Frekvencia terápia és a Healy

Félelem, szorongás, aggodalom, kétségbeesés, szomorúság, sírás, kilátástalanság, dühöngés, önsajnálat, önbüntetés, önvád, a másik hibáztatása … Amíg hasonlóktól szenvedsz hiába van célod, hiába igyekszel mágiával a vágyak megvalósulásának irányába menni. A benned zajló folyamatok bedarálnak. Ugyanez a helyzet, ha akkora rajtad a nyomás, a stressz, hogy már aludni sem tudsz annyira pörögnek a gondolataid.

Gyerekkorunktól gyűjtögetjük a megoldandó helyzeteket. Amíg nem nézünk ezekkel szembe, az „élet” egyre nagyobb pofonokat osztogat. Van, aki hamarabb felébred, rájön, hogy változni, változtatni kell és van aki később eszmél fel.

Előző cikkemben írtam, hogy számtalan terápia, kezelés lehet megfelelő a fennakadásaid megoldására, hogy eljuss odáig, valóban a céljaidra tudj figyelni és elérkezz az áhított élethez, beteljesüljenek az álmaid. Azzal fejeztük be, hogy elárulom, mi az, ami akár 0-24-ben támogathat az utadon.

Van egy frenetikus kis kütyü, amire azt szoktam mondani, hogy az általam alkalmazott Kahi Life Coaching információs gyógyítás 95 százaléka bele van préselve. Azért kezdtem el erre felhívni a barátaim, tanítványaim, ügyfeleim figyelmét, mert a mai napig újra és újra rácsodálkozom, hogy milyen fantasztikusan működik és milyen klasszul meg tud oldani helyzeteket számos területen.

A múlt és a jövő összekapcsolódása a jelenben

Mielőtt belevágnék a részletekbe, kezdjük Nikola Tesla szavaival: „Ha meg akarod ismerni az Univerzum titkait, gondolkodj energiában frekvenciákban és rezgésekben.” A tudósok és kutatók szempontjából minden lefordítható a frekvenciák nyelvére. Gyakorlatilag a célirányos mágia során is az energiát, rezgéseket használjuk fel. Ebből a szempontból minden ember számára helye van a frekvencia terápiának, a rezgések helyreállításának. A kezdetét Raymund Royal Rife nevéhez kötik, ám az ő vizsgálatai, kutatásai is Tesla és Einstein tanulmányain alapulnak. Nos, tudtad-e, hogy Einstein megállapította: „A jövő orvoslása a frekvenciák általi orvoslás lesz.” Hoppácska!

Gyakorlatilag itt vagyunk a jövőben. Amiről régen csak fantáziáltak, az mára valóság. A frekvenciákat, rezgéseket, milli- és mikroáramot alkalmazzák az orvoslásban. Ezekre épül pl. az MRI, idegrendszeri-, ízületi problémákat kezelnek vele, ide sorolhatók a rádiófrekvenciás és elektromos kezelések is, pl. a fizioterápia, az iontoforézis. Mára a szépségiparba is beköltözött. Miért ne aknáznád ki Te is az előnyeit?

Mi is az a frekvencia terápia?

A frekvencia terápia alapja, hogy minden sejtünk és szervünk, még a gondolatok és érzelmek is sajátos rezgéssel rendelkeznek. Amikor ezek a frekvenciák, rezgések kiegyensúlyozottak, testünk, lelkünk és szellemünk optimálisan működik. A rohanó életmód, a stressz és a környezeti hatások azonban könnyen kibillenthetik ezt az egyensúlyt. Bizonyos frekvenciák adagolása segít helyreállítani a megfelelő működést.

Számos eszközzel találkozhatunk, lehet, hogy már neked is van otthon valamid. Különböző és mégis hasonló elveken működnek. Van, ami izom stimulációt végez, van, amit a kanapéd helyére teszel és van, amivel természetgyógyásznál találkozol és kedved támadhat megtanulni a használatát. Általában valamilyen betegség kialakulása miatt kerül képbe.

A lélek esszenciájának megszólítása

Amit most megismersz az a Healy. Nem a betegségek kezelésére szolgál, hiszen az előzőekben másról beszéltünk. Arra alkalmas, hogy helyre állítsd a jó közérzeted, megszabadulj a stressztől, nagyobb legyen a vitalitásod és dolgozz azon, hogy az eddigi traumáid feloldódjanak, átalakuljanak. Mondhatjuk úgy, hogy növekedjen a mosolygó faktorod. Na jó, van benne „digitális házi patika” is.

