felett kiszolgálnak, de most épp nem róluk beszélek, hanem rólad, aki szeretnéd megvalósítani a vágyaid.) Mindehhez időre van szükség, nem egy szempillantásra. Lehet, hogy megfordul a fejedben, vajon mi is rejtőzik a hűtő mélyén, de abban biztos vagyok, hogy nem vívódsz rajta, egyáltalán megvan-e még a hűtő. :) Pedig vágyaink esetén hányszor teszünk hasonlót!

Mit is akarok ezzel mondani?

Egy mágiától, varázslástól sokszor csodát várunk. Suhintunk 1-2 alkalommal a varázspálcával, meggyújtunk pár gyertyát, füstölőt, végzünk egy kis hókusz-pókuszt és holnapra már minden rendben is lesz. Ez sajnos nem teljesen így van.

Az Ismerd meg a varázslás tanulásának 7 kezdeti lépését című cikkemben már olvashattál a mágia alapkövetelményeiről. A 4. pont szólt a hitről, az 5. pontban pedig a türelemről beszéltünk. De nem akarok ennyire előre rohanni.

Kezdjük most is az alapokkal

Akár alkalmazol bármilyen technikát, akár eszközök nélkül szeretnél valamit létrehozni, a teremtési folyamatodnak 3 lépcsőfoka, 3 szintje van.

  1. Kigondolod, hogy egyáltalán mit is akarsz elérni, mi az álmod, vágyad tárgya. A kívánságod először a mentál síkon jelenik meg. Ez az akarat világa is.
  2. Az előzőekkel kapcsolatban felmerülnek benned bizonyos érzelmek, melyek az asztrál síkon jelentkeznek.
  3. Ezután jöhetne a fizikai világ, a megvalósulás.

(A feliratkozásodkor kapott videóban ezt a témát még képekkel is illusztráltam számodra.)
A kérésed a síkokon szépen csöpög lefelé. Már tapasztalhattad, hogy ha megennéd az almát, ami épp ott hever az asztalon, legalább a kezed ki kell nyújtanod érte. Szendvicset falatoznál? Szeletelés, kenyérkenés… A jó kis babgulyás előkészületeiről nem is beszélve. Itt is ugyanaz történik. Jön egy gondolat, hajt az éhség érzése, majd kielégíted a vágyad. IDŐ!

De mennyi idő? Mond már!!!

Jó, jó, nyugi! ? Remélem, nem fogsz rajta csodálkozni, ha azt mondom, nincsenek törvényszerű, percre pontos meghatározások. Összefüggések vannak, amik befolyásolják, hogy mikor válik kézzel foghatóvá óhajod. Fontos, hogy kézzel foghatóvá! Merthogy, bármire is gondolj, bármi felé is küld az érzelmeidet, az abban a pillanatban megjelenik a másik oldalon, a gondolatod tárgyánál is. Csodálom a kutatókat, a kvantumfizikusokat. Ők bizonyítják, valóan így működik, így „közlekedik” az energia, az információ. Egyszerre megjelenik mindkét, vagy akár több helyen. Innentől kezdve a varázslás már nem is annyira misztikus.

Akkor mihez kell idő?

Ahhoz, hogy a másik oldal az információkat, energiákat felfogja, feldolgozza és reagáljon rájuk. Ez az, ami nem tud végbemenni azonnal. Amikor egy személyt szeretnél befolyásolni – pl. adjon fizetésemelést, vagy szálljon be a vállalkozásodba -, az ő gondolatainak és érzéseinek némileg át kell rendeződni. Minél kevésbé nyitott az ügyre és minél makacsabb, annál több időre, annál több felé irányuló hatásra van szükség. Ha egy tárgy megszerzése a cél, a körülményeidnek kell úgy átszerveződni, hogy eljuthass a beteljesülésig. Az előbb említett hatás és az energiák erősségére tudsz rásegíteni a különböző varázslás, mágia technikákkal, szertartásokkal. Most már látod, hogy az információ, az energia azonnal ott van, ahol lennie kell, de a hatásának a beéréséhez szükséges az idő.

Hogyan lassítod a folyamatot?

Most térjünk vissza a türelmetlenséghez és a kétségekhez. Ez a két legnagyobb akadályod! A türelmetlenségeddel ugyanúgy kérdőjeleket állítasz vágyad útjába, hiszen az üzened az Univerzumnak, hogy még nem áll a rendelkezésedre az áhított dolog. Pedig az információs szinten már megjelent, így tulajdonképp kitörlöd a mentál és asztrál síkokról is, majd amikor kicsit jobban bízol, amikor hited újra lángra kap, megint visszaírod. Így jojózol és hátráltatod saját magad. Néha csak egy kicsit radírozol, néha pedig teljesen. Bármikor is eszedbe jut az a kérdés, „vajon sikerül-e”, már rögtön válaszolhatsz is, hogy ezzel a hozzáállással nem. ?

Hogyan gyorsíthatod?

Ki kell kapcsolnod az agyad. Határt kell szabnod az elterelő gondolataidnak. Ezek ellened dolgoznak. Abban a másodpercben, amikor észreveszed, hogy aggályaid támadtak, vagy épp azon tanakodsz, miért nem sikerülhet, AZONNAL ki kell lépned a helyzetből! A fizikai cselekvések, amik ebből ki tudnak hozni. Mosogass el, állj neki takarítani, végezz olyan tevékenységeket, amik teljesen más irányba terelnek. Tehát, csak és kizárólag azzal kellene foglalkoznod, hogy milyen klassz, kellemes, boldog, menyugató érzésekkel tölt el a vágyad.

Erősítsd a hited is! Szedj össze minden olyan apró kis mozzanatot, amik arra utalnak, hogy előrelépéseket tettél. Ezeket jegyzeteld le, mert később nem fogsz rájuk emlékezni! Amikor megbillensz, ezt a listát előveheted és erőt meríthetsz belőle. Megadja a lökést, hogy tovább tudj menni, de ha ez nincs…

És persze van még egy rész. A vágyad megvalósulásának irányába küldött gondolataid, érzelmeid erejét felturbózhatod. A szertartások segítségével nagyon-nagy energiát tudsz megmozgatni. Sok lúd disznót győz alapon 1-1 kisebb technikával is rásegíthetsz, hogy összejöjjön óhajod.

Összegzés

Célod bizonyos síkokon azonnal megjelennek, „csak” a kézzel foghatósághoz szükségesek az eltelt hetek, hónapok. Míg ez telik, a lehető legjobban bíznod kell a sikerben. Nincs kétség! Nincs sürgetés! Inkább foglald le az agyacskád és az elterelő elmélkedések helyett végezz el pár varázslatot.

Ám itt nincs vége, egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora a kívánságod tárgya, mennyi akadály áll előtted és hány vágyad próbálod egyszerre kivitelezni. Ennek részleteiről holnap böngészheted a sorokat! Várlak vissza!

Szeretettel:

Szuromi Éva

ui.: Megismernéd azokat a gyakorlatokat, melyek segítségével megtanulhatsz uralkodni a gondolataidon és érzelmeiden? Elsajátítanád az Univerzum működésének alaptörvényeit és megtanulnád a varázslás technikáit? Tegyél többet önmagadért, a spirituális fejlődésedért és vágyaid megvalósításáért! A Sorsfordító Varázslatok Tanfolyam épp neked szól! Olvasd el a részleteit és jelentkezz az űrlap kitöltésével!