Az eszköz előnye, hogy picike, ott láthatod a jobb oldali bácsin. Bárhová magaddal viheted és bármikor használhatod. Ezért írtam, hogy 0-24-ben lehet egy „terapeutád”. Kb. a telefonod fele és ha már telefon, egy applikáción keresztül tudod vezérelni, tehát borzasztóan egyszerű és egyértelmű.

Kábeleken és elektródákon keresztül a szervezeted a frekvenciákon túl mikroáramot kap, ami erősíti a sejteket és több energiát biztosít.

Nem vagy időhöz és térhez kötve. Használhatod az utazási idő alatt, a munkád során vagy alvás közben. Masszőr vagy, fodrász, ügyvéd vagy autószerelő? Rendszeresen sportolsz? Bizonyos munkakörökben és szituációkban a kábel akadályozhat, kínos lehet a megjelenésed szempontjából, ilyenkor bevetheted a lógó micsodák helyett az ún. Coilt és így is élvezheted a frekvenciák által nyújtott jótékony hatásokat.

Milyen helyzetekben nyújt segítő kezet?

Számtalan felhasználási területe van, nézzünk erre példákat:

 • Érzelmi kiegyensúlyozottság helyett jó közérzet elérése
 • Harmonikus gondolkodásmód, pozitív hozzáállás kialakítása
 • Megterhelő munkavégzés, stresszes munkahely mégis nyugalomban, teherbíróan
 • Koncentráció, emlékezőképesség növelése és magasabb fokú figyelem
 • Alvásproblémák helyreállítása
 • Meridián csatornák kezelése – akár az akupunktúra
 • Csakrák karbantartása
 • Sportteljesítmény növelése, gyorsabb felépülés az esetleges sérülésekből 
 • Szépségápolás – köröm, haj, bőr állapotának javítása
 • Bioenergetikai rendszer erősítése – ez az említett „digitális házi patika”
 • Elemzési lehetőségek, hogy milyen „szerekre” lenne szükséged pl. Bach virágok vagy Schüssler sók területén, ám ezt frekvenciákban be is viheted a szervezetedbe
 • Aura és csakra elemzés, mely rávilágít az aktuális megoldandó helyzeteidre és persze a frekvenciák segítenek fel is oldani
 • Coaching elemzések
 • Tudatosság emelése
 • stb.

A háttérben orvosok, frekvencia specialisták, kvantumfizikusok, tudósok, szuper okos informatikusok dolgoznak együtt, hogy újabb és újabb alkalmazásokat adjanak a kezünkbe más-más helyzetekre és egyúttal a terapeuták, egészségügyi szakemberek saját praxisukban is bevethessék.

A modern technológia és az ősi gyógyászat találkozása mindig izgalmas, különösen, ha olyan innovatív megoldásokról van szó, mint a frekvencia terápia és a Healy készülék. Képzeld el, hogy a testedben rejlő energiák harmonizálódnak, úgy, hogy egy apró, intelligens eszköz segít az egyensúly visszaállításában. Ez nem csupán egy fikció – ez a valóság a frekvenciákon át!

Nézzük képekben

Az applikációból képernyőfotókat hoztam a szemléltetés érdekében. Lent láthatod a programcsoportokat, amik fogalmazzunk úgy, hogy a különböző területeket foglalják össze. 1-1 fantázianévvel ellátott ikon 1-1 célirányos kezelésre szolgál, vagyis ezek a programok, csak rá kell nyomnod. A legkiemelkedőbbeket nézheted meg. Lapozd végig a galériát, ami a teljesség igénye nélkül készült.

Kisebb képernyőn nyomj egyszer a lenti képre, így a jobb alsó sarokban megjelenik egy átlós nyíl. Arra nyomva megnyíltnak a fotók nagy méretben.

Az alábbi képek az elemzési lehetőségeket szemléltetik. Ennek a használata sem bonyolult és persze, hogy ebben az esetben is megfelelő frekvenciákkal etetheted a szervezeted, hogy a fennakadások megszűnjenek. A Bach virágok és a Kreatív homeopátia rész a kedvenceim közé tartoznak, az ún. Személyes növekedés adatbázist napi szinten megnézem, hogy tudjak még tovább haladni.

Kisebb képernyőn nyomj egyszer a lenti képre, így a jobb alsó sarokban megjelenik egy átlós nyíl. Arra nyomva megnyíltnak a fotók nagy méretben.

Végül pár képernyőmentés arról a területről, ami még segíti a használatot, a megfelelő programok kiválasztását és ütemezését, hogy ne kelljen órákon át töprengeni, mi jó a céljaid elérésére. A galériát lapozva találsz még 1-2 izgalmas képet, ami neked is érdekes lehet. Jóóó, beavatlak, hogy olyan applikáció rész is van, ami különböző táplálkozási szokások és érzékenységek alapján segít összeállítani egy bevásárlólistát.

Kisebb képernyőn nyomj egyszer a lenti képre, így a jobb alsó sarokban megjelenik egy átlós nyíl. Arra nyomva megnyíltnak a fotók nagy méretben.

Nem csak az emberekről gondoskodik a frekvenciaterápia. Külön állatszakértő csapata van, hogy a kutyusok, cicusok és más állatok is holisztikus támogatást kaphassanak, hiszen ugyanúgy érző lények. Nem csak házi kedvenceink élvezhetik a mikoráram és frekvenciák jótékony hatásait, alkalmazzák az állattenyésztők is. Gondoltad volna, hogy ezt az eszközt használták már csirkék jólétének érdekében?

Kisebb képernyőn nyomj egyszer a lenti képre, így a jobb alsó sarokban megjelenik egy átlós nyíl. Arra nyomva megnyíltnak a fotók nagy méretben.

Bőséges tárház, amiről órákat lehet beszélni, most csak ízelítőt hoztam.

A Healy és az egészségmegőrzés

A Healy használatával nem csak a meglévő problémák kezelhetők, hanem a megelőzésben is kiemelkedő szerepet játszik. A rendszeres alkalmazása segíthet fenntartani az egészséges rezgéseket, ami kulcsfontosságú a hosszú távú jólét szempontjából. A Healy programjai széles skálán mozognak, a fájdalomcsillapítástól kezdve az immunrendszer erősítésén át a mentális és érzelmi egyensúly támogatásáig. Tudod, a spirituális körökben is úgy szoktuk emlegetni, hogy minél magasabb a rezgésed, annál könnyebben megy minden. Tehát ezért is kap óriási szerepet.

Ismerd meg még mélyebben

A neve alapján rákereshetsz a neten. Ahogy minden témában olvashatsz róla jót és rosszat vegyesen, ám utóbbi ne vegye el a kedved. Nekem és a környezetemben lévőknek számtalan jó tapasztalatunk van, így bátran merem ajánlani számodra is. A cég, ami mögötte áll – a Healy World – német tulajdonú, nemzetközi szinten van jelen, így anyagai főleg németül és angolul elérhetőek. Ahogy korábban írtam, az elmúlt időszakot azzal töltöttem, hogy dokumentumokat fordítottam magyarra és videókat feliratoztam szintén magyarul, hogy bárkinek érthető és emészthető legyen.

Cikkem megírása után annyi kérdés érkezett, hogy ezt a bekezdést utólag szúrom ide. Igen, van youtube csatorna, ahol a Healy World által kiadott hivatalos videókat magyar nyelvű felirattal nézheted meg. Javaslom, hogy a Itt kezd lejátszási listával indulj, majd a Beyound Waves videókkal folytasd.

Persze, hogy a facebookon is elérded. Kattint ide. Friss és ropogós – legalább is, amikor ezeket a sorokat írom -, nézz körül.

Az a kérdés, hogy Te mire tudnád kihasználni? Derítsük ki együtt!

 • Vedd fel velem a kapcsolatot emailben az sz.eva@varazslatoselet.hu címen, így ha olvasni szeretsz, akkor PDF-et küldök számodra minden fontos tudnivalóval az átláthatóság és egyértelműség kedvéért.
 • Foglalj időpontot egy online, zoomos beszélgetésre, hogy gyorsabban válaszokhoz juss.

Akár személyes találkozót is egyeztethetünk, mert puding próbája az evés, a Healy próbája pedig a tesztelés. Jelenleg erre Budapesten van lehetőség. Terveim szerint az ősztől több nagyvárost is érintek, pl. Eger, Szombathely… Persze előtte mindenképp beszélünk egyet online. Ne várj tovább, főleg ha külföldön élsz, mert mondjuk Barcelonába csak jövő áprilisban jutok el.

Elárulok még egy érdekességet itt a levél végén. Vannak olyan országok, ahol a Healy már úgymond divattá vált. Ezt szeretném én is elérni Magyarországon. Annyira egyértelmű legyen, hogy van a háztartásokban Healy, mint akár hűtő. A különbség az, hogy a hűtöt kinyitva a pörköltet adagolhatod a szervezetednek jó kis nokedli kíséretében, a Healyt „kinyitva” mikroárammal és frekvenciával táplálkozhatsz. Én már nem hagyom el a lakást nélküle, a jó barátommá vált, akivel örömmel töltöm az időm.

A Healy valódi áttörést jelent az egészségmegőrzés és a jólét terén, ráadásul a test-lélek-szellem, vagyis a holisztikus egység elérését szem előtt tartja. 

Nos, veled beszélünk tovább a témáról?

Szeretettel:

Szuromi Éva

Ez is érdekelhet:

szerelmi mágia előtt